Dangerously In Love אוף קורס.
מסכים עם ארתור , גרסת הסטודיו של DIL לא משהו. ההפקה לא עושה חסד עם השיר, הקול של ביונסה לא נעים בכלל לאוזן בחלקים מסוימים, ממש צווחנות כזו מעצבנת. עדיין, הלייב כמו תמיד מציל את המצב! (אני חושב שההופעה של השיר בDVD של TBE היא ההופעה הכי טובה לשיר הזה, אולי ההופעה הכי טובה של ביונסה אי פעם, אבל זה לא קשור לנושא). קשה לתאר במילים את השיר הזה, אבל אני אנסה
DIL הוא באמת שיר אהבה גדול והכי טוב מבין השלושה. אם הייתי בוחר את 10 שירים האהבה הגדולים של כל הזמנים, DIL היה בטוח נכנס בעשירייה הזו. השיר מתאר בשלמות איך אני רואה אהבה, ההקרבה, הנשמה התאומה, האדם שמשנה את החיים שלך, שעושה לך טוב. הליריקה יפיפייה, הציוריות בבית הראשון מקסימה. הלחן משגע, נדיר, עושה לי זרמים בגוף והקול של ביונסה בלייב פשוט נותן עוד נופך לשיר, המתיקות והעומק של הקול שלה מכניסים עוד טיפה אהבה לשיר. (אחח אילו התבטאויות השיר מוציא ממני
) הברידג'
Every time I see your face My heart smiles אני בטוח שזה נכון לגבי כל מי שמאוהב. הכי חשוב, צורת ההגשה של השיר על ידי ביונסה תורמת לבחירה של השיר ולאהבה שלי אליו. כשביונסה שרה את השיר, עם כ"כ הרבה נשמה, כנות, רואים עליה שהיא שרה לאהובה ומסתכלת לו בעיניים, עם המון רצון והקרבה. זה מאוד יפה
ודבר אחרון שלא קשור לשיר עצמו, אלא יותר להופעה. האלתורים של ביונסה בלייב פשוט מחרפנים אותי, אני ממש מעריך אותה על היכולת הזו שלה לשיר ככה, להנות עם השיר ולתת לו צורה ייחודית יותר. בלדת אהבה שחודרת ללב. _______________________________________________ 1+1 - שיר מדהים עם טונות של רגש, אהבה, לחן יפיפה. הקול של ביונסה קצת לוחץ לי שם, אולי בגלל זה לא בחרתי אותו. Halo - אלוהות לשמה, האהבה פשוט נשפכת בשיר, יש לביונסה הופעה ענקית אצל דייויד לטרמן (ארתור, יש לך הרבה הבחנות שזהות לשלי
) שפשוט עוברת לי צמרמורת בגוף כשאני שומע את B. המילים מדהימות.