התפקדות 2012!

The Blue Fairy

New member
התפקדות 2012!

והפעם בסימן סיכום שנה ותחילת שנה חדשה! אז.. שם: גיל : מאיפה : דברים משמעותיים שקרו השנה : דברים שאת מקווה שיקרו בשנה שתבוא:

Fragile rose

New member
טובנו

שם: אנה גיל : 24 מאיפה : מרכז שכזה
דברים משמעותיים שקרו השנה : התחלתי ללמוד, התארסתי דברים שאת מקווה שיקרו בשנה שתבוא: המוון הצלחה

nettus

New member
מתפקדת

שם:נטע גיל :25 מאיפה :במקור מהקריות, היום מכפר סבא דברים משמעותיים שקרו השנה :מה לא קרה לי השנה, ניפרדתי מהחבר לאחר שלוש שנים של זוגיות, עברתי להליך משמעותי בייני לבין עצמי של ריפוי עצמי, ואני מרגישה שאני בן אדם חדש דברים שאת מקווה שיקרו בשנה שתבוא: מקווה להמשיך את הסדנאות של המסע, להמשיך ללמוד סלסה, ואולי יום אחד אני יוכל להיות מדריכה, לחסוף כסף כדי לקנות מצלמה. ובעיקר להיות מאושרת...

מתפקדת

שם: אורנית גיל : 20 מאיפה : קריות דברים משמעותיים שקרו השנה : אני חושבת שהשחרור מהצבא זה הדבר המרכזי..היציאה לאזרחות וכל מה שנלווה.. וכמובן הקשר עם החבר
דברים שאת מקווה שיקרו בשנה שתבוא: ציון פסיכו נורמלי, לחסוך הרבה כסף, לשמר את הקשר המדהים שיש לי
,להיסגר על מה אני רוצה ללמוד,להירשם לשנת לימודים של אוק' 2012, חופשה עם החבר, חופשה בחו"ל ובעיקר- להנות כמה שיותר

EVE Lights

New member
אאאאאאני

שם: Ornit גיל : 25 מאיפה : מרכז דברים משמעותיים שקרו השנה : סיימתי תואר ראשון, נפרדתי ממערכת יחסים של 5 שנים דברים שאת מקווה שיקרו בשנה שתבוא: שהעבודה תזרום טוב יותר ותעלה המשכורת, אהבה חדשה

ThE uVa

New member

שם: יובל גיל : 20 מאיפה : שרון או חו"ל דברים משמעותיים שקרו השנה : המממ. הקיץ היה די אדיר, הייתי בניו יורק עם החבר כל הקיץ וזה פשוט היה לחלוק את החיים שלי לגמרי עם מישהו ודי נהנתי מכל רגע. וחוץ מזה די השתלטתי על החיים שלי והכל יותר נורמלי עכשיו ונראה לי שזה די משמעותי ואני די שמחה. ופשוט למדתי הרבה דברים על עצמי וגם לא על עצמי. דברים שאת מקווה שיקרו בשנה שתבוא: רק שימשיך להיות טוב ושאני אהיה שמחה ושהכל יסתדר.

svety

New member
ואני.

סווטה, בת 25. כרגע מחלקת את חיי בין פתח תקווה [הבית של ההורים והעבודה] ותל אביב [הבית של החבר]. דברים משמעותיים שקרו השנה - נפרדתי מהאקס שלי. חבר ממש טוב שלי ניסה להתאבד, עוד חבר ממש טוב עזב לאוסטרליה לנצח. כל מיני "גירושים" מחברות ותיקות שכבר לא התאימו לאורח החיים שלי, חברות חדשות, או חדשות ישנות. התחלתי לאכול בריא ומסודר והורדתי בערך 20 [אם לא יותר] קילו. הצטרפתי לטוויטר
שנה מלאת תהפוכות! דברים שאני מקווה שיקרו בשנה שתבוא - וואלה. לא יודעת. מקווה לחזור לתלם עם אכילה בריאה ומסודרת [מאז שעזבתי את האקס אז הלכתי קצת לאיבוד עם זה]. מקווה שהמחאה החברתית שהייתה כאן בקיץ באמת תשנה משהו, ולא רק תתן תחושה כזו. מעבר לזה, יש לי מערכת יחסים מדהימה, חברות וחברים נפלאים ומשפחה מהממת, ככה שאני מרגישה שזכיתי.

Maldini Girl

New member
מתפקדת

שם:שבו גיל: 19 מאיפה:קיבוץ ליד הכינרת. דברים משמעותיים שקרו השנה: פרידה מהאקס, התגייסתי. דברים שאני מקווה שיקרו השנה: בא לי לצאת עם מישהו, אני מתגעגעת לזה. ושיהיה לי תפקיד מוצלח.

למעלה