depresia

New member
משהו יכול להסביר לי למה באתר של ה-UFC

משהו יכול להסביר לי למה באתר של ה-UFC אין שום אזכור לצ'ייל סונן, מייקל ביספינג ודמיאן מאיה, בקארד שהם מפרסמים ל- UFC ON FOX 2? תראו בעצמכם: http://www.ufc.com/event/UFCFox2#/fight

LORSIN

New member
למה לוחמים מחכים כל כך הרבה זמןב ין קרב לקרב?

למה זה נהיה לגיטימי שבין כל קרב של לוחם יש 4 - 6 חודשים.. :/ זה לא יותר מדי?

UgiPletzet

New member
הקרבות האלו עוד לא חתומים בגלל השינויים

כנראה ייחתמו רשמית היום-מחר ואז הם יופיעו באתר.

yair_bar

New member
מנהל
שילוב

צריך להוריד מתח אחרי הכנות והבאת הגוף למצב קיצון של מוכנות לקרב. לפעמים גם התאוששות מפציעה/חתכים וכדומה. אחר כך למצוא יריב מתאים, לחתום חוזה וכל הסיפורים, למצוא אירוע שמתאים מבחינת הכארד (כדי לשמור על גיוון), אחר כך לחזור לאימונים כדי לחזור לכושר ועוד זמן ללמוד את היריב ולהתכונן במיוחד נגד סגנון הלחימה שלו (למצוא חורים, להכין הפתעות וכו'). כל אלה לוקחים זמן גם אם הגוף יהיה במאמץ בתדירות גבוהה זה יגביר את כמות הפציעות (אפילו באימון ולאו דווקא בקרב עצמו). חוץ מזה יש כמות של לוחמים וצריך שכולם ילחמו. בכל אירוע יש כמות מוגבלת של קרבות בקיצור - שילוב של הרבה גורמים

Vizmo

New member
יאללה מילר ברעל ! שונא את גילארד...

מסקרן לראות גם מי זה החאביב נורמאגאדוב הזה... 16-0 (6 בהכנעה ו6 בKO), רק בן 23... יכול להיות מעניין. כל השאר לא ממש מעניינים אותי האמת...

fatnoam

Active member
האידיאל זה שלושה חודשים

זה מספיק ללוחמים צעירים בשביל להוריד מתח, להחלים מפציעות, ולהתכונן ליריב הבא. כל עוד שהלוחם מתבגר זה יותר קשה. אגב, הרבה יותר הגיוני שיהיו קרבות באותו הערב או בהפרש של ימים בודדים זה מזה מאשר בהפרש של שבוע-שבועיים לדוגמא - קשה מאוד לשמור על כושר שיא שאתה עולה איתו לקרב יותר מכמה שעות (אולי ימים ספורים) ברציפות. אם נגיד יהיה רק חודש בין קרב לקרב, הלוחם צריך לשמור על אינטנסיביות גבוהה וכושר שיא במשך תקופה מאוד ארוכה - מאמץ שיגרום לגוף לקרוס בסופו של דבר. ועוד משהו קטן - האנשים האלה חוטפים אגרופים לראש בתור קריירה, מנוחה זה משהו שהם מרוויחים ביושר :)

AmitNHB

New member
6 חודשים זה הרבה יחסית. אולי זה הממוצע ב UFC

אבל זה בגלל שאתה מכניס לשם פציעות, בעיות חוזיות וכו'... אני חושב שלמעט אלופים וקונטנדרים מי שאינו פצוע נלחם כל 3-4 חודשים. לגבי הטופ, זה כבר יותר בעייתי כי, מלבד פציעות וכאלה, צריך גם למצוא את היריב הנכון.

למעלה