depresia

New member
פאב MMA בחיפה והשנה האזרחית החדשה

משהו יודע על איזה פאב בחיפה, או אפילו מחוץ לחיפה אבל באזור, שהולך להקרין את הארוע lesnar overeem בראש השנה האזרחית/סילבסטר/new year's eve/תקראו לזה איך שאתם רוצים, רצוי על מסך ענק?

depresia

New member
אייקידו ב-MMA

לא שמעתי על לוחם MMA בעל רקע באייקידו. מה שאני רוצה לשאול זה האם הסיבה לכך היא כי אייקידו פשוט לא יעיל בזירה, או שהסיבה האמיתית היא שאסור להשתמש באייקידו בקרבות MMA? כי אייקידו זה רק שבירת עצמות אז חשבתי שאולי בגלל ששוברים שם עצמות על ימין ועל שמאל אסור להשתמש בזה. מצד שני אולי אפשר להשתמש בטכניקות של אייקידו כהכנעות בקרב עמידה, כמו בהכנעות ג'יוג'יטסו, ששם הלוחמים לא ממהרים לשבור, רק אם הבן אדם לא דופק במשך כמה שניות ממשוכות שוברים. דוגמא לטכניקת אייקידו: בן אדם נותן לך אגרוף, אתה תופס לו את היד עושה לו בריח. אני מניח שמותר להשתמש בזה כהכנעה לפי חוקי ה-UFC, מצד שני אף פעם לא ראינו משהו עושה את זה ב-UFC, אולי כזה לא באמת ממש פרקטי בקרב אמיתי. בקיצור אין לי מושג מה נכון פה ומה לא, שמשהו יעשה לי פה סדר.

Galamis

New member
אחלה שאלה

אולי כדאי לשרשר פה לגבי עוד מקומות, גם במרכז ובדרום שהולכים להקרין את האירוע אם כבר להיות להיות לבד אז לפחות נראה קצת מכות...

mbenyaacov

New member
להערכתי

איקידו היא סוג של נגזרת (התפפתחות או התסעפות יהיו המונחים המדויקים יותר), של איקיג'יוג'יטסו שממנה התפתחה הג'יוג'יטסו. כל הנושא של בריחים קיים באייקידו ובג'יוג'יטסו ולכן שימוש בבריחים שנלמדו בבאחת מהשיטות הללו אמור להיות יעיל ולא ממש שונה בין אם מדובר בשיטה אחת או רעותה. אם נתעלם לרגע מהבריחים הקטלניים (והאכזריים),הרעיון הבסיסי של איקידו היא שימוש בכוח ותנופת היריב כדי לבצע תמרון/תנועת נגד. זה אמור להתאים לרחוב כשאתה מפוקס והתאמנת לפחות עשר שנים וגם מאוד רצוי שהיריב יהיה קרטיסט כי ההגנות נבנו על מכות הקרטה (מהמותן עם תנועת הרגל).לא חושב שיש שם פתרון לטייקדאון, סופךקס או משהו בסגנון מערבי. קח לוחם אייקידו , תכניס אותו לזירה, ומרב לחץ הוא מתחיל לשנות את הסגנון. בכל מקרה, כמו שקרה בעשור האחרון, ברור לגמרי ששיטה אחת אינה מספקת על מנת להלחם בזירה. צריך קלינץ (איקידו לא יעזור כאן בכלל), צריך קרקע( לא ידוע לי שיש פתרונות של אייקידו בנושא, אבל קטונתי) וצריך לדעת להגן על הראש, משהו שאומנויות לחימה יפניות לא עודדו יותר מדי (אפילו מצ'ידה אכל פצצה בגלל זה). אם אתה שואל אותי: אייקידו זו אומנות לחימה נעלה, מדהימה ביופיה, שברמות הגבוהות שלה היא פשוט פואטרי אין מושן. אבל היא אומנות. לרחוב עדיף קרב מגע מכוער ותכליתי, ובזירה כדאי לדעת מכלול של דברים ומגוון של טכניקות משולבות.

AmitNHB

New member
אין איסור על שימוש בטכניקה אז יש כאן שתי

אפשרויות: או שאותם המאסטרים שיודעים לתפוס אגרופים ולעשות לך 'הופה הופה אולה' לא מעוניינים להשתתף ב MMA או שזה פשוט חרטא.

elvis18

New member
בתור מתאמן אייקידו ,אני יכול לענות לך ככה..

לגביי אם זה עובד או לא ברחוב .... לי אין מושג ,לא ניסיתי (למזלי) לא הצטרכתי , הטכניקות עצמן עובדות בתור טכניקות (בתור מכלול בקרב לא בדקתי,מעדויות ממקור ראשון כן ...)האייקידו עצמו כמו שאמרו כאן ,הוא נגזרת של אייקיג'וג'יטסו ,האייקידו מבוסס על לחימת חרב , זה לא מותאם לקרבות ,זה לא ייועד לקרבות ,כן אתה יכול לעשות אדפטציות אבל עדיין מייסד האייקידו לא עניין אותו להלחם . בנוגע לעניין הטכני ,בהנחה שמישהו כבר הגיע לטכניקת אייקידו - ישנה בעיה רצינית לבצע איזשהיא טכניקה בזירה על הפרקים של הכף יד בגלל הכפפות (נניח ומישהו גם ינסה ) הספוג שיש מלמעלה על הכפפה מונע אחיזה נכונה ומונע טכניקה נכונה . אני יודע שזה ישמע דבילי , אבל יש כמה טריקים שסטיבן סיגל הראה בסרטונים יציאות מסוימות לאגרופים,מכות מסוימות ,בריחים כלשהם וכאלה שזה נובע מהאייקידו אחריי האדפטציה שסיגל נתן לה , אייקידו יכולה להיות אחלה אומנות לחימה תומכת (בזירה),ועוזרת בהרבה דברים , אבל,אם אתה רוצה להלחם בזירה, לך לעשות ג'וג'יטסו ברזילאי היאבקות אגרוף תאילנדי וכו'

swelli

New member
אייקידו זה מאגניב בסרטים נקודה.

אחרי שנתיים כל מתאגרף תאילנדי שובר את הראש לבחור עם עשר שנים אייקידו. זה למה אתה לא רואה את זה בזירה. מי בא לך עם אגרוף ומחכה שתתפוס לו את היד ותעשה לו בריח על המפרק..?

היכולות האתלטיות של לוחמי mma

זה פשוט לא אנושי מה שמוביל לשאלה אם גם הם כמו אצנים משתמשים בחומרים אסורים הרי הגוף מגיע לשחיקה בספורט הזה בגיל 30

YardenBu

New member
מישהו יודע באיזו שעה יוצא האירוע של

סטרייקפורס? ואם יהיה למישהו לינק אני אשמח לדעת:)

למעלה