סופ"ש חצי מעפן וחצי מהמם. [=חפירה]
אז. אני קצת [כלומר, הרבה, אבל אני מדחיקה ולא מטפלת] חולה. בגלל זה חצי מעפן. כל הזמן כאב לי הגרון. בחמישי בערב נפגשתי לקפה בעזריאלי עם חברה ממש טובה שלא ראיתי אותה one on one במשך נצח. היה ממש כיף. אח"כ הלכתי לבקר את דניאל בעבודה. הלכנו לשבת קצת עם חברים שלי והלכנו אליו. בשישי בבוקר נטשתי את דניאל והלכתי לבוקר בנות עם שתי חברות ממש טובות לכבוד יום ההולדת של אחת מהן. אכלנו בראנצ' בבנדיקט [והיה מושלם
] והלכנו למכירה של פיפה, ורכשתי לעצמי שמלה חדשה ומעלפת לנוביי גוד. אח"כ קפצתי [שוב] לעבודה של דניאל, לקחתי משהו ממנו ונסעתי לשבת על הסרט [עזבו, סיפור ארוך וגם קצת טופ סיקרט] אצל ידיד שלי. ישבנו אצלו כמה שעות, ואז חזרתי לציוויליזציה [=מרכז ת"א]. פגשתי את דניאל ליד העבודה שלו [מוטיב חוזר מישהי?], והלכנו אליו. הוא נסע לארוחת ערב משפחתית ואני נשארתי לנוח. אז אכלתי ארוחת ערב וקראתי עיתונים וראיתי חדשות, ואז עלה לי החום ככל הנראה כי הדבר האחרון שאני זוכרת הוא שראיתי את הכתבה עם ההורים האלו בערוץ 22. מאז הכל רסיסים כזה, שברים של זכרונות והזיות. מהמם. אחלה דרך לחגוג חודש עם דניאל. היום קמנו בבוקר, והיינו נורא שמנים בבית שלו, ואני עדיין הייתי חצי מתה. בצהריים הוא הלך לאבא שלו ואני נסעתי בחזרה הבייתה. וזהו?