אופטימיות לשבוע החדש

The Blue Fairy

New member
אופטימיות לשבוע החדש

נטע - מה קורה עפ התפקיד אורניתי - איך האוטו? מיכל - איך יצאו המאפינס? וכל השאר - מה נשמע? :)

nettus

New member
הם נעלמו

הם היו אמורים לדבר איתי השבוע ולא דיברו איתי. טוב נראה שאני ימשיך לתחון כל עבודה אפשרית, כדי שאני יוכל לסיים את החודש. אבל בין בייסיטר לעבודה בגנים אני לא מתלוננת
והכי חשוב לאחיינית המתוקה שלי היה יום הולדת שנה היום, אז הייתי אצלהם ובחיי שאני אוהבת את האחייניות שלי
ושבוע הבא אני יראה את אחותי הקטנה ואת הבת הקטנה שלה, שבאמת שחודשים לא יצא לי לראות אז זה טוב. ובתקווה בהזדמנות הראשונה שתהיה לי אני יסע לסופ"ש אצל אחותי הגדולה שאותה באמת לא ראיתי חודשים רבים, ואני יראה סוף סוף את הילד המתוק שלה
בקיצור החיים נהדרים

Maldini Girl

New member
זה כ"כ קל להתאהב במישהו

ובאופן מפתיע זה כ"כ קל גם להחליט שלא. סטוץ של כבר שלושה ימים עם אחד מהבסיס, והוא כ"כ חמוד. והוא מתנהג אליי כ"כ יפה, והקטע הכי טוב זה שאנחנו ידידים טובים אז אין את הקטע של המבוכה, וחוצמזה, פשוט כיף לדבר איתו. אני כ"כ נהנית. כבר שכחתי כמה זה כיף.

coolit

New member
אני..

עברתי כבר חצי הריון, ואני שמנמנה מבריזה כרגע משיעור סתם כי חצי קומה מעל יש את הספריה ובה מחשבים אז למה לא... מקווה שהיא לא חרגה ממנהגה שלא לבדוק נוכחות.. ממורמרת בנושא קצב, ולא מהכיוון של כולכן מן הסתם [בהנחה שכולכן חושבות שהיה צריך להוציא אותו להורג או משהו] הכנתי עוגיות שוקולד צ'יפס שלשום והן טעימות בא לי ללמוד להכין רוטב לפסטה שיהיה לי טעים.. משהו עם שום, פטריות.. אבל.. נראה לי ששמנת אני לא אוהבת.. אני צריכה למצוא מה כן יהיה לי טעים כי ממש בא לי שיהיה משהו כזה. עוד מעט שבת, איזה כיף! הלוואי שהשכנים שלנו לא נמצאים וכך נוכל לשכן אורחים בביתם ואז יהיו לנו אורחים. זהו נראה לי.

Mooa-Numi

New member
על בסיס שמן זית

מלא שמן זית (אבל מלא!!!), מלא שום כתוש, בזיליקום ומלא פלפל את מוסיפה איזה ירק שבא לך.פטריות הולך אחלה. חסרונות: השמן זית והשום נשרפים ממש מהר, אז לשים לב לזה. כדאי לטגן או להקפיץ את הירקות לפני. בפטריות אין שום בעיה, אבל בברוקולי או קישואים.. את מריחה משום כל היום יתרונות: זה שלוש דקות הכנה, הפתרון הכי טוב ליש לי פסטה במקרר ואין לה מה לעשות איתה, וזה קליל ודי בריא. בטוח יותר משמנת.

coolit

New member
שלי? של העובר?

אני נראית כרגיל לגמרי, כלומר, מי שמכיר אותי יודע שהשמנתי קצת, אבל זה לא נראה "הריון" בצורה יותר מדי מובהקת.. אני עדיין יכולה להכניס את הבטן עד שכמעט לא רואים.. אבל זה כואב :) של העובר התמונות כבר ישנות ;) ובכל מקרה אין לי אותן במחשב [אם כי יש לי סרט של האולטרסאונד..]

תמונות!!!

אפילו במייל וכאלה-אם לא בא לך לחשוף, אני ממש סקרנית לראות את ההיריון שלך.. (ומיותר לשאול מה מין העובר, נכון? חח)

coolit

New member
אין כ"כ מה לראות עדיין.. אני פשוט טיפה שמנה..

אנחנו בקושי יודעים את מין העובר [כלומר לא רצינו לדעת והרופאה גילתה לנו בטעות אבל אני עדיין בהכחשה ומתייחסת לזה כאל לא בטוח]

Mooa-Numi

New member
אחלה

אני אעלה תמונה בערב דברים אחרים: - דברים טובים מתחילים לקרות בעבודה. הגיע הזמן שאחרי שנתתי את הנשמה שלי שנתיים שיקרה משהו בנושא. ושוב, זה דברים קטנים, אבל הרגשתי הרבה זמן סוג של תקרת זכוכית (שלא קשורה למגדר) וצריך להעריך גם את הדברים הקטנים - פשוט לא יאמן כמה התואר שלי שונה ומדהים ומעניין ומאפשר. - אני נקשרת לחפצים שלי מאוד ולכן כמו שהתאבלתי על המטריה שאיבדתי (שמצאתי לפני שבוע) ככה גם על העט 0.4 הסגול שקניתי ושכחתי בעבודה. יש לי היסטוריה ארוכה עם עטי פיילוט, אני חושבת שהוצאתי עליהם סכום ששווה לכמה מאות. לא יאמן כמה פוטנציאל ההרס/גניבה שלהם גדול. בכל מקרה, שוב איבדתי עט. שמתי שלט בעבודה, היה מצחיק. לפני כמה ימים מאור קנה לי מתנה: עט פיילוט סגול - אני אוהבת את מאור מאוד. קשר מפתיע, וגם בוגר מאוד ואמיץ. אנחנו מאוד שונים ולפעמים זה מוזר לי שאנחנו ביחד, אבל אני מרגישה שאנחנו מתמודדים עם דברים בצורה בריאה - קניתי מרקר סגול וקריאת המאמרים הפכה סבילה יותר - אני עושה חיל בטוויטר

Mrs big

New member
במה התואר?

איך הכרת את מאור? כיף לראות שלא רק לי הצבע סגול עושה טוב

Mooa-Numi

New member
עדי אני לא מוצאת את התמונה על המחשב

בעקרון אני לומדת בתוכנית מצטיינים של אוניברסיטת חיפה, בשילוב עם סוציולוגיה ואנתרופולוגיה. אז מלבד סוציולוגיה יש לי כל מיני קורסים מוזרים ומגניבים שאני לומדת במסגרת החוג (קבוצה קטנה של אנשים ברמה מאוד גבוהה) ואני גם יכולה לבחור מה שבא לי מהאוניברסיטה. מאור עובד איתי

svety

New member
אני פשוט מאושרת איתו.

זה מספיק, לא? כל מה שרע מתגמד. נראה פחות נורא.

למעלה