ראש
בראש

HanAn189

New member
ראש
בראש

לפניכם פינה חדשה, בה שני שירים של ביונסה יתחרו זה מול זה, ואתם תכריע מי המנצח
השירים בדרך כלל יתחרו על אותה נישה/קטגוריה, יהיה להם נושא משותף וחברי הפורום יצביעו בעד השיר שהם מעדיפים
אני אשמח אם תשלחו לי גם הצעות לשירים שהייתם רוצים שיתחרו זה בזה, כל הצעה מקורית תתקבל
הצעות נא לשלוח במסר
יאללה נתחיל |מכונית|

HanAn189

New member
סיבוב מס' 1

והפעם, גאגיונסה.
2009 הייתה השנה של B וגברת ברווז, ושתיהן החליטו לנצל את המומנטום ולהשתתף באלבום של של השנייה. שתי נמרות גדולות בתעשיית המוזיקה העולמית. שתי אלילות פופ מתאחדות ל-2 סינגלים משותפים, האחד בגרסת הדלוקס של האלבום I Am...Sasha Fierce של ביונסה והאחד באלבום השני של גאגא, The Fame Monster. מה אתם מעדיפים
Beyoncé ft. Lady Gaga - Video Phone
http://www.youtube.com/watch?v=CGkvXp0vdng&ob=av3e א ו Lady Gaga ft. Beyoncé - Telephone
http://www.youtube.com/watch?v=EVBsypHzF3U&ob=av3e הצביעו "
" לשיר שאתם אוהבים

HanAn189

New member
אגב, התייחסו לשירים, ולא לקליפים

אתם יכולים להוסיף איזה קליפ אתם אוהבים יותר, אבל כאן השירים מתחרים ראש בראש

Confide In Omer

New member
Telephone

גם מבחינת השיר וגם מבחינת הקליפ. אני ממש לא אוהב את וידאופון וגם הקליפ שלו היה די גרוע.

Jottamme 20

New member
Telephone

השיר הזה מעולה בעיניי ופשוט לא נמאס. הסולו של ביונסה פשוט אחד החזקים, מקפיץ את השיר ואני מחכה לו תמיד כשאני מאזין לו. משהו ב- Video Phone פשוט חופר לי מידי, ההפקה שלו מעצבנת.

asaf105

New member
Telephone

ללא ספק! זה ה-סינגל אמנם את וידאו פון אני גם מחבב ושומע אותו, אבל טלפון זה שיר שהוא כמה רמות מעל וידאו פון אגב, זה טעות נפוצה שקוראים לאלבום the fame monster האלבום השני של גאגא, כי זה לא נחשב אלבום סטודיו, זה נחשב EP כלומר מיני אלבום, זה בעצם המיני אלבום השני שלה האלבום סטודיו השני שלה זה born this way

RTur

New member
Telephone

זה שיר מעולה. אני חושב שההפקה של דארקצ'יילד פשוט מצויינת בשיר הזה. אני ממש אוהב את זה שהוא דאג שההפקה של השיר תתאים לשתיהן וזה באמת יוצא כמו דואט ולא סתם עוד שיתוף פעולה מאולץ. כשגאגא שרה זה פופ, כשביונסה שרה זה מקבל גוון R&B כזה אבל התוצאה הסופית זורמת ונשמעת טוב ומוציאה את שתיהן בצורה טובה מאוד. למרות שהדיון הוא בעיקר על השיר, אני לא יכול שלא לציין את הקליפ המטורף שלווה לשיר הזה. זה בהחלט אחד הקליפים האהובים עליי ביותר, גם של גאגא וגם של ביונסה. השקעה מטורפת, רעיון מטורף, ביצוע מטורף, מלא בדיחות, רמזים וקטעים אייקוניים.

HanAn189

New member
Telephone

נדבקתי לשיר מהפעם הראשונה ששמעתי אותו ועד היום אני חושב שהוא אחד השירים המכרים
גאגא נשמעת מעולה, וזה פחות הפופ ההמנוני שלה, אלא יותר פופ קליל וגם אותו אני אוהב. הרפטטיביות מחרפנת
אני לפעמים לא יכול להירדם מרוב שזה תקוע בראש. הקטע של ביונסה עושה את השיר
ביונסה נשמעת כ"כ גטו סטייל וה-R&B פשוט מפציץ! הדורסניות בקול של ביונסה גדולה! זה גם הקטע שהכי כיף לשיר והכי קל לזכור
אני גם אתייחס לקליפ ואומר שהוא אחד האהובים עליי של גאגא, וכמובן של ביונסה (כי אני ידוע בעמדה שלא אוהדת כ"כ את הקליפים של ביונסה). הרעיון מאחורי הקליפ פנטסטי, מקורי ביותר. אני אוהב שהם ניצלו את העובדה ששתי מלכות שרות את השיר ועשו מהן בקליפ שתי בחורות שכל אחד היה רוצה להכיר, הן כ"כ חזקות ביחד! הכוריאוגרפיה בסוף מעולה והריקוד של גאגא מתגמד לעומת זה של ביונסה. בקיצור, קליפ צבעוני, מושקע, מלא בהומור, תופס את העין ולא משעמם! (יש קצת זילות אבל זה חלק מהפירמה, התרגלתי
) Video Phone - אני מת עליו והרמיקס עם גאגא מעלה את השיר המקורי בכמה דרגות (כי השיר לא בין החזקים בIASF לדעתי). הוא נוטף זילות אבל אני אוהב איך שביונסה שרה בו. לגבי הקליפ: נראה טוב בשוטים המשותפים של גאגא וB, ובכל שאר הקליפ ביונסה קרבית וזולה

Music Man XD

New member
אף אחד מהם לא אהוב עליי במיוחד,

אבל בגלל שאני אוהב את Video Phone המקורי יותר, אצביע ל-Telephone.

למעלה