10 דברים...

Adimenzer1

New member
10 דברים...

אין לי ממש שם לזה... אני לא יודעת מה קורה עם הפינות שתוכננו ליום חמישי, אז בינתיים אני פותחת משחק כי לשמור על הפורום בחיים. זה לא בדיוק משחק, זה משהו שאני אפתח מדי פעם. זוכרות את מה שהיה כאן לפני כמה שבועות, שכל אחת כתבה על עצמה 10 דברים שהאחרות לא ידעו? כעיקרון לקחתי את הרעיון ההוא, והחלטתי לחשוב כל פעם על משהו אחר, כמו עשרה דברים מצחיקים, עשרה דברים הזויים, עשרה דברים מביכים, עשרה דברים משמחים. זה לא ייפתח באופן קבוע, אבל לפעמים יהיה נחמד לגלות עוד קצת על בנות הפורום. אז הפעם נלך על 10 דברים מביכים שקרו לכן בחיים. אז יאללה - לשתף פעולה. אלה רק עשרה דברים. בהצלחה

ריהותם

New member

לא עולה לי 10 אז אני אכתוב רק 5
כשהייתי קטנה היה לי זיקוק ביד,וניסיתי לכבות אותו,וברוב חוכמתי עשתי זאת עם מפית
פעם ישבתי על הרצפה,והרגל שלי נרדמה ממש חזק,וכשקמתי ללכת נפלתי על מישהו.א"כ שעה התנצלתי ואשתו אמרה לי "זה בסדר הוא כבר רגיל"
כשהייתי קטנה הייתי במגלשת מים והיא הייתה חזקה ככה שהבגד ים שלי זז וראו לי חלק מהחזה,והמצילה אמרה לי את זה עם העובדה שהיא שרקה לי.
בפעולה הראשונה שלי בנוער העובד רצנו בירידה שיש ליד הקן ונפלתי עם הברך וזה היה פצע רציתי,היה לי סימן גדול וירד דם.
בסיום מבחן התיאוריה אז יוצאים מהחדר ויושבים בכניסה שם ומחכים לתשובה.אני יושבת מחכה שיגידו לי מה התשובה ובינתיים אני רואה שאנשים כבר הולכים ורק לי לא קוראים.ופתאום קלטתי שבמשך המון זמן היא צעקה "גל,גל!"(שזה השם השני שלי) ולא עניתי לה.

Adimenzer1

New member
חחחחחחחחחחחחחח הקטע עם הבגד ים

קרה גם לי, רק כשהייתי בת 12 וזה היה בחו"ל

מה עשר, אחד לא מספיק לך? You want too much, kid.
אין לי עשר. אני עושה מה שאני זוכרת. תסתפקו במועט.
כשהייתי בבני-עקיבא הייתה לי מדריכה שהייתה לה תאומה. באחת הפעולות הלכתי למדריכה שלי וטלטלתי אותה, דורשת לדעת איפה יש עוד סידורים. היא רק הסתכלה עליי, ואז קלטתי שזו האחות התאומה שלה.
נסעתי באוטובוס ועשיתי ליפסינקינג לשיר (שאני מזיזה את השפתיים לפי המילים של השיר). איש אחד הסתכל עליי ושאל, "רצית משהו?"
דפקתי מרפק באף למרצה חתיך שהיה לי כשלמדתי מחשבים. אופס.
אני די בטוחה שאמרתי בקול, 'אבל הוא חמוד! תתחתני איתו!' לחברה שלי כשהבחור המדובר עבר מאחוריי. וכן, הוא ידע שמדברים עליו. XD הוא היה הבחור היחיד באזור.
כשהייתי ממש קטנה, ביסודי, למדתי אורגנית. השיעור היה בכיתה של הבנים (למדתי בבית ספר מעורב, אבל הכיתות היו נפרדות), והם עדיין היו שם. הייתי ילדה קטנה, שמנמנה ומבוישת, ועל כל כיסא שהתיישבתי עליו הם צחקו עליי שאני אוהבת את הבן שיושב שם. אז זה היה פדיחות. היום אני סתם חושבת עד כמה מרושעים ילדים יכולים להיות.
אפרופו היסודי, כולם ידעו על מי היה לי קראש. עכשיו, זה היה מביך.

אה, והשיא. XD

במוצאי השבת כלה של אחותי אבא שלי ניג'ס לי בטלפון לרדת למטה כדי שהוא יוכל לקחת אותי הביתה. כשירדתי במדרגות הוא התקשר שוב וסיננתי אותו. מול הבניין של חברה שלי - איפה שהייתי בשבת - עמדה מכונית. הלכתי אליה, פתחתי את הדלת, נכנסתי פנימה ואמרתי, 'אפשר לנסוע'. אחרי שנייה הסתכלתי על הנהג, וזה לא היה אבא שלי. זה היה איזה איש זר כלשהו. פתחתי את הדלת, זרקתי, "סליחה!" וברחתי משם. XD

XD אני יודעת!

והקטע הוא שהמכונית נראתה אותו הדבר. וכשנכנסתי למכונית של אבא שלי (האמיתי XD) לא יכולתי לדבר והייתי אדומה כמו עגבניה.
מאז למדתי את המספר של הרכב.

noa2ibiza

New member
לא מצאתי 10...

אבל מצאתי 7..
פעם אחת הייתי במגלשה בימית 2000 ונתקעתי שמה ואני הייתי במזה לחץ כי זאת הייתה הממבה השחורה ובכיתי כמו ילדה קטנהמובך|
אני ובת דודה שלי נסענו בקולנועית של סבא שלי ז"ל ואז פתאום נעצרו ולא הבנתי למה, מסתבר שאני לחצתי על הכפתור של הברקס XD
אני וחברות שלי נכנסו למעלית בבניין של חברה שלי ואמרו לי ללחוץ על קומת כניסה ולא שמעתי ואז פתאום המעלית נסגרת ונהיה חושך ואני צרכתי "אימלה אימלה !" וגם חברות שלי היו בהיסטריה בקיצר החברה שגרה בבניין צחקה עלינו ואמרה לנו בסוף שהיינו אמורות ללחוץ על כפתור.
היה לנו בביצפר תרגיל על נפילת טיל כימי לפני כמה שבועות, ואני שחכתי לגמרי ואז פתאום הייתה אזעקה ואני צורחת לחבות שלי "אעאעאעאעאעאע אמאלה מה אני עושה עכשיו ?! אני הולכת למות !! אמאאאאא !!" וכל הכיתה שמעה אותי ><
המורה הושיבה אותי ליד ילד ממש מעצבן והוא כל שנייה הכניס לי עט לאוזן
אז צרחתי עליו " יאו יא חתיכת פיגור תפסיק כבר " וכולם היו בשקט וששמעו אותי והמורה הוציאה אותי "להרגע לחמש דקות"
הייתי אני ובת דודה שלי בסינימה בראשון והיה מישהו שהלך לפנינו והוא הלך לכל מקום שאנחנו הלכנו ואחר כך הוא חשב שאנחנו עוקבות אחריו
הלכתי ברחוב עם חברה שלי בדרך למתנ"ס וילד כל שנייה ירק ואני כזה אמרתי לה "כמה יריקות" ומסתבר שהוא שמע אותי

Adimenzer1

New member
לאחות שלי קרה אותו דבר עם המגלשה

רק שזה היה בלונה-גל, נראה לי במשהו שנקרא בלאק-קוברה. חחחחחחחחחחחחחחח הקטע על הילד והעט באוזן

Lady Madrid

New member
יש לי 5..

עברנו היום ליד אחד שהייתי פעם ממש דלוקה עליו וחברה שלי צעקה "מעיין! הנה חבר שלך!"
באתי לשבת וחברה שלי הזיזה את הכיסא.
חשבתי שראיתי את אבא שלי, צעקתי לו שעה "אבא אבא!" תפסתי אותו והוא הסתובב וזה לא היה הוא
ביסודי לפני פורים היה לנו שבוע מיוחד של תחפושות ובאתי עם פיג'מה ביום כובעים

Adimenzer1

New member
למה לכולם יש שבוע תחפושות בפורים

ורק אצלנו זה עלוב?
תקני אותי אם אני טועה, אבל כתבת ארבעה דברים

Adimenzer1

New member
אז אני אנסה למצוא 10.

כי אתן לא הצלחתן. באמת חסרים דברים מביכים בעולם?
קראתי למורה שלי סבתא פעמיים באותו שיעור
בטיול השנתי של כיתה ט' הייתי חייבת לדבר דחוף עם חברה שלי, וכל התחנות היו מלאות במזוודות ותיקים ואנשים, ואני קפצתי מעל דברים. באיזשהו שלב הרגל שלי נכנסה מתחת לאחת המזוודות ונפלתי (זה היה כמו בסרטים האלה שרגע אחד אחת רואה מישהו ורגע אחר כך הוא נופל ולא בתמונה יותר). ואיזה חצי שכבה התקבצה סביבי ואני הייתי על הרצפה.
אבא שלי נכנס לחדר שלי בדיוק כשראיתי הג"ש
הייתי צריכה לנגן שיר לשבועות בבצפר, ושתי הבנות שהייתי אמורה לנגן איתן ביטלו ברגע האחרון, והפסקתי לנגן באמצע השיר והתחלתי לבכות...
במסיבת סיום של כיתה ח' הייתי צריכה לקרוא יחד עם עוד מישהו ברכה שכתבו בכיתה שלי למחנכת שלנו, והתחלתי לצחוק על הבמה. וכשאני מתחילה לצחוק זה לא עובר.
עשינו קפיצה לרוחק בשיעור ספורט, ואני מבטיחה לכן של יש את היסטורית הנפילות הכי מפוארת בעניין הזה. באותו שיעור היינו באיצטדיון של הבנים, והם בדיוק סיימו לרוץ 2000 אז כולם הסתכלו עלינו, ואני קפצתי ונפלתי קדימה על הפנים
בכיתה ב' הייתי בחוג רכיבה על סוסים, והייתי עם עוד שני ילדים בקבוצה. והיה סוס אחד שקראו לו ג'וני, ורכבתי עליו פעם ראשונה, ואף אחד לא הזהיר אותי שיש לו הרבה מרץ תמיד, אז אמרתי לו לעבור לריצה קלה והוא עבר לריצה מהירה, והצרחות שלי רק הבהילו אותו עוד יותר, והמדריך היה צריך לעלות על סוס ולרדוף אחרינו.
בהקפת הכנרת באופניים עשיתי את כל ההקפה, ובאיזשהו שלב התנתקתי מהמשפחה שלי. אז התקשרתי לאמא והיא אמרה לי שהיא ועוד מישהי (הן היו ביחד באוטו) מחכות ביהודיה. עכשיו, יהודיה היא נקודת עצירה כללית, ככה שיש שם מאות אנשים. ואני מגיעה לשלט של יהודיה ומתחילה לצרוח "אמא! אמא! אמא!" ואז קלטתי שאני רק בשלט, ושהצומת היא בעוד 500 מטר
בכיתה ה' היה לנו שיעור וידאו בבצפר, וצילמנו קליפ לשיר כלשהו. ואני הייתי הצלמת, וניסיתי להסביר משהו למישהי שהייתה צריכה לשחק. ואמרתי לה משהו כמו "תדמייני איזה פרחה עומדת כאן. איזה גפן כזאת..." (גפן זאת ילדה שאני ממש שונאת שהייתי איתי בכיתה והיא פרחה ברמות מטורפות). ואז הראו לנו את החזרות למה שצילמנו, ושומעים אותי אומרת לה את זה
בקיוסק בבית ירח צריך להידחף בשביל לקנות משהו. בפעם הראשונה שהלכתי מישהו בדיוק קנה ארבעה ברדים לו ולחברים שלו, והוא העביר אותם מעליי, ושלושה מהם נשפכו עליי. אתן רואות? לא כל כל קשה למצוא עשרה דברים. אני די בטוחה שהייתי יכולה להגיע ליותר...

noa2ibiza

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הפדיחה עם השלט הרגה אותי

את. XD

נופלת הרבה, מה? *משועשעת* ואוי. הג"ש.
אבל תחשבי על זה, אימא שלי (כמעט) נעמדה מאחורי בסצנת הסקס בטורצ'ווד, עם קפטן ג'ק והאיטלקי המכוער. מזל שהעברתי במהירות לטאמבלר. XD (לא שזה יותר טוב, כן? גם שם יכול להופיע לי גיי פורן.
)

Adimenzer1

New member
כן. אני נופלת די הרבה

חחחחחחחחח לא ראיתי טורצ'ווד - אין לי מושג על מה את מדברת

למעלה