איך היה הסופ"ש?

משעמם ועצוב, אבל ישתפר :)

הבחור נסע... צהריי יום שישי עברו בנחמדות בהתרפקות על היומיים המדהימים שהיו לי... שישי בערב הוזמנתי לא.ערב אצל חברות (כולן אחיות), אבל הסתבר שאמא שלהם עושה שבת בבית חולים עם הסבתא, כי היא גוססת... (היא נפטרה לפני כשעתיים :\ , שלא נדע..) אז לא היה שמח במיוחד.... אחכ הלכנו לפעולה (בנ"ע..) והסתבר ששילדה שאני מאוד מאוד מאוד לא סובלת עתידה להגיע אז הזדרדתי לצאת משם... (בסוף היא לא באה :\ סתם ברחתי) שבת בבוקר התעוררתי רק ב2 וחצי בצהריים.. ומעצלנות יצאתי מהמיטה רק ב5... נשארתי בבית לא עשיתי כלום עד היום למחרת.... משעמם, כבר אמרתי? השבוע.. אני מתגייסת!!!!

חח תודה רבה :)

עקב היותי מתנדבת, הייתה לי בחירה פחות או יותר... אני מתגייסת לחיל אוויר, אני הולכת להיות משקית קישור וגיוס בתל נוף :)

The Blue Fairy

New member
איפה את עושה טירונות? עובדה?

למרות שאולי מתנדבים עושים טירונות במקום אחר..

אכן, במקום אחר...

בצריפין... זאת לא באמת טירונות, אין ריצות, אין שמירות, אין שיעורי נשק ומטווחים (מזל שאת הכל חוויתי גדנע חח) אלה 5 ימי שהם בעיקר שיעורים עיוניים...

כן, תודה לאל!

כבר לפני שנתיים שלוש הדבר שעבר לי בראש זה הטירונות ופחדתי פחד מוות.. לא בשבילי כל הבלאגן הזה... בגדנע היה נחמד כי ידעתי שהכל משחק, אבל מה היה קורה לי אם הייתי באמת צריכה לרוץ ולקפוץ וסחוב נשק.. הייתי מתה נראלי

nettus

New member
פשוט מושלם

אני אוהבת סלסה, ואני אוהבת את הכינרת, ואני אוהבת עוד יותר את השילוב של השניים ביחד.
דברים טובים קורים לי בכינרת

nettus

New member
לא הפסקתי לרקוד

ואפילו הכאבים שבאתי איתם די נעלמו לאחר מכן אין ספק שעכשיו אני מרגישה הרבה יותר טוב

למעלה