משעמם לי ולא קורה כאן כלום רעות
LeAnnDylan Well-known member 1/3/12 #4 אגב, סתם שתדעי בחודש פברואר [החודש בו הצבת לעצמך מטרה להגיע ל-2000 הודעות ] הגענו רק ל-1151, מה שאומר שהיית רחוקה ב-|רגע מביאה בדידים| 849 הודעות מהמטרה....
אגב, סתם שתדעי בחודש פברואר [החודש בו הצבת לעצמך מטרה להגיע ל-2000 הודעות ] הגענו רק ל-1151, מה שאומר שהיית רחוקה ב-|רגע מביאה בדידים| 849 הודעות מהמטרה....
S symptoms New member 1/3/12 #6 רעות! שכחתי את הרעות! אני לא מאמינה. נראה לי שזו הפעם הראשונה שזה קורה לי! רעות
S symptoms New member 1/3/12 #8 האמת שאני אהיה ממש מרוצה אם תמחקי את ההודעה ההיא ואוכל לכתוב אותה מחדש כמו שצריך רעות
LeAnnDylan Well-known member 1/3/12 #9 זה מצריך היכנסות לאדמין ואני בדיוק התיישבות לראות איידול אז אח"כ. או בתרחיש ההגיוני יותר- לעולם לא.
L limors2 Active member 2/3/12 #12 לא נכון! הייתה לך פעם הודעה בלי. אני זוכרת. ומה חודש קצר. הוסיפו לך אליו יום שלם!
S symptoms New member 2/3/12 #16 אני לא מנסה לקדם את עצמי אני מנסה לקדם את הפורום! ואני תמיד כותבת רעות חוץ מבהודעות בלי תוכן. רעות
S symptoms New member 2/3/12 #18 אוקיי, בדקתי ואכן הייתה פעם ששכחתי. זה היה כשנתתי לינק לצ'יקן אינוודרס ולא היה שום דבר אכן בהודעה, אז זה נסלח? אולי? רעות
אוקיי, בדקתי ואכן הייתה פעם ששכחתי. זה היה כשנתתי לינק לצ'יקן אינוודרס ולא היה שום דבר אכן בהודעה, אז זה נסלח? אולי? רעות