חוזרים למוטב-פרק 10

ורדונה2

New member
הלו??? פרק 10???

אני מופתעת שאין כאן עדיין חפירות על זה שדיימון ואליינה סוף סוף התנשקו! אם תשאלו אותי, התסריט של הסצנה הזאת היה קצת צולע. היה אפשר לכתוב משהו יותר טוב. והנשיקה עצמה הייתה כמו נשיקות "אמת או חובה" שנותנים נשיקה יבשה על הפה. טעון שיפור!
בואו נקווה שבהמשך יהיו נשיקות "מושקעות" יותר
, ושלא תתחיל סאגת "אוי, מה עשינו... איזו טעות", ואז איזה עשרה פרקים הם ימשיכו לעשות טיזינג ויתחבטו עם עצמם "אוי אוי אוי, בגדתי בסטפן... איזה בנאדם נורא אני" -_- אבל העיקר שזה קרה כבר! יא אללה, כמה אפשר לעשות טיזינג ביניהם... הגיע הזמן מעדיפה אותה עם דיימון. הוא יותר חתיך
לא מבינה איך מלכתחילה היא הלכה על סטפן... מי רוצה את החננה החמוד כשיש את הבאד-בוי שהוא גם במקרה הגבר הסקסי ביותר עלי אדמות?

natalie93

New member
פרקק 10!!!

וווווואייייי סוףףףף סוףףףףף הםםם התנשקוווו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמה זמן חיכתייי לזה .... !

MAAYANAH

New member
פרק 10....ספויילר

ממממ.. אני חצויה בדעתי לגבי הפרק הזה. דיימון ואליינה כבר לא עושים לי את זה. אבל הסטירה בין סטפן לאליינה ווואייי חחח כימיה מטורפת. מקווה שהם יחזרו..והנשיקה הזו הייתה יבשה כמו הקודמת, ממש נשיקת לילה טוב כזו. אם הסדרה תתפתח לכיוון הזה, אליינה היא לא יותר טובה מקת'רין. ולפי הספרים כל מה שיהיה בין דיימון לאליינה זה נשיקה בלבד. אבל חוץ מיזה..היה פרק מאוד מעניין. בהתחלה ג'רמי עיצבן אותי עוד הפעם עם ההתנהגות של הנער המתבגר והסובל שהיה לו בעונה ה-1. אבל אחר כך הוא דיי חזר לעצמו. לא הבנתי מה קורה אם סטפן למה הוא מתנהג ככה מעפן וקריר, ממש לא מתאים לו. ועוד משהו...אני היחידה שחושבת שההיבריד של קלאוס ממש שוווה??? חחחח דווקא נראה טוב הבחור.

איזה תגובה רגועה

התגובה שלי הייתה יותר כזו @#$##$^%&$#@$!@$%%^%$#@@$%^&^%$#@!@#$% וצרחה של ייייייייייייייייייייייייייייייאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאייייייייי סוף סוף!!!!!!111111

ורדונה2

New member
חחחחח

שלא תביני לא נכון, היו איזה 5 שניות של מחיאות כפיים וזעקות התלהבות קצרצרות... אבל האמת שיכלו לעשות את זה הרבה יותר טוב, אז ההתלהבות ירדה די מהר

jasika siton

New member
הורס!!!!!!

אלנה ודיימון!!! סופסופ!! למרות שמשכו את זה על 2 עונות וחצי בערך וזה היה ממש מאוס, הם סופסופ התנשקו וסופסופ הוא אמר לה שהוא רוצה אותה! אני מאמינה שלא תהיה לזה המשכיות, אבל מקווה מאוד שכן! תמיד הייתי בעד דלנה.. ומה הקטע של סטפן? משעמם לו שהוא מחליף מצבי רוח כל שניה? בכל מקרה, שישאר ככה.. הרבה יותר מתאים לו, הדמות שלו יותר מעניינת ככה. טיילור מטומטם ומעצבן. הקטע עם ג'רמי היה מרגש.. מקווה שהוא לא יצא לגמרי מהסדרה. ולמישהו יש מושג עוד כמה פרקים יש לעונה? ואם תהיה עונה 4 ?

SharoNofit

New member
22 פרקים, ולא ידוע בינתיים על עונה 4

אבל משערים שכן כי יש עוד ספרים והסדרה מצליחה

תגובה

אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאע!!!!!!!!!!!!!! D: סוף סוף! כמעט בכל סוף פרק של העונה השלישית יש איזו סצנה רומנטית של דיימון ואלנה שכל הזמן עובר לי בראש "תתנשקו כבר!! ><" וזה קרה! אעאעאעאע. והייתי בטוחה שזו תהיה עוד סצינה שתהיה נורא רומנטית והכל אבל בלי נשיקה או משהו רציני. אבל הם התנשקו! D: מעניין מה יקרה ביניהם עכשיו... חוץ מזה היה פרק נחמד. היה עצוב איך שקלאוס הרג שוב את רבקה ): וג'רמי היה כזה... די מעצבן אבל לא נורא. ומעניין מה יש בארון קבורה הנעול 0: בא לי כבר את פרק 11! D:

mikej007

New member
ספוילר

אני דווקא אהבתי את הנשיקה היא הייתה ממש עדינה סך הכול אלנה צעירה היה לה חבר וחצי זה לא שהוא יכול "לעלות לקפה" אבל הסצנה הייתה די מאולצת אני מסכימה....פרק טוב סך הכול עם הר התרחשויות

גם אני חושבת שהנשיקה היתה טובה איך שהיא היתה. אלו דיימון ואלנה- יש להם לדעתי משהו מיוחד. וזאת הנשיקה הראשונה שלהם, שהיא בסך הכל באה די במפתיע. זה יותר נכון שהנשיקה תהיה עדינה; היא חשובה מאד ולא יודעת... מיוחדת כזו. XD אני אישית ממש אהבתי אותה.

השיר שסגר את הפרק ה10

אני מניחה שחלקכם שמתם לב לשיר שהיה בסצינה האחרונה של דיימון ואלנה, הסצינה שלה כולנו חיכינו במשך שלוש שנים. לשיר קוראים holding on letting go והמבצע הוא ross copperman. סתם אם תהיתם ורציתם לשמוע אותו, הנה הוא
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cZVyytxu71c#!

noam239

New member
אממ.. טוב פרק בסדר..

לא יודעת מה איתכם התאכזבתי מהפרק.. בכלל אני מרגישה שהסדרה יורדת קצת העונה התחילה ממש יפה כל פרק הייתי במתח ומרותקת ועכשיו כלל לא אהבתי את כל מה שהם עשו. אם זה הפרק שלפני הפגרה ואם זה עכשיו. אני מקווה שהסדרה תשתפר ואנ יהיה מרותקת מחדש. כל הקטעים אם ג'רמי אני שמחה שהוציאו אות מהסדרה אין טעם הוא לא מועיל לפחות לבנתיים. ומה הקטע אם סטפן?? מישהו מוכן להגיד לי?? הריי הוא השתחרר מהכפייה של קלאוס אז למה הוא עדיין הבאד בוי?? הוא לא אמרו לחזור להיות טוב? לא שאני לא שמחה אני אוהבת את הדמות הרעה שלו שישאירו אותו ככה עוד כמה פרקים שיהיה מעניין. והנשיקה כמובן.. אני כלל לא התלהבתי בעליל. אני חשבתי שהנשיקה בניהים תיהיה אחרת לא יודעת יותר אם תשוקה ורגש גם מצד אלנה לא נשיקת לילה טוב כזה שאלנה עוד בהלם כזה שהוא הלך. לא יודעת יכול להיות שהעורכים של הסדרה עשו את זה בכוונה על מנת שלא יהיה בניהים משהו יותר מי נשיקה. אני האמת גם לא רוצה שהם יהיו זוג (סורי מעריצי דלנה למינהם) זה יהיה ממש מטומטם כי זה נוגד את הדמות של אלנה מה היא קתרין עכשיו? אני חושבת שנשיקה בניהים זה מספיק אך אלנה של סטפן הם צריכים להישאר ביחד לדעתי. אני מקווה שהם יסיימו את הסדרה ביחד. מקווה שפרק 11 ישתפר ואני אחזור להיות מרותקת כמו מלכתכילה.

SharoNofit

New member
לגבי סטפן

הוא השתחרר מהכפייה של קלאוס אבל הוא נשאר סטפן הריפר שאם את זוכרת היה כזה עוד לפני שקלאוס כפה עליו, וכמו שהוא היה הרבה שנים קודם והרגש היחיד שהיה בו כמו שמזכירים כל פעם בתקצירים וסצנת הטלפון ביומלדת זה אלנה בשיחה עם אלנה פעם הוא גם אמר שלקח לו המון זה לצאת מזה ("מעל 100 שנים, חייתי בבדידות...) אז גם הפעם זה לא יהיה קל ורק האהבה לאלנה כנראה תציל אותו ואל תדאגי יהיה מעניין חח יש לך דעת פרק ממש דומה לשלי

noam239

New member
אה הבנתי..

כי בפרקים הראשונים של העונה ה3 הוא היה נראה כזה רגיש לא לגמרי רע שהכפת לו מאלנה אם זה השיחת טלפון ושאז אלנה באה לחפש אותו הוא הגן עליה וגם שהיא באה לחפש אותו הוא לא אמר לקלאוס שהיא מתחבאת בארון ורק אחרי שקלאוס שלט בו הוא ניהיה ממש רע בגלל זה לא הבנתי..

SharoNofit

New member
חחחח אהבתי חוזרים למוטב

אז באמת איזה כיף שהסדרה חזרה כמה התגעגעתי
אני מתה על סטפן ה"רע" וזה בכוונה במרכאות כי רואים שהוא לא באמת כזה. אני בעדו בהחלט מגיע לו לנקום! מסקרן מאוד לדעת מה יש בארון - כפיל של קלאוס? באסה שלא נראה את רבקה! אהבתי את הדמעה של קלאוס אחרי שהוא הכניס את הפיגיון. וזהו ג'רמי כנראה עוזב את הסדרה [לא שממש מפריע כי הוא באמת לא עניין לאחרונה] מה הקטע באמת עם הטבעת של אלאריק, והאם הרופאה (אגב אתם יודעים שזאת אשתו במציאות של פול ווסלי?) היא עוד משהו מעניין חוץ מהאהבה החדשה של אלאריק.? ואיפה קתרין... שתעזור לסטפן לא יודעת מה העיקר שנראה אותה! הנשיקה של דיימון וקתרין הייתה סתם סתמית. לא יודעת לא האמנתי לאהבה של דיימון שם או לאשמה שהוא דיבר עליה אלנה אם כבר נראתה קצת מבולבלת אבל תכלס כולם יודעים שהיא מאוהבת בסטפן, ולא יעזור לדיימון כלום. אם צריך לתת ביקורת אז אני יגיד שהפרק לא היה ממש מותח כמו שצריך להיות פרק של חזרה מפגרה ארוכה אבל מרוב געגועים זה פחות אכפת לי ונראה לי שהכל יבוא בשבוע הבא

00נטע00

New member
איזה כיף

טוב אז אחרי שראיתי תפרק פעמיים (בפעם השנייה עם תרגום) אני יכולה להגיד יאיייייייי! חח היה פרק נחמד, התגעגעתי לכולם ואלנה ודיימון היו חמודים, עד כדי כך שאפילו הנשיקה ביניהם לא כל כך עצבנה אותי כמו שחשבתי שיהיה..הם עשו את זה נכון, עם כל הרגשי אשמה וזה, דיימון לגמריי דיימון אבל לדעתי זה לא יתפתח (אני מקווה) דיי נמאס לי מסטפן הרע ואני ממש לא מבינה מה הקטע שלו..הוא לא החזיר את האנושיות שלו? אז למה הוא עדיין כזה רע לאלינה???איך הוא לא רץ אליה ומספר לה הכוווווללל ומצטער ובוכה ומתנהג כמו סטפן?? ממש כאב לי על אלינה כשהוא אמר לה שזה שג'רמי ימות זה לא בעיה שלו.. ואם כבר גרמי-מה הקטע האדיוטי הזה שוב??אחרי כל הדיבורים שאלינה היא היחידה שנשארה לו וכל מה שהיה בפעם שעברה שכפו עליו..קטע מפגר..בטח סתם רצו להיפטר מהדמות כי השחקן עזב או משו.. הרופאה (אשתו של פול) מהממת!לגמריי בא לי שיקרה שם משהו.. יאללה שסטפןן יחזור לעצמו...אני מתגעגעת אליו הטוב..

אהההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!

אהההההההההההה!!!!!!!!!!!! אני לא זוכרת בכלל מה קרה בפרק חוץ מהנשיקה בסוף. אני בשוק. זה כאילו היה צפוי, אבל מפפתיע בטירוף!!!!!! אההההההה!!!! ואני גם רוצה נשיקה מושקעת יותר. עם תשוקה, והתלהבות, וטירוף חושים

ורדונה2

New member
אל תדאגי, זה יגיע...

אבל לא לפני סאגת ה-"אוי, מה עשינו... דיימון, אני לא יכולה... אוי, אני בנאדם נוראי... אני לא יכולה יותר!" *את הטקסט יש לדמיין בקול נשי מתבכיין* ואז יהיה מתח מיני מטורף אחרי שהיא כמובן תשפוט את עצמה ותרגיש נורא, ואז אחרי חפירות ארכיאולוגיות של איזה 10 פרקים תהיה נשיקה דרמטית ביותר ביניהם, ואז זה יהיה הרבההההההה יותר מסתם נשיקונת קצרצרה על הפה. יתחרמנו בטירוף. בחייאת שאני מוכנה לשים כסף על זה שזה הולך להיות פחות או יותר ככה (בתקווה שאני טועה. מזה לא בא לי המשך כזה צפוי ומעצבן
)

למעלה