ג'ודו: גרנד פרי דיסלדורף יום 2

BentzWatchJudo

New member
ג'ודו: גרנד פרי דיסלדורף יום 2

יום הקרבות של אריק זאבי ואורי ששון. יום הקרבות השני בגרנד פרי בגרמניה יתחיל ב 9:30 שעון ישראל. היום מתחרים: אריק זאבי ואורי ששון. שניהם יתחרו על מזרן 1 עד רבע הגמר. אורי ששון יעלה ראשון. הקרב שלו זה הקרב השישי (6) על מזרן מספר 1. אריק זאבי בזכות הדירוג עלה אוטמטית לסיבוב השני. הקרב הראשון שלו זה קרב מספר 27 על מזרן 1. בהצלחה! (שמו לב אורי ששון מתחרה במשקל כבד, מעל 100 ק"ג.)

BentzWatchJudo

New member
עוד 15 קרבות על מזרן 1

באתר התחרות ההערכה היא ש- 4 קרבות נמשכים 27 דקות (אבל זאת רק הערכה) אריק עד רבע הגמר על מזרן 1. קישור לשידור: http://212.227.28.227/live/index.php?channel=1 ואם אפשר לנצל את ההזדמנות: אני רואה שאת כותבת פה מדי פעם כשאריק מתחרה. למה את לא פעילה פה יותר?

TheSwoman

New member
:)

אוי זה הרבה... לצערי אני בעבודה ולא רואה את הקרבות און ליין כך שאני עוקבת רק אחרי התוצאות תודהעל הקישור! לוקחת לתשומת ליבי את השאלה/הערה, בהחלט נחמד פה...יותר סמויה מאשר פעילה

BentzWatchJudo

New member

את עוקבת רק אחרי אריק או גם אחריי יתר הג'ודוקות? מתעניינת גם בענפים אחרים? הפורום זקוק לאוהדים אמיתיים שמפרגנים מכל הלב לספורטאים. בדיוק בשביל מי שבעבודה ולא יכול/ה לראות בשידור חי אני מעלה את הסרטונים של הקרבות. יש עוד הרבה קרבות שעולים לערוץ ביוטיוב שקישור אליו יש בחתימה שלי. לא הכל אני מקשר פה בפורום. מקווה שאת צופה לפעמים.

TheSwoman

New member

אומנם אריק הוא המוביל אבל בהחלט לא רק אריק, עוקבת גם אחרי יתר הג'ודוקות ויותר מזה מפרגנת לספורטאים באשר הם ומייחלת לימים בהם הספורט יתפוס במדינה הזאת מקום קצת יותר מרכזי (ולא אני לא מדברת על פילאטיס, בלי לזלזל)!

BentzWatchJudo

New member
אריק עולה ממש עוד מעט

קרב ראשון מול צ'ליאני 74 בעולם הצ'ליאני הפסד בשנה שעברה בגרנד פרי בגרמניה לאורי ששון והוא הפסיד לאורי פעם נוספת ב- 2009. לא מצאתי מידע על קרבות בינו לבין אריק.

BentzWatchJudo

New member
הקרב הראשון של אריק היום.

קרב מצוין של אריק מול Italo Cordova הצ'יליאני (74 בעולם) אריק היה חד והתקפי הוציא שידו והשיג 2 יוקו ואיפון בקרב של 4 מהלכים בלבד. מתחת לסרטון ביוטיוב, בתיאור הסרטון יש קישורים ישירים לכל אחד מהמהלכים בקרב. בהצלחה מול הבלרוסי ובהמשך היום! http://www.youtube.com/watch?v=ulBQhOwUfRg

BentzWatchJudo

New member
קרב טקטי מזהיר של אריק. ברבע הוא מול המצרי...

אריק מנצח את Italo Cordova הבלרוסי (33 בעולם) בוואזרי מעונשים בקרב טקטי מזהיר. כל הכבוד! ברבע הגמר הוא מול דרוויש רמאדן המצרי, כן כן המצרי שלא לחץ לו את היד ברבע גמר גרנד סלאם מוסקבה במאי 2011 בהצלחה מול המצרי ובהמשך היום!

guinnart

New member
מפסיד לדרוויש, מסיים 5

דרוויש מנצח ביוקו מעונשים לאריק. אריק לא היה רע, אבל לא טוב יותר מהמצרי. היה לו קשה מול הגובה, היציבות והכוח של דרוויש. תחרות לא רעה של אריק, מקום 5. אני מקווה שיש בו יותר מזה (קשה לדעת אם מול הטובים במשקל הוא עוד מספיק מהיר וחד כדי לנצח).

BentzWatchJudo

New member
. השידו הראשון... קיפחו את אריק בשידו השני

. השידו הראשון הרג לו את הקרב. קיפחו את אריק בשידו השני.

BentzWatchJudo

New member
תשובה

יש שבוע הבא גביע עולם. אריק יקבל שם נקודות נטו רק אם הוא יזכה בזהב (40 נקודות נטו). מדלית כסף שם לא נותנת לו כלום. במקרה של גמר באליפות אירופה זהב בגביע העולם שווה לו רק 20 נקודות נטו. עד כמה שידוע לי הוא יוותר על גביע העולם אבל אולי נופתע והוא ישתתף.

למעלה