לילה, כולם ישנים ומי פה? לא יכול להירדם? אני הולכת לראות משהו ב TV ואחזור לבדוק עם יש כאן חברים
ע ענתר New member 1/2/12 #1 לילה, כולם ישנים ומי פה? לא יכול להירדם? אני הולכת לראות משהו ב TV ואחזור לבדוק עם יש כאן חברים
ע עוד יבואו ימים New member 1/2/12 #2 איזה כולם ישנים? אפילו שמשון ויובבעדיין ערים וגםאני כמובן. למה את לא ישנה?
ע ענתר New member 1/2/12 #3 אני תמיד עייפה חוץ מאשר כשאני צריכה לישון לפני 2 בבוקר אני לא הולכת לישון ואת? כבר הלכת לישון?
ע עוד יבואו ימים New member 1/2/12 #4 לצערי לא... אני חוששת שאני עוד אהיה ערה.. יש לי עוד שני דברים לגמור לעשות ואינ דווקא עייפה, מאוד, אבל .. כואבת לי הרגל מאו ולא נראה לי שאצליח לישון...
לצערי לא... אני חוששת שאני עוד אהיה ערה.. יש לי עוד שני דברים לגמור לעשות ואינ דווקא עייפה, מאוד, אבל .. כואבת לי הרגל מאו ולא נראה לי שאצליח לישון...
ע ענתר New member 1/2/12 #5 אני לא זוכרת מה יש לך סיפרת בפורום? מה את לוקחת לכאבים? לי שתי כפות הרגליים כואבות אני עכשיו אקח אדוויל ואשכב ואולי יירגע ואוכל ללכת למיטה
אני לא זוכרת מה יש לך סיפרת בפורום? מה את לוקחת לכאבים? לי שתי כפות הרגליים כואבות אני עכשיו אקח אדוויל ואשכב ואולי יירגע ואוכל ללכת למיטה