צמחוני ויפה

צמחוני ויפה

אני לא יודעת אם אתם זוכרים (
), אבל זוכרים שסיפרתי שהלן משתתפת בדרמה היסטורית באמריקה עם כמה זמרי קאנטרי? מסתבר ששרה אוונס תופיע לכמה פרקים! איזה הזוי, אני עדין לא מאמינה שהלן מופיעה בדבר כזה קאנטרי. היא כולה בריטית. יאללה, תשתוללו וספרו איך אתם נהנים מהחורף

LeAnnDylan

Well-known member
אם כבר סרטים, סדרות וכוכבי קאנטרי-

ליאן ריימס הופיעה בסרט של ערוץ CMT שנקרא Reel Love רווית, ראית? מישהו אחר שמע עליו? חיפש? יודע איפה אני יכולה למצוא? פור דה רקורד לא ניסיתי לחפש עדין כי לא הייתי בבית ועכשיו אני צריכה לצאת לעבודה וזה אז רק מחר אוכל להתאפס על הכל. אם מישהו מוצא בנתים קישור באתר עצמו או מקורות אחרים לצפיה בסרט אנא מכם הפנו אותם אליי. תודה

ג'סטין ביבר בדואט עם קימברלי פרי

מה לעזאזל!!!! עוד שיתוף פעולה קאנטרי עם הכוכב הזאטוט ג'סטין ביבר
, הפעם עם קימברלי פרי מThe Band Perry. למה שמישהו יסכים לזה! חשבתי שקימברלי כולה על טהרת הקאנטרי
טוב תהנו לכם, אני אבכה לי בצד, ואחזור לשמוע את יצירת המופת שלהם miss you being gone. מתוך אלבום הקריסמס החדש של ג'סטין "Under the Mistletoe", השיר "Home This Christmas": http://www.youtube.com/watch?v=3su1tfM76Fs&ob=av2e אני מקוה בשבילה שזו מעידה חד פעמית
זה מה שחסר לי, שהלהקה הזאת תתמסחר.

LeAnnDylan

Well-known member
כבר דיברנו על זה כאן, לא?

בכל אופן השיר ממש לא לטעמי ואני לא ממש מבינה על איזו טהרת קאנטרי את מדברת. The Band Perry קרובים בסאונד שלהם לליידי אנטבלום יותר מלכל אמן קאנטרי אחר. תביני לבד מה זה אומר על הסאונד שלהם..

לא שזכור לי

טוב, אולי באמת הגזמתי (למרות שלדעתי בנד פרי הרבה יותר קאנטרי מליידי איי, במיוחד אם את משווה לאלבום האחרון של ליידי איי), אבל קימברלי תמיד הדגישה בהופעות שראיתי ביוטיוב את העובדה שהם שרים קאנטרי. אני בכל זאת מאוד מאוכזבת

LeAnnDylan

Well-known member
תחשבי על זה ככה

אם הם היו שרים קאנטרי אמיתי היא לא הייתה צריכה להדגיש שהם שרים קאנטרי. דווקא האלבום האחרון של ליידי איי נשמע בדיוק כמו האלבום של דה בנד פרי. גם אם לא מבחינת איכות, מבחינת סאונד בהחלט. אני לא אומרת שזה דבר רע, עובדה שזה עובד להם. הם לא לגמריי פופ, הם לא מספיק מסחריים בשביל זה, אבל הם גם לא אול דה ווי קאנטרי.

עוד משהו קטן לגבי הבנד פרי

מסתבר שקארה דיוגוארדי השתתפה בכתיבת השיר "Postcard From Paris". נו, אולי זה מסביר למה אני כל כך אוהבת את השיר הזה.

LeAnnDylan

Well-known member
בואו להצביע ל-50 הקליפים הטוביםשל השנה

ערוץ GAC עורך את מצעד 50 הקליפים הטובים של השנה. יש רשימה עם כמאה קליפים לבחור מתוכם. מידי יום תוכלו להצביע לעד עשרה קליפים ככה שאם קשה לכם לבחור רק 10 אתם יכולים לחלק את ההצבעות שלכם בכמה ימים. בואו להצביע וספרו לנו במי בחרתם http://www.gactv.com/gac/pac_ctnt/text/0,,GAC_26058_71307,00.html

Guncrazy

New member
מצביעה

בלייק - God Gave Me You בראד וקרי - Remind Me ג'יימס ווסלי - Didn't I קייטי ארמיגר - Best Song Ever
קית' אורבן - Long Hot Summer ליאן ריימס - Give ליטל ביג טאון - Shut Up Train לוק בריאן - Country Girl מרטינה מקברייד - I'm Gonna Love You Through It שוגרלנד - Tonight וואו היה קשה לבחור רק 10 אבל רציתי שיהיה מגוון

למעלה