|טופו|

symptoms

New member
זו תכונה חשובה.

מצד שני, ביקשת הסבר וזה ההסבר הכי פשוט שעלה על דעתי רעות

symptoms

New member
אבל צריך שזה יהיה באותו איזור גיאוגרפי.

אחרת הם עולים על זה. רעות

limors2

Active member
תגדירי איזור גאוגרפי.

אני באיזור י-ם וחברה שלי בהרצליה, ואין לנו בעיה עם זה. אז שת"פ עם מישהו בחו"ל לא מומלץ אבל בארץ זה בסדר!

symptoms

New member
כן, אבל אן אני פה

ואחותי נגיד באמריקה, יש מצב שהם יעלו על זה
רעות

limors2

Active member
במקרה הזה כן

אבל אם את ממש רוצה את יכולה לשלוח להם מייל ולשאול אם הם יחסמו את החשבון אם ישתמשו בו ב2 מחשבים שונים באיזורים האלה. הם עונים ממש מהר למיילים.

symptoms

New member
הו, זה כבר קרה,

אם כי עם מגהאפלוד. הם לא חסמו את החשבון, אבל אחותי נאלצה להפסיק להשתמש בו. רעות

אתמול ראיתי הארט אופ דיקסי

והג'יינ דיר גירלס הופיעו שם עם כמה שירים! בקושי שמעו אותם כי היה הרבה המולה אבל קשה היה לפספס את זאתי שנראית כמו שלגיה.

symptoms

New member
אפשר הסבר מה זה כל דבר?

כי אני מנותקת מהחיים?
רוב תודות רעות

בשמחה

הארט אופ דיקסי זו סדרה שהתחילה לא מזמן, היא בעונה הראשונה שלה בפרק התשיעי. זה מספר על רופאה ניו-יורקית שהגיעה לעיירה קטנה בשם בלו בל באלבמה בשביל לעבוד במרפאה מקומית. זה בגלל שאיזה רופא מעליה טען שהיא צריכה ללמוד איך להתייחס למטופלים ושלנתח באופן מקצועי זה לא מספיק. יש עוד סיבה, אבל אם את מתכוונת לראות אני לא אהרוס לך. בעיירה יש הרבה דמויות צבעוניות ומעניינות. יש אחת בולטת בשם למון, שהיא פנסי קאנטרי גירל, לובשת שמלות וכובעים ונוצריה אדוקה. היא תמיד מזכירה לי את ליאן מעט. יש את השכן הצעיר שתמיד מנסה להתחיל איתה. כולם כמובן עם מבטא הורס
ויש הרבה סיטואציות הזויות בינה לבין האחרים. ג'יינ דיר גירלס הן צמד קאנטרי של בנות, שראיתי אותן לראשונה בגירלס נייט אאוט. יש להן סטייל נחמד, עוד לא גיבשתי דעה לגבי השירים.

symptoms

New member
אני לא מתחילה סדרות

לפני שאני יודעת שהן הולכות לשרוד יותר מעונה, אחרת זה מעצבן אותי. ותודה
רעות

LeAnnDylan

Well-known member
היא נראית כמו קייטי פרי

הגרסה של תל ברוך לקייטי פרי בכל אופן

LeAnnDylan

Well-known member
היה אמור להיות מכוון לרעות

בכל אופן, הארט אוף דיקסי זו איזו סדרה שמה שאני יודעת עליה זה שסאמר מהאו.סי משחקת שם בתפקיד ראשי. מה שמה? רייצ'ל וואטאבר שקר כלשהו

symptoms

New member
סאמר? מחזיקה סדרה?

והצוות התומך שלה גם לא כזה חזק. הייתה סדרה כזו בשנות ה-80, מעניין אם זה רימייק רעות

symptoms

New member
טוב, זה לא

אחד זה hart of dixie והשני heart of dixie. מה הקשר בכלל? רעות

למעלה