חייבת לשתף במשהו
פשוט להוציא את זה. אז אתמול הייתי במן דאון בגלל הסופ"ש, לא משנה, לא ניכנס לזה. בערב, בבסיס, ישבנו אני, בחורה מהיחידה שלי, ואז הצטרפו אלינו עוד בחור ובחורה מהבסיס. הבחור התיישב לידי ויש לו תספורת מגניבה (אני מתה על זה שבנים עושים קצוץ ואז לגעת להם בראש זה כמו מסאז') אז התחלתי פשוט ללטף לו את השיער. בתגובה (בדיליי יש לציין, אבל בתגובה.) הוא התחיל ללטף לי את הרגל ולחבק אותי, ומפה לשם (ובחיי שהוא יזם ולא אני!) הוא התחיל לנשק אותי. בסופו של דבר הלכנו לאיזשהו מקום, ישבנו שם ופשוט התמזמזנו. בינינו? לא יקרה ביני ובינו כלום. כלומר, אולי סטוץ כן אבל לא מעבר לזה. אני לא חושבת שאף אחד מבינינו באמת חושב שיקרה משהו. אבל אח"כ השבעתי אותו שאף אחד לא הולך לדעת על זה (כי זה לא עניינו של אף אחד. וכי הדבר האחרון שאני רוצה זה שיתחילו שמועות עליי, עליו , על שנינו.) ועכשיו אני קצת מוטרדת. כלומר, זה היה כיף. ונראה לי שזה יקרה שוב. ואולי אפילו רחוק יותר. אני פשוט מוטרדת מזה שהוא מהיחידה שלי, שבסופו של יום אני והוא צריכים לעבוד ביחד (לא ממש ממש יחד, אבל בכ"ז) ומהאופציה שמתישהו איכשהו מישהו יגלה. אני לא חושבת שעשיתי טעות. זה היה נחמד, נהניתי. פשוט תוהה אם זה לא הרבה יותר מידי מסובך ומסוכן.