אני כל כך סקרנית לראות את התוצאות!
מקווה שאין לי ציפיות גבוהות מדי
ממש נהניתי לראות את כולם והיה טוב, אבל אני מאד מסכימה עם ניצן. דיברנו על זה בינינו גם, שבתכלס אני הייתי בערך הכי ותיקה שם, ולעומת אחרים אנשים שהצטרפו למפגשים לפני פחות משנה גם היו נחשבים ותיקים, וזה היה חסר ממש. כי לא היו המון אנשים שהחזיקו את הפורום והמפגשים ואת הקהילה שלנו בכלל, וחבל לי. אין הרבה מה לעשות עם זה, כי הקהילה והפורום משתנים ממש עכשיו, אנשים שפעם היו מגיבים פה באופן עקבי ושותף נכנסות לתקופות עמוסות ולחוצות יותר וכבר אין פנאי כמו פעם. וזה לא שלא שמחתי שבאו הרבה חדשים! זה היה כיף, אבל היינו לגמרי מפורקים מבחינה חברתית, מעבר למצלמות והאיפור. במפגש סטודיו הקודם הייתה לי הרגשה אחרת, כי באמת היינו קבוצה ופחות השקענו בצילומים - לטוב ולרע, והפעם היה לזה אופי אחר, שהוא טוב במובנים אחרים. גם היה לי מאד חבל שהצלם השני הלך. אני לא בדיוק יודעת מה קרה ולמה, אבל תמיד לוקח זמן להכיר ולדעת מה מתאים. אף אחד לא מכריח אף אחד להישאר, ואם זה לא זה אז לא, אבל פעם ראשונה זה תמיד קשה כשלא מכירים, הוא לא אותנו ואנחנו לא אותו. >< לסיכום! נהניתי ואני אוהבת את כולכם, אני חושבת שאולי סטודיו זה באמת מתאים יותר לפעם בשנה ולא פעם בחצי שנה, מי יודע. מתן ואלינה - הייתם חסרים לי מאד
לנור ומשי, עשיתן עבודה ממש טובה! אני ממש שמחה