מכירה, קנייה, החלפות, בקשות וכו'

Don Stevenson

New member
מוכר מערכת תופים מעולה למתחילים

מדובר במערכת Mapex - Venus Series הכי פשוטה שיש, ניגנתי בה מאז שהתחלתי ועד עכשיו, אבל היו לי הרבה הפסקות באמצע אז היא נשמרה במצב ממש טוב היא מעולה למתחילים כי אפשר להתאמן עליה בכיף מבלי להשקיע הון ולהתחייב לתקופה ארוכה. המערכת כוללת - סנר, בס עם פדאל, שני טמטמים, פלור, הייהט של Pearl CX - 300, ורייד - גם Pearl Cx - 300, עם סטנדים כמובן, ייתכן שאשקול למכור גם את הכיסא תופים, וקראש/רייד במחיר רצפה עם המערכת. במהלך השנים נאלצתי להחליף את המוטות של שני הטמטמים למוטות של Pearl וGibraltar כי הם נשברו, וכרגע המוטות חדשים וחזקים מתמיד. אני רוצה על המערכת 850 ש"ח, אבל מוכן להתגמש. אני גר בקרית מוצקין (אזור חיפה למי שלא מכיר) ויכול להקפיץ אותה לאזור במידה ויהיו בעיות תובלה. לפרטים נוספים ושאלות: אלכס - 0528285530 להלן התמונות:

kfirshap

New member
האם זאת המקבילה של רקורדינג?

או הסדרת "אמצע" אני מאוד מתעניין ספציפית בימהה אחרי שבדקתי הרבה מערכות אין לי ספק שימהה רקורדינג בירץ' זאת המערכת שלי אבל אני ספציפית רוצה את הסדרה הכי גבוהה והכי יוקרתית שיש היום ואני לא זוכר את שמה

VADER

New member
מהמערכות שיש כרגע בארץ אז כן, מערכת הדגל

זה סדרת הקסטום אבסולוט(בירץ ומייפל). כרגע המחיר של מערכת כזאת חדשה הוא ממש גבוה, קרוב ל20 אלף(ככה עולה המייפל,ולדעתי המחיר זהה). בשנים האחרונות יש סדרה חדשה שנקראת "פיניקס" שגם היא העלית של מערכות ימהה. אז מניח שהתכוונת לאחת מהם

zilman

New member
היא די דומה לרקורדינג אבל יותר יקרה בהרבה

הם שידרגו את הלאגים ועשו אותם קטנים ונשלפים (noveu lugs) זה מאפשר לתוף "לנשום" אך עדיין להיות מפוקס וללא אוברטונים. כדי לקנות הסדרה הכי גבוהה (שזו בעצם הphx ) ,תצטרך למכור כלייה.אגב ,משיחות עם אנשים שניגנו על ה phx, אין הרבה הבדל בינה לבין המייפל אבסולוט.היא פשוט יותר כבדה במשקל בגלל סוג העצים,ימגיעה בגימורים אקזוטיים. אם היתי צריך לבחור היום סט,ללא ספק הייתי הולך על הבירץ אבסולוט!!

VADER

New member
עורות לתופים במחיר טוב

משומשים אבל עושים את העבודה ולא גמורים. 70 שקל על סט שלם-10,12,14 עור לבייס דרם 70 שקל במצב מצוין! העורות של רמו של הטמטמים- אמבסדור שקוף של הבאס כפול גם כן של REMO

asakurax

New member
טרייד על היי האט HHX

קיצר הזמנתי מחו"ל HHX 14' stage hi hats ואני מחפש לעשות עליהן טרייד תמורת הי האט אחרת אני מחפש משהו טיפה יותר עדין, הסטייג' חדות רצח, מתאימות במיוחד למטאל לפי דעתי... אם מישהו רוצה לעשות טרייד(כמובן על היי האט באותה רמה) דברו איתי בפייסבוק http://www.facebook.com/nitzan.ravhon אגב אני מאיזור מודיעין אלה ההי האט אגב http://www.diez.co.il/98174/תופים-- -%D7%9E%D7%A6%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%AA-----14-SABIAN-HHX-Stag e-Hets

למעלה