הסופ"ש כבר פה!

nettus

New member
סופ"ש בצפון

צרי לבקר גם שם מפעם לפעם, דידי דברי איתי ניפגש

Mrs big

New member
עדי!

נכון אמרת על משהו שנקרא "חג כל החגים" או משהו כזה שיש אותו בחיפה בסופ"שים של דצמבר? אז את יכולה להסביר איפה זה בדיוק ומה בדיוק יש שם? איפה נגיד יש את העצי אשוח והשלג? האתר שלהם לא ברור. :( אה, והתכניות שלי בסופ"ש זה בעיקר להתנדב ב"מתלבשות על זה", מכירה למען נפגעות תקיפה מינית, זה בגני התערוכה וכולכן מוזמנות.

The Blue Fairy

New member
היי ענברי

אכןכן! ה"חג" קורה בכל חמישי-שישי-שבת בחודש דצמבר העץ אשוח והשלג זה במושבה הגרמנית, אבל יש תהלוכות גם בואדי ניסנס ויש דוכנים והופעות (רובן לא מוכרות) ובכלליות נורא נורא יפה שם בתקופה הזו, הכל מקושט ומקסים! בחמישי הבא (ה22.12) יש צובחוץ במושבה הגרמנית - שזה בעצם ההיי לייט של ה"חג של החגים" ורמי פורטיס מופיע!

Mrs big

New member
אני רק חייבת לעדכן - לקח לנו כמעט 4 שעות

להגיע מת"א לחיפה, זה היה מזעזע. :(

Mrs big

New member
קשה לי להעיד

הייתי שש שעות בתאי מדידה ונשבר לי כל הגוף, אבל ממה שראיתי יש דברים שווים ויש דברים לא שווים, החדר מדידה די צפוף אבל בגדול נראה לי שכדאי לבוא כי אם כן מוצאים משהו וקונים, זה הולך למטרה טובה. רק אל תמדדי מאה דברים ולא תקני אף אחד מהם. :(

Mooa-Numi

New member
סופש משעמם למדי

אתמול: עבדתי עד 19. אחרי זה חזרתי הביתה, לא הצלחתי ללמוד (יש לי מבחן קטן ביום שני), עשיתי בראוניז והלכתי לחברה ואכלנו מרק ובראוניז היום: אני אמורה ללמוד עכשיו. עובדת בין 14-17. בערב מאור בא. בין לבין צריכה להכין עוף לשבוע הבא. מחר: עובדת בין 9-14. צריכה ללמוד למבחן. אני בונה על מאור שיבוא בערב, נראה מה יהיה.

The Blue Fairy

New member
וואי וואי, זה נראה כאילו אצלך כל הזמן אופים!

איזה כיף זה, אני לא מצליחה להביא את עצמי לזה :|

Mooa-Numi

New member
אפיתי כי מלא זמן לא אפיתי

וכי התקרב המחזור (חבל שהבראוניז נגמר לפני שהוא הגיע) אני אופה בעיקר בסופשים וגם לא תמיד

The Blue Fairy

New member
אני ממש מרגישה שחסר לי כשאני לא אופה

אבל לא מתפנה לזה באמצ"ש ובסופ"ש אני בעיקר עובדת אז בעייתי היום אני הולכת לעשות אוזני פיל בשבילי ועוגיות חלווה טבעוניות לטל, נראה איך יצא

EVE Lights

New member
סופשבוע ראשון לבד

זה בסדר, אין מרמור וזה מאה אחוז :) אתמל יום חמישי סיימתי לעבוד רק ב9 בערב אז לא עשיתי כלום. היום קמתי ב10 (מסורת חדשה של ימי שישי) לקצת סידורים וכאלה. עכשיו תיכף שנצ עד הערב, ב9 יש יומולדת לקרן בפאפאס בתל אביב (מסעדה איטלקית) ואני נוהגת לשם עם האוטו שלי (!!!) ריגוש. וזה תל אביב. כנראה שבאמת התחלתי דף חדש
מחר אני עוד לא יודעת, אבל מנוחה ולסדר את החדר, ואולי גם לקפוץ לגני התערוכה למה שענבר אמרה. למרות שאין לי כסף בשיט... זה באמת דברים מגניבים ובזול?
זהו נראה לי. סופש נעים לכן!

EVE Lights

New member
אני בסדר

יש קצת מחשבות לפעמים וקצת שעמום לפעמים שמעורר מועקה אבל באופן כללי - אני בסדר, אהיה בסדר, ומגיע לי ה-כ-ל

svety

New member
סופ"ש חצי מעפן וחצי מהמם. [=חפירה]

אז. אני קצת [כלומר, הרבה, אבל אני מדחיקה ולא מטפלת] חולה. בגלל זה חצי מעפן. כל הזמן כאב לי הגרון. בחמישי בערב נפגשתי לקפה בעזריאלי עם חברה ממש טובה שלא ראיתי אותה one on one במשך נצח. היה ממש כיף. אח"כ הלכתי לבקר את דניאל בעבודה. הלכנו לשבת קצת עם חברים שלי והלכנו אליו. בשישי בבוקר נטשתי את דניאל והלכתי לבוקר בנות עם שתי חברות ממש טובות לכבוד יום ההולדת של אחת מהן. אכלנו בראנצ' בבנדיקט [והיה מושלם
] והלכנו למכירה של פיפה, ורכשתי לעצמי שמלה חדשה ומעלפת לנוביי גוד. אח"כ קפצתי [שוב] לעבודה של דניאל, לקחתי משהו ממנו ונסעתי לשבת על הסרט [עזבו, סיפור ארוך וגם קצת טופ סיקרט] אצל ידיד שלי. ישבנו אצלו כמה שעות, ואז חזרתי לציוויליזציה [=מרכז ת"א]. פגשתי את דניאל ליד העבודה שלו [מוטיב חוזר מישהי?], והלכנו אליו. הוא נסע לארוחת ערב משפחתית ואני נשארתי לנוח. אז אכלתי ארוחת ערב וקראתי עיתונים וראיתי חדשות, ואז עלה לי החום ככל הנראה כי הדבר האחרון שאני זוכרת הוא שראיתי את הכתבה עם ההורים האלו בערוץ 22. מאז הכל רסיסים כזה, שברים של זכרונות והזיות. מהמם. אחלה דרך לחגוג חודש עם דניאל. היום קמנו בבוקר, והיינו נורא שמנים בבית שלו, ואני עדיין הייתי חצי מתה. בצהריים הוא הלך לאבא שלו ואני נסעתי בחזרה הבייתה. וזהו?

אני ארמה קצת

ואספר גם באיחור וגם לא רק על הסופ"ש כי פשוט הייתה לי ולחבר שלי רגילה משותפת והיה מהמם: *היינו בהופעה של הדג נחש+תזמורת והיה מדהייייייייים וכיף *ראינו טונה סרטים: השתולים, איך להיפטר מהבוס, דיספיקבל מי, אינטו דה ויילד (איך קוראים לו בעברית?) ואפילו שהם לא שוליים כמו אנחנו אוהבים ממש נהננו *היינו ב'אשכבה' המצויין בקאמרי *נפגשנו עם טריליארד חברים *בישלנו בלי סוף של אוכל טעים *הייתה ארוחה משפחתית גדולה של המשפחה הכיפית שלו *וכמובן שאהבנו והיינו קרובים ומשוחחים ופריכים. כיף!

למעלה