nettus

New member
האמת התחלתי לרשום

ואז הוא מחק לי את את מה שכתבתי, ושכחתי שעשיתי קודם אוף. בכל מקרה בעיות עם בגברים שהם לא החלטים. ועכשיו יש לי שניים חמודים כאלה על הראש, האחד מפרטט איתי בלי סוף אבל לא עושה עם זה כלום, יותר נכון פעם מפלרטט פעם לא, ובפעם השלישית כן. והשני אין לו ניסיון אז הוא קצת ביישן אז שום דבר לא זז למרות שהוא מעוניין, והוא כל הזמן מזמין אותי למקומות לרקוד, ואני אף פעם לא יכולה

The Blue Fairy

New member
הראשון נשמע מרגיז

או סתם חסר ביטחון והשני, לא הבנתי..שומדבר לא זז בגללו או בגלל שאת אף פעם לא יכולה?

nettus

New member
גם וגם

למרות שהוא גם לא ממש דיבר איתי בשבוע האחרון אז ביי והראשון, סתם מוזר ואחרי שהוא הכי פירטט איתי יום רביעי, וגם די שר לי את השיר הצרפתי הזה שהתרגום שלו זה אל תעזבי אותי, מאז לא דיבר איתי. הזויים

למה ביי?

הוא קיבל ממך כמה פעמים לא יכולה והוא ביישן לפי מה שאת אומרת אולי הוא הבין שאת לא מעוניינת ובגלל זה לא דיבר איתך תזמיני אותו את כשאת כן יכולה. תגידי משהו כמו הברזתי לך כמה פעמים אני יוצאת היום בא לך להצטרף? גם ם הוא לא יוכל את עשית את שלך והחזרת את הכדור למגרש שלו הראשון נשמע לי או שלא סגור על עצמו או שפשוט קצת ביישן כשהוא מפלרטט תפלרטטי חזרה אם זה נסגר בזה והוא לא עושה כלום מעבר תביני שהוא סתם דורש תשומת לב. מי מהם את בכלל רוצה?

Maldini Girl

New member
מותר בענייני גברים גם?

יש שניים. אחד פשוט מקסים, הוא בגיל שלי והוא מתוק, הוא מפלרטט איתי ואנחנו נפגשים מידי פעם וכיף לי איתו כ"כ. אבל הוא גר רחוק ולפעמים אני לא יודעת אם הוא באמת מעוניין או לא. כי פעם הוא מראה שאכפת לו, ופעם אחרי זה אני לא יודעת לקרוא אותו. השני מקסים גם. מהבסיס שלי, הוא גדול ממני ואני חוששת שאני מתחילה להתאהב בו. אבל הוא עוד מעט משתחרר, ואיכשהו, לא נראה לי שהוא מעוניין בחזרה. ונראה לי פאדיחות לעשות צעד. אחד מהם נכון יותר ואת השני אני רוצה יותר. לעזאזל.

The Blue Fairy

New member
זה מבאס שזה ככה =\

אבל מן הסתם צריך ללכת עם הלב ולא עם זה שנכון יותר ולמה את חושבת שהוא לא מעוניין בך בחזרה?

Maldini Girl

New member
כי הוא לא מראה עניין

כלומר, נראה לי ככה לפחות. מה זה עוזר לי ללכת עם הלב אם שומדבר לא יצא מזה? והבחור השני כ"כ חמוד גם כן.

ולמה שלא תעשי את הצעד?

יכול להיות שזה הדדי ולהיות עם מישהו שאת באמת רוצה זה הדבר הכי כיף שיכול להיות חבל להפסיד את זה אם תלכי על מה שנכון לך תמיד תרגישי את תחושת הפספוס של מה היה אם... וסביר להניח שהקשר "הנכון" ימצא את סופו במוקדם או במאוחר במקרה הכי גרוע תקבלי סירוב.. אבל לפחות תדעי שלא ולא תישארי עם הספק.. לגבי זה שלא נראה לך שהוא מעוניין יכולות להיות כמה סיבות: 1- שהוא מעוניין אבל הוא מסוג האנשים שדווקא כשהם מעוניינים מפגינים אדישות ומראים את ההפך (מעין מנגנון הגנה) שאני יכולה להעיד על עצמי שתקופה ארוכה היה לי 2 - אני לא כל כך מכירה אותו אולי הוא ביישן בקשר של זוגיות ואין לו את האומץ גם בגלל שאתם משרתים יחד בבסיס 3 - אולי זה מה שאת אומרת לעצמך כדי לתת לעצמך סיבה טובה למה לא לאזור אומץ ולנסות 4 - שהוא באמת לא מעוניין אם הוא באמת מוצא חן בעינייך אני הייתי שוכחת מהאפשרות הרביעית הולכת על זה ומקסימום שומעת לא.. אני יספר לך סיפור קטן (אני אשתדל לתמצת) כשהייתי בתיכון רציתי מישהו מהשכבה כל כך ולא עשיתי כלום... וזה היה ככה 3 שנים מלאות בבלאגן, ריבים והתערבויות של גורמים חיצוניים הייתה טלנובלה ענקית שם אבל למדתי מזה שהטעות הכי גדולה שלי הייתה שלא דיברתי... כי אם הייתי מדברת או שהיינו יחד או שהייתי מרפה בזמן ונפגעת בצורה הכי מינימלית שיכולה להיות. עברתי שינוי עצום גם במראה החיצוני וגם בביטחון העצמי ובגישה והתפיסה שלי לחיים. סובבתי בנים על האצבע הקטנה הייתי מחייכת ומשיגה את מה שאני רוצה.. כדי להוכיח לעצמי מה אני שווה... הגעתי למצב שאף אחד לא באמת מרגש אותי, אני לא רוצה באמת אף אחד.. ורוב החברים שהיו לי היו החברים "הנכונים" שענו על הרשימת מכולת שהכנתי לעצמי.. כמובן שהניסיונות הכושלים האלה הסתכמו בקשרים של מקסימום שלושה חודשים. ואז הגעתי לבסיס ובבסיס היה מש"ק אבטחה אחד שבשניה הראשונה שראיתי אותו אמרתי לחברה שלי "איזה מכוער הוא, אני רוצה אותו!!!" באותה נשימה. היא כמובן התגלגלה מצחוק (רציתי לציין שלא ידעתי שהוא מש"ק אבטחה). הוא נראה מאוד בטוח בעצמו, יודע מה המקום שלו, מכיר בדברים שלא הכי טובים אצלו ומעריך את עצמו כמו שהוא הייתי אצלו במין תדריך כזה שהוא פשוט אמר "אני מצטער שאני מכוער אני לא אשם זה ההורים שלי, בבקשה תהיו מרוכזים בי תדריך של שעה שעה וחצי ואתם משוחררים" ואני מצאתי את עצמי עוד שניה קופצת עליו וסותמת לו את הפה בנשיקה. רציתי להתקרב לא ידעתי איך.. פחדתי שהוא יחשוב שאני מתחילה איתו כי אני רוצה שהוא "יקמבן" אותי בשמירות... פחדתי גם לשמוע לא כי הרגשתי שאני לשם שינוי באמת מעוניינת.. אז מרחתי ומרחתי גיליתי שהוא משתחרר בטעות.. מישהי ראתה אותו באפסנאות ואני עמדתי להתחרפן באותו רגע... רצתי אליו ופשוט אמרתי לו בשיא החוצפה "חכה שניה מה אתה רץ... תגיד לי מאיפה אתה?" כשהוא אמר מאיפה שזה קרוב אליי אמרתי לו שוב בחוצפה "סבבה, מתאים לי, מה המספר שלך?" לפי התגובה הנבוכה שלו הבנתי שהוא ביישן.. הוא נתן לי את המספר והלכתי חחחחחח כמובן שאזרתי גם אומץ להתקשר נתקלתי בשיחה תקועה ומתוחה אז אספתי את עצמי ואמרתי לו "תשמע אתה מוצא חן בעיניי אני אשמח להכיר אותך אם אתה פנוי לקשר" ובאותו יום נפגשנו... לא חשוב איך זה המשיך ולמה זה נגמר זאת כבר טלנובלה אחרת :) מה שאני מנסה להגיד זה תעיזי אין לך מה להפסיד רק להרוויח או שהוא שלך או שהרווחת את זה שלא ישאר בך הספק הזה ותחושת הפספוס... חחחחח חפרתי הכל רק לא ללמוד :)

Maldini Girl

New member
כשאני עושה "צעד" בכל דבר בחיים

אני עושה שיקול- מה יכול לצאת לי מזה לטוב ומה לרע. וכרגע אני רואה הרבה יותר הפסד אם אני אעשה צעד מאשר רווח.

זאת טעות

כי לכל דבר בחיים יכול להיות צד שלא הכי ימצא חן בעינייך ואם לא תסכני קצת לא תרוויחי אף פעם וכל הזמן תמצאי את עצמך דורכת במקום עם תחושה של אולי יכולתי להיות במקום אחר הרבה יותר טוב והדרך היחידה להיות מאושרת ולהתקדם בחיים בכל תחום לא רק בתחום הרומנטי היא להעיז, לנסות ולדחוף את עצמך קדימה חוץ מזה אני לא חושבת שבאמת יש לך הרבה מה להפסיד את יכולה סתם להציע לעשות משהו יחד או אם את ממש נבוכה אז סתם ליצור מצב של בילוי משותף אפילו עם עוד חברים מהצבא את לא בהכרח חייבת לבוא בישירות ולהגיד לו בא לי עלייך לצאת למועדון לרקוד איתו קצת להתקרב לראות איך הוא מגיב לקרבה.. לזרוק רמזים.. את בחורה את בטוח תמצאי את הדרך לגרום לו לעשות את הצעד הראשון אם יהיה לך את הזמן והסיטואציה המתאימים.. ובלי קשר אליו, תעבדי על הביטחון שלך!! אל תפסידי דברים רק כי נראה לך שיכול לצאת מזה משהו רע כי את באמת תמצאי את עצמך בשלב מסוים עם תחושה של בזבזתי את החיים על פחד חסר משמעות החיים קצרים תנסי להנות מהם כמה שיותר ובטח שלא להתפשר בגלל פחד (שרוב הזמן סתם נראה כמו מפלצת). ובא לי לצטט לך את השיר של גלי עטרי: "קחי מה שתרצי, מי יסרב לך קחי את העולם כולו מי יוכל לומר לך לא אם רק תחייכי, מי לא יתאהב בך מי שאת רוצה יבוא אל תלכי עם מי שלא. תעשי רק מה שאת אוהבת רק מה שאת חושבת שיהיה לך טוב. "

Maldini Girl

New member
אני לא חושבת שזו טעות

אני חושבת שזה לחלוטין הגיוני לעשות שיקול של רווח-הפסד לפני שאת עושה צעד. נהפוכו, אני חושבת שכשאת עושה צעד סתם, בלי לעשות מחשבה של רווח-הפסד זה סתם פזיז ומטופש. אין ספק שאם לא מנסים לא יודעים ולפעמים גם לא מרוויחים. מצד שני, לא אמרתי שאני לא מנסה. רק אמרתי שאני שוקלת אם יש בכלל טעם לנסות. אם אני יודעת שבחור לא מעוניין בי, ואם אני אגיד לו "אני אוהבת אותך" זה סתם יהרוס לי ידידות אדירה, אז..בשביל מה? רק כדי להגיד "העזתי, אמרתי"? אני מעדיפה לשמור אותו בתור ידיד.

the mush

New member
האמת שלא הייתי בעד אף זוג העונה הזאתי...

אבל מבין ה3 בגמר, אין ספק שהכי הגיע לבלונדיניות!

Loony Moony

New member
אוף אוף

לפני חודשיים זה נראה כ"כ כמו משהו שאני לא אעשה בחיים, ועכשיו כשאני בקשר אז פתאום בא לי? וזה כל כך לא לגיטימי בשום צורה. אוף.

למעלה