יום שני-
+שאלות

ילדוnet

New member
שמלה מהתקופה הויקטוריאנית / ימי הביניים

מישהי יודעת איפה אני יכולה לקנות? באינטרנט? איפשהו? שמלות שוות כאלה כמו שיש בסרטים מקווה שהסברתי את עצמי, אני לא כל-כך מבינה בזה

smady by

New member
מחסן תחפושות

יש כמה - יש אחד בהרצל שאני יודעת שיש בו שמלה אחת לפחות שווה. השמלות להשכרה בלבד, ואני לא בטוחה שמותר להוציא אותם לאיזור המחסן (השתמשנו בהם לצילומים בתוכו)

MeshiNS

New member
סוף ספטמבר...FML

שיעשו כמו בסבליים ויסמנו לי
על היד, מצידי על המצח אפילו

NyaPrawr

New member
אני רוצההההה,

אבל כל האנשים שעלולים להסכים לבוא איתי קטינים :<

Blue Emptiness

New member
הייתי באה איתך בכיף האמת

במיוחד כשהכניסה חופשית! אבל אם היה תאריך נוח יותר :(

NyaPrawr

New member
נופ. רבע שעה מת״א.

ויש אוטובוסים כל הלילה בחמישי אפילו. :< סתם העולם נגדי

NyaPrawr

New member
נתקלתי בזה :ם

זה באמת מעניין, אפילו שאני לא באמת "מהסצנה".

MeshiNS

New member
עצבים עצבים עצבים!

הייתי היום אצל הרופאה שלי כדי שתוציא לי אישור רפואי לחדר כושר, היא שלחה אותי לעשות אקו לב, אז אמרתי לאבא שלי שאני צריכה לקבוע תור לאקו לב והוא מתחיל לצאת עליי כאילו אני אשמה "נמאס לי מהשטויות שלך! מה נסגר איתך?!?!" כאילו מה אני עשיתי?!??! אני באתי לרופאה אמרתי לה "שמעי באלי לעשות בדיקת אקו-לב סתם כי באלי ואני רוצה לבזבז קצת כסף יש מצב את מביאה לי הפניה?" ל-א!!! נמאס לי שמאשימים אותי בדברים שאני לא עשיתי כאילו אני איזה מינימום אמא של השטן ושאני עושה דווקא.

חצאית סקוטית/תחפושת תלמידת ביה"ס קינג גורג 2

הייי שמי ספיר ואני אוהבת מאוד בגדים בכלליות הבנתי שהמון בנות בפייסבוק רוצות חצאיות סקוטית אז שימו לב מצאתי חצאית מדהימה בחנות בשם פרינס שנמצאת בתל אביב ברחוב המלך ג"ורג 2 יש להם בצבעים מידות והמוכר נתן לי רעיונות לתחפושות למשל אופנה יפנית ,או מעודדת במכללות ,תלמידת בית ספר יש לו גם ארוכות וזה נקרה קיילט כמו אקסל רוז מרובים ושושנים פשוט מדהים ושווה ממליצה בחום המחיר דווקא סבבה 89ש"ח לחצאית קצרה ו159 ש"ח לארוכה ויש לו גם עניבות מתאימות ב30 ש"ח ושילקס מגניב הפלא פון שלו 0528985892 שווה בהצלחה נ.ב יש להם גם חנות בפתח תקווה בחובבי ציון 17 חג שמח !!! אם יש לכם עוד רעיונת תודיעו לי

למעלה