ראש
בראש

HanAn189

New member
סיבוב מס' 2

מה הנושא הפעם? שירי האהבה הגדולים של B
לביונסה ברזומה יש מספר לא קטן של שירי אהבה, שירים מוכרים יותר, מוכרים פחות, שירים קלילים על אהבה שגורמת לנו להיות בעננים ושירי אהבה עמוקים בהם ביונסה שופכת את הנשמה. בסיבוב הזה נבחן שלושה שירי אהבה הגדולים ביותר של ביונסה, שירים שאני בטוח שתסכימו איתי, מבטאים לחלוטין אהבה אינסופית ומרגשת: מה אתם מעדיפים
Dangerously In Love 2
http://www.youtube.com/watch?v=7snDcqimxkA א ו Halo
http://www.youtube.com/watch?v=bnVUHWCynig&ob=av3n א ו 1+1
http://www.youtube.com/watch?v=KaasJ44O5lI&ob=av3e הצביעו "
" לשיר שאתם אוהבים
הצעות לראש בראש אתם מוזמנים לשלוח לי במסר

RTur

New member
וייזמיר...
לא באמת עשית את זה...

אם אני שופט לפי גרסאות סטודיו (ואני מדגיש, גרסאות סטודיו) זה יותר קל לי: DIL בגרסת הסטודיו ממש אבל ממש לא עושה לי את זה. ההפקה נשמעת רע מאוד, מאוד ריקנית, הווקאל שלה מכוון במיקס בצורה צורמת כזאת ויש רגעים שהוא ממש לא נעים לאוזן מבחינת הסאונד שלו ואני לא מצליח להרגיש ולהתרגש מהשיר הזה ב-כ-ל-ל. שוב, הכוונה לגרסת הסטודיו בלבד. לא סתם אני מדגיש את זה שוב ושוב, הסבר יגיע בהמשך. ההתלבטות האמיתית היא בין H ל-1+1, למרות שגם כאן היא לא כזו גדולה. שניהם שירים מצויינים שגם ברמת ההפקה והביצוע הקולי הם טובים, גם בגרסת הסטודיו. ובכל זאת, אי אפשר להשוות בין הביצועים הווקאליים שביונסה נתנה בגרסאות הסטודיו בכל שלושת האלבומים הראשונים לבין הביצועים הווקאליים שלה ב-"4". מבחינת רגש, כוונה והפקה קולית - "4" נמצא בכמה רמות מעל כולם. לכן 1+1 לוקח פה בהליכה, מבחינה גרסת סטודיו. אני מצטמרר ונכנס לטרנס גם בגרסת הסטודיו. א-ב-ל..... אם אני בוחן את שלושת השירים האלה לפי ביצועים לייב כאלה ואחרים אני לא יכול להתעלם מכמות הרגש שיוצאת ממנה בכל ביצוע וביצוע של DIL, במיוחד בראש ובראשונה בזה של TBE. הביצוע הזה פשוט אלוהי ומושלם.. על כל 7 הדקות שלו. זה הביצוע שבגללו התחילה ההתביונסיות שלי (
). חרשתי (ואני עדיין חורש) עליו ביוטיוב, חרשתי עליו בדיוידי, חרשתי עליו באוטו, הכנסתי אותו גם לאייפון וגם שם אני חורש עליו עד היום.. אני חושב שאני מכיר את הביצוע הזה ברמה כזו שאני יודע בדיוק איך ואיפה היא נושמת ומאלתרת
. צמרמורת כל פעם מחדש. אני ממש מרגיש ממנה כמה היא אוהבת את השיר הזה, רק מוזר שזה לא ניכר בשום צורה בגרסת הסטודיו שנשמעת ממש עלובה ליד כל אחד ואחד מביצועי הלייב. אני די מתכחש שגרסת הסטודיו הזו קיימת בכלל, מבחינתי כשאומרים לי DIL, מדברים איתי על ההופעה של TBE. גם ההופעה של הגראמי מדהימה ויש גם עוד הופעה שראיתי ביוטיוב שמדהימה לא פחות (אני פשוט לא יודע מאיזה טקס/תוכנית היא). גם H ו-1+1 זכו לביצועים ווקאליים מהפנטים. אם זה בטורים ואם זה בתוכניות אירוח והופעות קידום כאלה ואחרות. גם בהם היא מצליחה נורא לרגש, ספציפית בביצועי לייב. אם זה 1+1 מגלסטונברי שפשוט מהפנט ומרגש ואם זה H מלטרמן (?) וכמובן הביצוע האלוהי מIAWT עם המחווה המצמררת למייקל.

Music Man XD

New member
ברור ש-1+1

השיר הטוב ביותר מבין השלושה, ואחד השירים הכי טובים של ביונסה בקריירה! אשמח לעוד כאלה בהמשך הדרך.

asaf105

New member
1+1

השיר הזה הכי מרגש ומצמרר אותי מבין כל השלושה
למרות שגם halo שיר מאוד מרגש, אבל 1+1 רמה מעל halo!

HanAn189

New member
Dangerously In Love אוף קורס.

מסכים עם ארתור , גרסת הסטודיו של DIL לא משהו. ההפקה לא עושה חסד עם השיר, הקול של ביונסה לא נעים בכלל לאוזן בחלקים מסוימים, ממש צווחנות כזו מעצבנת. עדיין, הלייב כמו תמיד מציל את המצב! (אני חושב שההופעה של השיר בDVD של TBE היא ההופעה הכי טובה לשיר הזה, אולי ההופעה הכי טובה של ביונסה אי פעם, אבל זה לא קשור לנושא). קשה לתאר במילים את השיר הזה, אבל אני אנסה
DIL הוא באמת שיר אהבה גדול והכי טוב מבין השלושה. אם הייתי בוחר את 10 שירים האהבה הגדולים של כל הזמנים, DIL היה בטוח נכנס בעשירייה הזו. השיר מתאר בשלמות איך אני רואה אהבה, ההקרבה, הנשמה התאומה, האדם שמשנה את החיים שלך, שעושה לך טוב. הליריקה יפיפייה, הציוריות בבית הראשון מקסימה. הלחן משגע, נדיר, עושה לי זרמים בגוף והקול של ביונסה בלייב פשוט נותן עוד נופך לשיר, המתיקות והעומק של הקול שלה מכניסים עוד טיפה אהבה לשיר. (אחח אילו התבטאויות השיר מוציא ממני
) הברידג'
Every time I see your face My heart smiles אני בטוח שזה נכון לגבי כל מי שמאוהב. הכי חשוב, צורת ההגשה של השיר על ידי ביונסה תורמת לבחירה של השיר ולאהבה שלי אליו. כשביונסה שרה את השיר, עם כ"כ הרבה נשמה, כנות, רואים עליה שהיא שרה לאהובה ומסתכלת לו בעיניים, עם המון רצון והקרבה. זה מאוד יפה
ודבר אחרון שלא קשור לשיר עצמו, אלא יותר להופעה. האלתורים של ביונסה בלייב פשוט מחרפנים אותי, אני ממש מעריך אותה על היכולת הזו שלה לשיר ככה, להנות עם השיר ולתת לו צורה ייחודית יותר. בלדת אהבה שחודרת ללב. _______________________________________________ 1+1 - שיר מדהים עם טונות של רגש, אהבה, לחן יפיפה. הקול של ביונסה קצת לוחץ לי שם, אולי בגלל זה לא בחרתי אותו. Halo - אלוהות לשמה, האהבה פשוט נשפכת בשיר, יש לביונסה הופעה ענקית אצל דייויד לטרמן (ארתור, יש לך הרבה הבחנות שזהות לשלי
) שפשוט עוברת לי צמרמורת בגוף כשאני שומע את B. המילים מדהימות.

למעלה