איך עבר הסופ"ש?:)

svety

New member
סופ"ש משפחתי למדי.

בחמישי לקחתי את הפריקצה [אקא אחותי הקטנה] לחגוג יום הולדת 15 במוזס. דניאל הצטרף אלינו אחרי המשמרת שלו, ואז נסענו אלי הבייתה. ההורים שלי היו ערים, אז ישבנו כולנו, באמצע הלילה, ואכלנו עוגה. בשישי עבדתי, אחרי הצהריים נפגשתי עם כמה חברים טובים והיה מצחיק. בערב הלכנו לארוחה משפחתית אצל סבא וסבתא שלו, אני חושבת שהם אהבו אותי. בשבת בצהריים ההורים שלי אספו אותנו והלכנו לאכול בבלאק, היה שמן וטעים ממש. ובערב הלכתי לחברה טובה, עם עוד חברה טובה. עשינו לה הפתעת יום הולדת מוקדמת, ונחתנו עלייה עם בקבוק יין. השבוע הקרוב? אמממ. מלא עבודה. מעט מדי דניאל באמצע השבוע. היום יום הולדת בבנדיקט לחברה טובה שלי.

Mooa-Numi

New member
מזעזע

חמישי- עבדתי (בעכו, דווקא היה נחמד). לא זוכרת מה קרה בערב. שישי- עשיתי קניות, באו אליי חברים וישבנו קצת והיה ממש נחמד. מאור בא ואמר שיש חתול מת מדרגות. שיחה ראשונה למוקד עירוני -106. אח"כ הלכנו לחברים שלו במגדים ובדרך חזרה ראינו שרפה באיזה בניין. שיחה שניה למוקד עירוני - 103. בבוקר - היה בוקר מושלם. הייתי אמורה ללכת לעבודה. התארגנו אכלנו ביחד, אפילו היתה עוגה טעימה. בדרך למטה השכנה שגרה מתחתיי שעושה לי את המוות מאז שנכנסתי לדירה לפני 3 חודשים חיכתה לי עם דלת פתוחה עד שאני ארד (יש לה סורגים על הדלת) ואז שפכה עלי מים! וזה אחרי שלושה חודשים של הצקות בלתי פוסקות, משטרה שאנחנו מזמינות אחת לשניה, דפיקות באמצע הלילה, איומים (לפעמים גם פיזיים). הייתי בשוק. אני ומאור נסענו למשטרה (צלצלתי 100 פעם שלישית ביומיים), הגשנו תלונה, אח"כ עבדתי (והייתי אאוט כל היום. היום הייתי עם ההורים בבית המשפט לבקש צו מניעת הטרדה ושבוע הבא משפט. זהו. לא כ"כ יודעת מה לעשות.

היה מושלם

בחמישי הייתי בבוקר בבסיס, ואז נסעתי עם כולם לטקס סיום קורס של הבנות. היה ממש כיף לראות אותן סופסוף, ובכלל היה כיף לצאת לנשום קצת עם כולם
משם נסעתי ישר לאהובי המושלם, וזה תמיד תענוג. היה לנו ערב ביתי וכיפי שישי- בבוקר קמנו, התארגנו, והתחלנו את המסע הארוך לכליל. בדרך עצרנו לקניות, ואז הגענו למקום הקסום והמהמם הזה. היינו עם דאפי, בישלנו ארוחת ערב טעימה, התכרבלנו, שמענו מוזיקה, ובעיקר התענגנו על אור כוכבים שבת- בוקר מדהים בכליל שנפתח בפאקינג ג'קוזי וארוחת בוקר מהממת. אח"כ יצאנו לטיול של כמה שעות בנופים המטורפים שיש שם, חזרנו, עזרתי לדאפי באיזה פרויקט שלה ללימודים ונסענו את כללללל הדרך חזרה הביתה. מושלם

Efrat K

New member
עבדתי וישנתי

השבוע לא צפוי משהו מיוחד,אולי מניקור כי לא עשיתי הרבה זמן.

למעלה