וכמובן שגם סכמ"ש זה חשוב

The Blue Fairy

New member
וכמובן שגם סכמ"ש זה חשוב

דבר טוב שקרה השבוע - דבר רע שקרה השבוע - משהו שעשה לך את השבוע - משהו מעניין לשבוע הבא -

nettus

New member
הסיכום שלי

דבר טוב שקרה השבוע - נעליים חדשות, שמלה חדשה, ועבודה חדשה דבר רע שקרה השבוע - איזה דבר רע לא קרה לי השבוע, אפשר להגדיר את זה כשבוע של עצבים, ומי שמכיר אותי יודע שאני לא בחורה עצבנית משהו שעשה לך את השבוע -נעליי סלסה חדשות משהו מעניין לשבוע הבא -אירוע התרמה לילדים חולי סרטן "בלקאסה" בכפר סבא איפה שאני רוקדת סלסה, כולכן מוזמנות

the mush

New member
קולוללולוש

דבר טוב שקרה השבוע - הבחור הבחור הבחור. כבר אמרתי הבחור? וכמובן- שכסף. דבר רע שקרה השבוע - איכזבתי ת'הורים שלי פעמיים. והם צודקים. משהו שעשה לך את השבוע - לבלות מלאמלא זמן עם הבחור. פלוס שאתמול ישבנו בפאב ושולחן לידינו ישב באקס. משהו מעניין לשבוע הבא - מבחן תפריט איפה שאני ממלצרת!! וכמובן, הבחור.

ThE uVa

New member
המ המ

דבר טוב שקרה השבוע -היה נחמד עם חברים בשלישי בערב (עשינו כזה סיקרט סנטה והחלפנו מתנות והיה נחמד) ויחסית עמדתי בקצב בעבודות ללימודים.. דבר רע שקרה השבוע - כמות עבודה לא נורמלית משהו שעשה לך את השבוע -הממ אני לא בטוחה. משהו מעניין לשבוע הבא - וול. אני מתחילה את השבוע כאן, אז בניו יורק ליומיים ובסופש אני כבר אהיה בארץ. אז בטח לא משעמם.

למעלה