סופש וזה :)

The Blue Fairy

New member
סופש וזה :)

משהו טוב שהיה השבוע? משהו פחות טוב שהיה השבוע? ומה מתוכנן לסופש?

EVE Lights

New member
מממ

טוב - יצאתי אתמול ב- 16:30 מהעבודה כשעוד היה אור בחוץ וזה היה תענוג! (בשבועות האחרונים יצאתי בערך ב 8 בערב כל יום..) משהו פחות טוב - גיליתי בדרך לא דרך משהו לא כל כך כיפי, ובגלל שזו דרך לא דרך אני לא יכולה להגיד לאף אחד! סופ"ש - כל כך גשום ומגעיל שישנתי שנ"צ כל השישי. בבוקר הייתי בשיננית והמשך הערב - טלוויזיה/סדרות/אייפד לפנים. לא יוצאת במזג אוויר כזה

Bitch47Percents

New member
יאללה

לרגל החזרה הזמנית
משהו טוב שהיה השבוע? הסמסטר מתקרב לסיומו, יש סיכוי שאני עוברת לעבוד בסניף ממש קרוב לבית וללימודים, שני מבחנים כבר אחרינו. משהו פחות טוב שהיה השבוע? מבחנים..? [אפילו שבתכלס היה מצחיק, נתנו לנו טופס עם תשובות..גאונות.] ומה מתוכנן לסופש? התכנון היה לקרוא את עורבני חקיין [משחקי הרעב השלישי], לסיים איזו עבודה בלימודים ואולי להתקדם בעוד כמה.. בפועל סיימתי את הספר [והוא מעולה. לא יודעת למה ניסו לבאס אותי בכוח שהוא לא טוב], כמעט סיימתי את העבודה [בכל זאת לא עושה אותה לבד..] והתקדמתי ממש טיפונת. גם זה משהו.

Mooa-Numi

New member
אוקיי

אני לא ממש זוכרת מה היה שבוע שעבר (הגיוני?) רק שאני קצת חולה וקניתי מלא בגדים (3 סריגים ומעיל מקסטרו, עליונית מגולף, חולצה וצעיף מHM, מטריה..) ממלא כסף שאין לי. אה וגם בסיס למיטה. וזה גם ככה שהמשכורת של החודש הולכת להיות מעאפנה למדי. הייתי בבית אבל המשפחה חירפנה אותי. ברמת ה"אהההה איזה טוב שיצאתי, אהההה". ברמה של אפילו להעיר לי שרזיתי. בקטע רע ואשכנזי כזה. רזית. את לא אוכלת? למה את לא אוכלת? (אההההההההההההה!!!) קיבלתי סוודר מסבתא (נו בוודאי). קמתי ב6וחצי בשביל עלייה לתורה. נרדמתי בעזרת נשים. לא הספקתי ללמוד את כל מה שהייתי צריכה. במקום לעשות את זה עכשיו אני באינטרנט (ברור). שבוע מלחיץ השבוע: יש לי סוג של רפרט (נראה לי). המשפט עם הזקנה. עבודה. טיול של התוכנית שלי. סקי עם חברים של מאור. ואני צריכה לדחוף גם לראות דירות..

Mooa-Numi

New member
עוד סופש משוגע

חמישי: משפט בבוקר (אני מבקשת צו מניעת הטרדה מהשכנה שלי.. פרטים איפשהו למטה). כבר יושבים במשפט כדי שיודיעו לנו שאה, כן, נדחה. אני ומאור חוזרים להתכרבלות זריזה בביתי ואז לעבודה אז 6. בערב יומולדת לג'ק והאפונים, קיבלתי חולצה. היום: טיול של חברה מהלימודים. באנו מעט (6-7) אבל היה נחמד. חלוץ. חומוס באבושאקר. שטפתי את המטבח ויותר מאוחר ערב אצל נועה. מחר: סקי בגלבוע. מה לובשים? מי שקראה שתכתוב את צבע התחתונים שלה

מהמם כרגיל

חמישי- בבוקר צה"ל, נחמד ושגרתי. אחר הצהריים נסעתי לטקס הענקת כומתה של החיילים של עומר, המפקד הכי חתייייייך. היינו בערך כל התנועה, צרחנו את הגרון והנפנו שלטים, היה תענוג. אחר כך המשכתי לבית של הגור שלי אחרי שלא התראינו שבועיים ארוכים כמו הנצח, ואז התכרבלנו והתלטפנו עד הבוקר. בשישי קמנו והתנמנמנו ונסענו אליי, כיף
אחר כך קראנו עיתונים במיטה ועשינו עוד דברים במיטה, ואז סבתא באה לארוחת ערב והכל... ואז הלכנו להופעה של 'הפשרות'!!! היה א ד י ר! המשכנו למסיבה באוזןבר עם כל העולם בערך, היה כיף לראות אותם אבל קצת רקוב, אז המשכנו לבדנו בכל ת"א בערך והיה רומנטי ונהדר שבת- היינו אצלי כל היום, רבצנו ועשינו מין בעיקר. ובערב נסענו להיפגש עם ליאון, ואז הלכנו לסדנת בישול פירות ים
בואנ'ה, איזה טעים היה. וזהו:)

למעלה