ראש
בראש

HanAn189

New member
סיבוב מס' 4

מה הנושא הפעם? הפספוסים הגדולים של ביונסה
המשימה הפעם פשוטה, בחרו את השירים שלדעתכם קופחו ולא זכו להצלחה שמגיעה להם. לפנכים שני שירים שלא זכו לקליפ משלהם, לא שוחררו כסינגלים והיה קונצנזוס רחב לגבי הצלחתם בקרב מי ששמע את השירים האלה. בחרו איזה שיר לדעתכם ביונסה פספסה ולא החליטה לנצל אותו כמו שצריך
מה אתם מעדיפים
Radio http://www.youtube.com/watch?v=dc-vG0BIRKg א ו End Of Time http://www.youtube.com/watch?v=OJBfv9CHlcw&ob=av2n הצביעו "
" לשיר שאתם אוהבים
הצעות לראש בראש אתם מוזמנים לשלוח לי במסר

asaf105

New member
End Of Time ללא ספק!

השיר הזה להיט ענק וכל כך פספוס שהיא לא שחררה אותו כסינגל למרות שדווקא בהופעות שלו היא ממש מצליחה!

Confide In Omer

New member
End Of Time

היה יכול להיות להיט ענק. אגב, השיר שהוא הכי פספוס לאורך הקריירה שלה היה Upgarde U שהיה יכול להביא את B'Day לשיאי הצלחה ענקיים אבל לא נוצל כראוי...

RTur

New member
בעיקרון, Radio אבל...

אף אחד משניהם לדעתי הוא לא פספוס כ-ז-ה גדול, ואני אסביר. יצאו כל כך הרבה סינגלים מ-IASF שלא נראה לי שהיה מקום להוציא גם את Radio ביחד איתם. הסינגלים שיצאו גם ככה עשו עבודה מצויינת, שלושה מהם להיטים ענקיים והשאר גם הצליחו לא רע וקידמו את האלבום מצויין. אני מאוד אוהב את Radio ואני חושב שיש לו פוטנציאל ענק להפוך גם ללהיט.. אולי לא #1 אבל הוא בקלות יכל להיות להיט טופ 10 כזה בלא מעט מדינות. העניין הוא שכמו שאמרתי, יצאו מספיק סינגלים שגם ככה עשו את העבודה ואני לא מרגיש שהוא כל כך חסר לי בתור סינגל. לגבי EOT ובכללי לגבי כל האלבום "4" וסינגליו השונים - כבר אמרתי פה פעם שאני לא רואה באלבום הזה שירים שהם "להיטים".. יש בו משהו מעבר לזה ואני מרגיש שהמטרה של האלבום היא לא להביא עוד להיטים, אלא להוציא משהו יותר בוגר ואיכותי ממנה. חוץ מRTW שגם נבדל משאר האלבום וסביר להניח שגם הוקלט במיוחד כדי שיהיה בו לפחות להיט אופציונאלי אחד, בתכל'ס אף שיר שם לא אומר "להיט". אלה שירים נורא מרשימים ווקאלית/מוסיקלית/לפעמים גם טקסטואלית אבל לא להיטים. איכשהו נוצרה התחושה כאילו EOT הוא הבחירה ה"נכונה" להוציא כסינגל ובאיזשהו מקום גם אני הייתי מעדיף שהוא יהיה סינגל במקום C או P אבל בתכל'ס כשאני חושב על זה, רוב הסיכויים שהוא היה מגיע לאותם הישגים פחות או יותר ולא היה עושה את העבודה בלקדם את האלבום יותר טוב. חוץ מכמה מליוני צפיות ביוטיוב, אני לא הייתי רואה אותו מככב במצעדים ובמכירות. גם כשהיא קידמה אותו בקטנה (השידור של השיר בטקס BET והקידום של "4" בניו יורק וכו') הוא לא ביצע כניסה מרשימה למצעד כלשהו, לעומת LOT שקפץ מיידית למקום 20 בבילבורד רק מהופעה אחת בVMA.

HanAn189

New member
Radio

EOT עוד הספיק לקבל תשומת לב בהופעות האינטימיות, בגלאסטו, בצרפת ואפילו קיבלו קליפ הופעה. R לא נוצל בכלל וזה תמוה כי השיר להיט היסטרי! היא הקצתה לו איזה דקה וחצי בI AM טור וזה כ"כ לא הוגן
במקום VP הסליזי עם גאגא, היה אפשר לקחת את רדיו ודווקא איתו לעשות מטעמים עם גאגא. [למרות ששוב היו מגחכים שהשמות של השירים שלהן קשורים למכשירי אלקטרוניים
] RADIO הוא ללא ספק פירס, פי 8 יותר פירס מאיגו ודיוה. בכלל, רדיו לא שיר רגיל של B, יש לו לו וייב ממסטל וסאונד עתידני. פספוס!

למעלה