שאלה

RavMAJ

New member
שאלה

בקליפ They Don't Care About Us גירסת הכלא.... בדקה ה- 4:30 מייקל סימן משהו בשפת הסימנים. יש למישהו מושג מה הוא אמר? ולמה לפעמים מצנזרים את הקטע הזה?

spirit0805

New member
שאלה מעניינת...

קשה לי לשים את האצבע על הסיבה-לא מבינה בשפת הסימנים אבל בהתאם לקליפ ולטמטום של העולם לצנזר דווקא דברים שהכי נחוצים להעברת המסר, זה בטח אומר משהו על הממשלה-אין לי מושג, אשמח אם יש מישהו שתהיה לו תשובה

mali281

New member
גירסת הכלא צונזרה מהסיבה הזו-

שיש אלימות בקליפ, מייקל מעביר את המסר בקליפ הזה בצורה מאוד חדה עד כדי כך שזה גרם להלם תיקשורתי בכל העולם ולכן עשו גירסה שניה לקליפ שיהיה אפשר להראות אותו...אני באופן אישי אוהבת את שתי הגירסות של הקליפ ובכלל חולה על השיר הזה וביחוד את המסר שהוא מעביר אך מעדיפה לצפות בקליפ הרגיל והמוכר מאשר הגירסה השניה...הקליפ השני לא קל לצפיה...עבורי לפחות.

RavMAJ

New member
באמת?

עד עכשיו הייתי בטוחה שהקליפ של הכלא צולם אחרי ברזיל... באמת לא הבנתי למה לשיר הזה יש שני קליפים, חשבתי ששוב הייחודיות של מייקל מתבטאת כאן... חידשת לי בעניין... תודה.

NmNl

New member
ניסיתי לבדוק באינטרנט מה זה אומר ולא ממש מצאת

ראיתי שחלק מהאנשים כתבו בפורומים וכאלה שזה נראה כמו שפת סימנים אבל לא משהו ממש מוגדר..וכמובן פרשני ההוקס מצאו שם סימנים לזה שמייקל חי וכו' וכו'.. וכן גירסת הכלא אכן מזעזעת, יש קטעים מזעזעים אפילו ב-Earth song, עם השנים הבנתי כמה מייקל היה אדם מודע לכל כך הרבה דברים, פעם חשבתי שהוא עדין מדיי בשביל זה בגלל הדמות המחייכת ורוקדת עם דמויות מדיסני שלו..אבל הוא היה גם זה וגם זה..

למעלה