סיכום מפגש צילומים!

MeshiNS

New member
סיכום מפגש צילומים!

חוויות,תמונות,דעות או אפילו נקודות לשיפור יתקבלו בברכה :)

MacabreDoll

New member
נועם כבר מעלה טיפין טיפין!

התמונות של אורלי יקחו זמן אבל איפה הסיכומי מפגש איפה??

NyaPrawr

New member
נוווווו תמונות!!

עלתה עד עכשיו תמונה אחת שלי והיא מצחיקה ממש. P: אין מה להגיד, זה היה מפגש שונה- מאוד- מכל המפגשים שהייתי בהם עד עכשיו. האווירה הייתה שונה. האנשים היו שונים- מתוך כל האנשים שבאו, היו בערך 8 שהם ממש פעילים קבועים בפורום. וזה היה מורגש. הייתה תחושה הרבה פחות ״קהילתית״, ואולי בגלל זה היינו הרבה יותר ממוקדים בלבוש, איפור וצילום. זו עוד נקודה- הרבה פחות אנשים רצו להצטלם! אנשים עמדו מפוחדים מחוץ למסך וממש לא ידעו מה לעשות עם עצמם. מה נראה לכם?! חבל שלא תצטלמו. אתם יפים. :( חלק מהזמן הצלמים נראו ממש מבולבלים מחוסר שיתוף הפעולה. וחוץ מזה, מה היה הקטע עם הצלם הנעלם? נזכה לקבל ממנו תמונות, או שהוא יגנוז אותנו לנצח? נראה חי שהקונספט תפס פחות ממה שתיכננו. אנשים ששיתפו פעולה- הלכו עד הסוף עם זה (אלה, למרות שהיא הלכה על ההתחלה, ולוסי, שהתרחצה ממש בסירופ מייפל). אבל הרבה לא רצו להתלכלך, או להתפרע, או חשבו שזה לא יחמיא להם. אני דווקא נהניתי. אני אוהבת ללכת עד הסוף עם דברים כאלו, ונושא כזה ממש נתן לי את האופציה ללבוש דברים לא סטנדרטים. (טופ מתחבושות! איך לא עשיתי את ז קודם!) חוץ מזה, היה לי הרבה יותר קל עם המצלמות הפעם. אולי זה שהייתי ממש מרוצה ממה שלבשתי, אולי פשוט התרגלתי. הצלמים נראה לי קצת נבהלו. אולי כי תמיר וגת שצילמו בפעמים קודמות היו כאלו ״אלטרנטיבים״ בעצמם. למרות שגם בפעם הראשונה של תמיר הוא דיי נבהל XD אבל הם התמודדו לא רע עם הצווחות והבלאגן. אנחנו קצת נבהלנו מהציוד, והתאורה, והמקצועיות של כל הצוות. ולא עשיתי חור בשום רקע D: אני, אישית, נהניתי. בצורה שונה מהמפגשים הקודמים. הוא לא היה אפקטיבי כמו מפגש הסטודיו הקודם. היה כיף להכיר מלא סמויים וחדשים! ופאקקקקק יה, האיפור לטקס יצא כל כך טוב שאנשים ברחוב נבהלו ממני כל הדרך הביתה. אכזבת השנה: מתן ואלינה מבריזים! לא נשכח ולא נסלח.

MacabreDoll

New member
אני ממש ממהרת- תשובה חלקית קצרה ._.

היה ממש אחלה ואני מסכימה איתך לגמרי הבנות שלא רצו להצטלם כל כך, לא ברור לי, העיקר שבסוף כולן הצטלמו והיה awesome התמונות של אורלי יגיעו רק עוד יומיים כי היא קבורה בעבודה עד אין סוף :/ באמת היו הרבה אנשים שחסרו לי... והאיפור שלך יצא בן זונה! חייבת לטוס .__________.

מרמותק

New member
היי, היי,

אני לא מבין למה תמיד אצבעות בסופו של דבר מוצאות את עצמן מכוונות אליי בהאשמה. להזכירכן, כשאני נעדר זה בד"כ מסיבות מוצדקות ):< ממה שהצלחתי לראות בפייסבוק (הצילומים של נועם דינר) - לא ביישתן גם הפקות גדולות בהרבה. מחכה לכל התמונות.

Blue Emptiness

New member
אני כל כך סקרנית לראות את התוצאות!

מקווה שאין לי ציפיות גבוהות מדי
ממש נהניתי לראות את כולם והיה טוב, אבל אני מאד מסכימה עם ניצן. דיברנו על זה בינינו גם, שבתכלס אני הייתי בערך הכי ותיקה שם, ולעומת אחרים אנשים שהצטרפו למפגשים לפני פחות משנה גם היו נחשבים ותיקים, וזה היה חסר ממש. כי לא היו המון אנשים שהחזיקו את הפורום והמפגשים ואת הקהילה שלנו בכלל, וחבל לי. אין הרבה מה לעשות עם זה, כי הקהילה והפורום משתנים ממש עכשיו, אנשים שפעם היו מגיבים פה באופן עקבי ושותף נכנסות לתקופות עמוסות ולחוצות יותר וכבר אין פנאי כמו פעם. וזה לא שלא שמחתי שבאו הרבה חדשים! זה היה כיף, אבל היינו לגמרי מפורקים מבחינה חברתית, מעבר למצלמות והאיפור. במפגש סטודיו הקודם הייתה לי הרגשה אחרת, כי באמת היינו קבוצה ופחות השקענו בצילומים - לטוב ולרע, והפעם היה לזה אופי אחר, שהוא טוב במובנים אחרים. גם היה לי מאד חבל שהצלם השני הלך. אני לא בדיוק יודעת מה קרה ולמה, אבל תמיד לוקח זמן להכיר ולדעת מה מתאים. אף אחד לא מכריח אף אחד להישאר, ואם זה לא זה אז לא, אבל פעם ראשונה זה תמיד קשה כשלא מכירים, הוא לא אותנו ואנחנו לא אותו. >< לסיכום! נהניתי ואני אוהבת את כולכם, אני חושבת שאולי סטודיו זה באמת מתאים יותר לפעם בשנה ולא פעם בחצי שנה, מי יודע. מתן ואלינה - הייתם חסרים לי מאד :( לנור ומשי, עשיתן עבודה ממש טובה! אני ממש שמחה

Blue Emptiness

New member
ברור לי,

אני מתכוונת שהוא פשוט הלך כזה בלי להגיד כל כך, ז"א, לא לנו, סתם חבל לי. ברור לי שיש לו סיבות משלו וזה בסדר גמור.

MacabreDoll

New member
כאן היה ויכוח מיותר שנמחק

אנחנו מעדיפות שמי שרוצה לדעת משהו מהתקרית המצערת, יש מערכת מסרים פרטיים

NyaPrawr

New member
חשוב!! :<

היוש, ככל הנראה איבדתי עגיל זהב בצורת עלה בסטודיו. עגיל תלוי עם סוגר, מזהב דק מאוד, גמיש ועדין, ומאוד מאוד יקר לליבי (ובבקשה אל תפנו אותי לחנויות שמוכרות עגילים בצורת עלה.. אני יודעת שיש כאלו בכל מקום עכשיו). אם מישהו ראה אותו או לקח אותו, סביר מאוד להניח שהוא היה על שולחן האיפור- תגידו לי! בבקשה! :(

MeshiNS

New member
אני אנסה לעשות את זה קצר

כי בשביל חפירות יש את גבי
טוב אז אני אעשה את זה בנקודות...
דבר ראשון אני מתנצלת שכשאספתי את כולם בשער 4 בסנטר הייתי שקועה בפלאפון ולא נתתי לכם כל כך תשומת לב :S פשוט רציתי להיות בטוחה שכל מי שרצה להגיע להתאספות בסנטר יגיע... +סורי שאני לא זוכרת שמות מי יודע מה
קצת חבל לי שלקח לנו דיי הרבה זמן להתארגן והיו רגעים שהרגע צילומים היה ריק ואנשים לא התצטלמו וזה דיי חבל...
שמתי לב שהנושא צילומים לא תפס אצל כולם לגמרי אבל לא נורא...
שמתי לב שהחיבור עם הצלמים (לא מדברת רק על קוסטנטין אני מדברת גם על השניים האחרים) לא היה ממש טוב, אני חושבת שהם לא הבינו כל כך את העיניין שלנו ומה אנחנו מנסים ליצור, כמו שניצן אמרה זה אחד ההיתרונות בצלמים שכבר היו במפגשים איתנו...
מצד אחד ממש שמחתי לראות אנשים חדשים שצצו להם ואני מקווה שנראה אותם גם בפעם הבאה! ומצד שני חבל שלא ראינו וותיקים....
בכללי לדעתי העניינים תוקתקו כמו שצריך ><
בגלל כל הקשירת מחוכים יצאה לי יבלת בשם שמוליק... כןX_X ולסיום, אני מקווה שכולם נהנו ושנראה את כולכם במפגש הבא

SirLady

New member
היוש D:

טוב אני ליב, הייתי במפגש הקודם ובמפגש הזה.. (זאת שהייתה מהתפוז המכני למרות שלא כולם ראו את הסרט ואני חייבת להודות - מאכזב >: ) אבל עכשיו ראיתי לינק לפורום באיבנט של הפייסבוק והיי, ישמצב אני אתחיל להפסיק להתנחל לכם במפגשים ואשכרה אהיה בפורום עצמו. אז אממ.. היה אחלה מפגש והכל, אתן כוסיות ויש תמונות מדהימות ואני ממש מצפה למקצועיות שיצאו.. ו... היי D:

MeshiNS

New member
מי הביא אותך לפה?

סתאאאם
באמת לא ידעתי איך את לא בפורום ואז נזכרתי שבאת למפגש הראשון שלך דרך ניצן XD (נכון?
) בכל מקרה, שמחה שהצתרפת!

למעלה