ניל פרייד: אליפות אירפה

guinnart

New member
משיח מוביל בסוף יום 1

פעמיים נצחון, פעם אחת שני. צוברי מדורג עשירי עם 3, 4 ו- 34 (שאני מניח שיימחק בהמשך). דוידוביץ' בנשים עם 3,4 ו-6 - עוד לא פורמלי אך לדעתי מסיימת את היום מדורגת שלישית.

שאלה

למה הוחלט שהאליפות הזאת לא תחשב לצורך קביעת הנציג הישראלי לאולימפיאדה?

שאלה

למה אליפות אירופה לא נבחרה כאחת התחרויות המכריעות לגבי מי יישלח לאולימפיאדה?

ברוכי2

New member
יותר חשוב: יש שבוע אולמפי בקאדיז (ספרד)

אם אני לא טועה זוהי תחרות קריטריון בלייזר לגברים ולייזר רדיאל לנשים. מקומות 1-10 מהווים קריטריון ישראלי

דורון ד

New member
הפתעה נעימה מהבנות בתחרות בקאדיס...

לפי אתר התחרות ,בדגם לייזר רדיאל לקראת השיוטים האחרונים היום, נןפר אדלמן מקום 2 אורן יעקב מקום 5.(אלופת אירופה לנוער שנה שעברה) אם לא תתרחש קטסטרופה היום שתיהן יקבעו קריטריון ישראלי ויבטיחו עוד נציג לשייט באולימפיאדה. ההכרעה ביניהן תקבע באליפות העולם במאי.(לפי אתר one) בלייזר גברים יובל בוצר מקום 11 עם אותם נקודות כמו מקום 10 וקרוב מאוד גם למקומות 7-9 צריך לגלות הרבה אופי היום. בהצלחה!

BentzWatchJudo

New member
יופי! תמשיך לעדכן...

ועדיף בשרשור חדש שקופץ (ואם אפשר גם קישורים רלוונטים)

אז מה אם זו לא אליפות קריטריון זה לא מעניין?

ועדיין לא הבנתי אגב למה אליפות אירופה לא קובעת לגבי הקריטריון. על כל פנים עדכון שלי אחרי שיוט 9 נמרוד עדיין במקום השלישי אם כי מאחריו צמודים קרוב קרוב אחד הפולנים והצרפתי. נמרוד יצטרך לתת שני שיוטים טובים מאוד בסוף כדי לנער אותם. הערה אופטימית אחרת - פעם ראשונה שמערכת הטראקינג (עיכוב) האינטרנטית היא ברורה ונותנת תמונת מצב מדויקת ומאירת עיניים לגבי המירוץ ההובלה וכו'. זה ממש פעם ראשונה שאפשר לראות שיוט ולהבין מה קורה שם. נקווה מאוד שישתמשו במערכת הזאת (ולא במערכת שבה השתמשו באליפות העולם) גם באולימפיאדה (למרות שאני מקווה לראות כמה שיוטים גם מהחוף).

משיח ירד למקום רביעי אחרי עשרה שיוטים

מחר במירוץ המדליות הוא צריך להקדים את הפולני ולא לסיים יותר ממקום אחד מעל הצרפתי כדי לסיים שלישי. מזל שרק אחד מהפולנים יהיה באולימפיאדה.

תיקון יש עוד שיוט אחד לפני המדליות

אגב דוידוביץ שנייה בנשים אחרי אחד עשר שיוטים ולפני שיוט המדליות.

למעלה