yellowsub85

New member
שאלה בנוגע לאימון BJJ בחו"ל

היי אנשים, כבר המון שנים שאני רוצה ללמוד BJJ, הנסיון שלי בגראפלינג קרוב ל-0: התאמנתי בנינג'יטסו לפני שנים ולקחתי קורס אקדמי בג'ודו. תהיתי אם מישהו פה עשה טיול מרוכז ללמוד BJJ בברזיל ויכול לתת אומדן של עלויות של טיול מהסוג הזה לתקופה של 3 חודשים נאמר, בנוסף, האם לדעתכם יש הגיון בלטוס להתאמן בחו"ל ללא שום נסיון קודם (וחוסר כושר משווע :) )? יש חלופה זול יותר לאימונים בברזיל שזה אימון בתאילנד, מה דעתכם על זה? אני אשמח לעזרה אנשים, זה משהו ששנים קיוויתי לעשות והחששות של מה יהיה ואיך יהיה תמיד הפריעו בדרך.

SeanONE

New member
אימונים באיזור פ"ת

היי האם מישהו יודע על אימוני אגרוף/אגרוף תאילנדי/BJJ המתקיימים באיזור פ"ת-כפר סבא בימות השבוע? לגילאי 20-25

elvis18

New member
יש לי שאלה אלייך ..

בתור התחלה ,אתה בכלל אוהב BJJ בתור אימון (לא להסתכל בטלוויזיה)? ניסית שיעורים אפילו אחד או שניים ונהנית ? זאת אומנות לחימה נפלאה,ויש המון מקומות מעולים ללימוד בברזיל שיכולים להמליץ לך מביני עניין שבאים מהתחום ,אני יודע על עצמי שלפניי שאני הולך וחווה משהו ומתחייב על משהו, אני בודק אותו לעומק . לא יודע במדויק ,אם תוכל ספר לי ...יש קרקע בג'וג'יטסו יפני ,ממה שאני זוכר זה לא מאסיבי בסיליבוס כמו בג'וג'יטסו ברזילאי ,והאם אהבת את החלק הזה(הקרקע)?? מציע לך בנוסף לשאלה בפורום זה ,לשאול גם בפורום אחר ,פורום אומנויות לחימה בתפוז שיש שמה גם, המון אומני לחימה גם מתחום הקרקע ,יש שמה גם הרבה מאוד אנשים מביני עניין עם המון שנות ניסיון שיכולים לתת לך מעיצותיהם, בנוסף לעצות שתקבל כאן מהחבר'ה .. ככה יהיה לך יותר דעות ועצות ותוכל להחליט יותר בקלות כמה שתשאל יותר ,יותר טוב ... http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumPage.aspx?forumId=148 בכל מקרה מה שלא תעשה ...המון בהצלחה !!

moich

New member
לא חסר-

בפ״ת יש לך את קיזאן של עלי בן נחום ואלון כהן, ובכפר סבא יש לך את אלי פופלינגר, ב2 המקומות יש אימון כמעט כל יום.

אני מאמן BJJ בפתח תקוה

אני מאמן BJJ בפ"ת במרכז הישראלי לקפואירה ברח' רבינזון 10. האימונים מתקיימים בימים ב' + ה' ב- 20:30-22:00. אתה מוזמן ליצור קשר (יש פרטי התקשרות בחתימה שלי) ולבוא לאימון ניסיון. רן.

חבל לנסוע לחו"ל כדי להתאמן אם אין לך ניסיון

לא שלא תלמד, אבל אם תגיע לחו"ל עם ידע בסיסי, תוכל להפיק יותר מהאימונים. שווה להתאמן כאן בארץ למשך תקופה (כמה שיותר ארוכה), ואז הגיחה שלך לחו"ל תהיה יותר יעילה, כלומר תפיק יותר תועלת מכל יום שתשהה שם, כל אימון וכל דולר שתוציא מהכיס. ללמוד את הבסיס (וגם יותר מהבסיס) יהיה לך הרבה יותר זול, פשוט ונוח בארץ.

בשביל bjj ברזיל זה המקום

עשיתי לא מזמן הגעה לצורך אימונים ,יחד עם זאת רצוי מאוד שיהיה לך לאן להגיע וגם מי שיארח אותך שם ...כי המגוון שם רחב מאוד המועדונים הפופלריים שם ברוב המקרים לא ישקיעו יותר מידי , המידה ואתה מכיר מישהו מישראל שיכול לקשר אותך למאמן טוב בברזיל זה עדיף ,כמו כן ברוב המקרים אתה חייב להיות בכושר גופני טוב האימונים שם זה מבוקר עד ערב תכלס הכל תלוי בסיטואציה ,מקווה שהצלחתי לעזור ברק

ROOTMANG

New member
MMA/איגרוף תאילנדי

מאז הצבא נדלקתי על כל עיניין אומנויות הלחימה והחלטתי שאני נרשם אחרי שאני משתחרר לאומנות לחימה כלשהי(!), משהו פרקטי, מגוון וכמובן משהו שיהיה כיף! נרשמתי למועדון אומנויות לחימה בנתניה, MMAISRAEL לחוג איגרוף תאילנדי. ובינתיים הייתי בשני אימונים והיה אחלה, מאמן מצויין ואני מתחיל להשתלב טוב. השאלה שלי היא לגבי אימוני MMA, האם כדאי לצבור ניסיון עם איגרוף תאילנדי לפני שנכנסים לתחום? או שעדיף מלכתחילה ללמוד רק MMA? הרבה חבר'ה דיי בילבלו אותי, וכרגע אני מתאמן באיגרוף תאילנדי וזהו. והמטרה שלי בגדול היא ללמוד MMA שלפי מה שהבנתי משלבת בתוכה עמידה וקרקע ובעצם.. האולטימטיבית. תקנו אותי אם אני צעיר פעור וטועה(; מישהו יכול להסביר אחת ולתמיד, מה המצב האופטימלי להתחיל ולהתאמן בMMA, בלי רקע? עם רקע? יחד עם אומנות לחימה נוספת? או בלי להתעסק בשום דבר אחר? תודה מראש! גבריאל.

isrhammer

New member
ברוך הבא

בעיקרון, מי שמתחיל להתאמן ב - MMA ואין לו שום רקע, הסגנון שלו נקרא: Freestyle זה עניין של דיעה עצמית, אני חושב שצריך שיהיה לך צד אחד (לפחות) חזק לפני שאתה מתחיל להתאמן ב - MMA, כי שם לא לומדים יותר מדי טכניקה, ואני בכלל חושב שהדרך הכי טובה לפני שנכנסים ל - MMA זה לשלב בנפרד אומנויות לחימה. זאת אומרת שאם בראשון ורביעי אתה מתאמן באגרוף תאילנדי, אז בשני בחמישי תתאמן בג'יוג'יטסו ברזילאי, ובשלישי ושישי אגרוף קלאסי או היאבקות או לא יודע מה. תתאמן מספר חודשים עד שתרגיש ביטחון לפחות באחד מהם, ותן בראש בהצלחה

Luke R

New member
אין תשובה חד משמעית

בעבר כל מי שנכנס ל-MMA הגיע מהתמחות בתחום אחד ספציפי, ועשה הסבה ל-MMA, תוך כדי הרחבת הידע שלו לתחומים נוספים - רוב הלוחמים הגדולים הם כאלה. מצד שני, כיום יש כבר חבר'ה שהתחילו ישר ב-MMA והם נראים מבטיחים מאוד, ומרגישים בנוח בכל אספקט של הקרב. כדי להיות לוחם טוב, אתה צריך, או להיות טוב בשני תחומים לפחות (אחד של עמידה, ואחד של קרקע) או להיות ממש מעולה בתחום אחד, ולהיות מסוגל לכפות שהקרב יתקיים במרחב הזה. לדעתי, אם המטרה שלך היא MMA אז תלמד את זה. אבל בסופו של דבר, זה בעיקר תלוי ברמה של המקומות והמאמנים שאתה יכול למצוא...

ROOTMANG

New member
הרמה

אני מתאמן בנתניה, האימונים של הMMA זה עם עידו פריאנטה הבנתי שהוא ברמה מאוד טובה. טוב בכל מקרה, תודה רבה על התשובות- עזרתם לי מאוד. אני אמשיך חודשיים שלושה באיגרוף תאילנדי כנראה ואז אגשש את דרכי לעוד תחום. ובאמת אחרי שארגיש בטוח יותר בעמידה ובקרקע אלך על MMA.

yellowsub85

New member
תודה לכל מי שטרח להגיב

אני בהחלט מתחבר לגראפלינג, אני חושב שנכון להיום ללא שום נסיון מקדים, נסיעה לברזיל תהיה פחות אפקטיבית, לעומת זאת נסיעה לתאילנד לאימון במכון MMA, כזה שמאפשר מגורים ונוחות לוגיסטית מירבית, יכול להתאים לדעתי, מתוך כוונה להכנס לכושר, להוריד במשקל, להרוויח חוויה ולצבור נסיון. שבת שלום ושוב תודה

למעלה