Vizmo

New member
BJJ בירושלים

עברתי למעונות של האוניברסיטה (הר הצופים) ורציתי לשאול האם מישהו מכם שמע או יכול להמליץ על מקום בסביבה להתאמן בו בBJJ. תודה מראש.

depresia

New member
חוג האבקות בחיפה

משהו יודע אם יש איזשהו חוג האבקות בחיפה? אני מדבר על האבקות בסטייל שפופולרי בארצות הברית, ושיש בכל מכללה שם נבחרת האבקות... חרשתי את האנטרנט ולא מצאתי כלום, אני מוכן גם להרחיק עד הקריות אבל גם שם לא מצאתי כלום... המקסימום שמצאתי זה את החוג אמ אמ איי במרכז הכרמל בחיפה, ושם יש אימוני אמ אמ איי שבהם משלבים גם קצת האבקות, אבל אני רוצה ללמוד קצת האבקות נטו... אם משהו יודע שיגיד פרטים וכו'...תודה מראש...

depresia

New member
אם אף אחד לא עונה אני אמור להבין שאין בחיפה?

מזה שאף אחד לא עונה אני אמור להבין שאין שום מכון היאבקות בחיפה או בקריות? אגב הרצתי כמה חיפושים קצרים ולא מצאתי מכון היאבקות אחד בכל המדינה...

welterweight

New member
גוגל טוען שקיימת קבוצה של

הפועל קריית אליעזר בהיאבקות ושיש גם את הפועל קריית ים. לא מצאתי טלפונים,כנראה שתצטרך להתאמץ קצת.

Indego

New member
אין חיה כזאת...

חיפשתי, ואני עדיין מחפש בנרות חבר'ה שעושים היאבקות, ואין חיה כזאת בצפון, הגעתי אפילו לנבחרת האולימפית, אבל בשורה התחתונה אם מתאמנים רק בוינגייט ובמרכז, וזה לא ממש ריאלי למי שגר בצפון הרחוק, מה גם שזה פרצדורה לא קטנה בכלל להתאמן איתם. זה אחד המינוסים הכי גדולים לכל מי שמתאמן בMMA בארץ, אתה יכול לעשות BJJ וסטרייקינג עד מחר, אבל אם אין לך מימד של היאבקות, אתה שווה לתחת (וסליחה על המילה).

ETZ301

New member
קשה להאמין שבאיזור חיפה או כרמיאל אין קבוצה..

כל כך הרבה יוצאי חבר העמים.....

Indego

New member
סבבה, אני אשמח אם תמליץ לי על אחת...

מצידי שזה גם יהיה במרתף עם יוצאי בריה"מ.

Indego

New member
מתאמן בעיקר בשביל הכייף...

כרגע אני בפול טיים ג'וב, ואני יכול להרשות לעצמי רק אימוני ערב. בכל מקרה אני סימנתי לעצמי יעד בWaiting List קרב MMA מקצועני אחד לפחות. אוליי זה יהיה בארץ, אוליי בחו"ל, אבל זה בטוח יקרה בעתיד הלא רחוק. אם נצליח, אז נמשיך...

ETZ301

New member
אל תדאג...יוצאי בר"המ לא נושכים.

מקסימום תלמד שפה חדשה. אלכסנדר קורוטש 0522377054. אפילו דברתי אתו בטלפון בשבילך, אין לו חבר'ה מבוגרים יותר מדי, אבל גדולים ומנוסים יש, הוא מצפה לטלפון ממך. שיהיה בהצלחה.

kontanta

New member
כל הכבוד על העזרה

פורום איכותי שמורכב מאנשים איכותיים.

welterweight

New member
מצאתי משהו!

http://matube.co.il/club_view?cid=82 קריית אליעזר רשומה שם כקריית אליעגר ואני לא יודע ממתי זה,אבל יש שם הרבה מאד טלפונים ואם המספר הספציפי הזה לא תקף אז אני בטוח שאחד המאמנים האחרים ידע. יש שם גם את המספר של האיגוד.

למעלה