דיון- איזה כוח הייתם בוחרים?

דיון- איזה כוח הייתם בוחרים?

אם הייתם יכולים לבחור כוח אחד שמאפיין ערפדים,איזה הייתם בוחרים
מי ששם
וגם מי שלא ראה שיש לערפדים המון כוחות מיוחדים ודי מעוררים קנאה. ורציתי להעלות את הדיון כדי לשאול, אם אתם הייתם יכולים להחור כוח שיהיה איחודי לכם ושתוכלו להשתמש בו לעד.. מה אתם הייתם בוחרים
אפשרויות-
חיי על מוות שמיעה חזקה כיבוי רגשות חוזק טבעי מהירות כוח היפנוט
דיון מהנה !!

noam239

New member
דיון מגנייב!! עונה:

אני האמת הכי הייתי רוצה את כוח ההיפנוט זה נראה לי הכי מגניב שיש!! פשוט להסתכל למישהו בעניים ולגרום לו לעשות מה שאתם רוצים ואחר כך לגרום לו לשכוח חח פשוט אדיר.

Karina85

New member
ללא ספק היפנוט!

אני כבר רואה את עצמי במזכירות המכללה גורמת למזכירות להזין לי ציונים טובים בכל הקורסים ולאשר לי רישום מאוחר לכל מה שבא לי
היות וזה לא יתאפשר, אני חוזרת ללמוד

jasika siton

New member
כוח היפנוט

או מהירות.. מצד אחד כוח היפנוט הוא ממש שימושי, אם זה לקחת כמה כסף שבאלך מהבנק או מאיפה שבאלך, קיצור כל מה שאתה רוצה אתה יכול להשיג בקלות. אבל מצד שני זה יכול להיות משעמם שהכל בא בקלות כזו.. אז אולי מהירות. גם בגלל שאפשר לקחת כסף מהבנק בלי שישמו לב וגם בגלל שמהירות זה מגניב!

noam239

New member
האמת כל הכוחות מגניבים..

את כוח ההיפנוט הכי הייתי רוצה אבל גם הכיבוי רגשות הוא ייתרון אם פתאום בא לך להפסיק לאהוב מישהו את "מכבה" את הרגשות שלך זה מגניב מצד אחד.. גם כוח השמיעה החזקה מדהים.. תארו לכן אתן יכולות לשמוע מה שאתן רוצות ממרחקים שיחות של אנשים שבא לכן לשמוע על מה הם מדברים אלו לדעתי הכוחות הכי מגניבים השאר לא הייתי רוצה בטח שלא חיי על מוות לחיות לנצח זה משעמם בסופו של דבר צריך להמשיך הלאה..

D e l i l a h

New member
יש לי שניים

1. כח היפנו.. טוב זה ברור למה 2. להיות יפיפה וכוסית לעד לא משנה בת כמה אני ! למרות שלפי הסידרה היופי גם אצל אנשי הזאב אבל בסדר לא נורא הבנו את הפואנטה:) 3. טוב נו גם שמיעה חזה!! כי אז אני יכולה לשמוע מה כולם אומרים:)

Ayelet 363

New member
מהירות

כי אני איטית וclumsy לגמרי (אפשר גם את החינניות שלהם?)?

אם כי מה שהייתי הכי רוצה של ערפד זה ריפוי מהיר (אבל לא חיי נצח).

למעלה