!Happy 2012
משהו טוב שקרה לך השבוע: פרוייקט סיום 99% גמור, ה"פרוייקט" של שבוע שעבר היה מוכן בדיוק בזמן והיה להצלחה גדולה
, קניה קטנה של פינוק לאבקראפטי לכבוד חנוכה\השנה האזרחית החדשה. D:
משהו רע שקרה לך השבוע: כאבים בלתי נגמרים, מתח ברמות מטורפות, צינון, כעס ורצון חזק לנתק קשר עם מישהו שבזבז את כל ההזדמנויות שנתתי לו
+ אקסטרה כאבים, חולשה וחולי כתוצאה מהכעס המדובר
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: To Life, השיר של הרברט ווסט [ההורס.
] מהפארודיה הלאבקראפטית של "כנר על הגג", "שוגות' על הגג":
http://www.youtube.com/watch?v=OJAoaCHdTJY "לחיים, לחיים, אחזירם! אחזיר את המתים לחיים!"
וגם, הגרסה של מישל כהן ל"ברצלונה". השם ישמור, איזה קול יש לילד הזה!
התחדשות השבוע:
כרגע. D;
פריט/לבוש השבוע: שמלת הצמר הלבנה שלי בהרכב פשוט אבל חמוד, ביום שישי... שלצערי לא צילמתי כי הייתי נורא עייפה.
וגם זה
תוכנית השבוע: "בית הספר למוזיקה", כי מישל מדהים ושלו חמוד בטירוף
[יש לי חולשה לילדים שרים, מה?
]
סרט השבוע:
ספר השבוע: לאאאבקראאאפט!
"מן הצד שמעבר" זה אחד הסיפורים אם לא ה-!
מאכל השבוע: מרק, מרק, תה ועוד קצת תה.
יציאת השבוע: שיעור כיפי ביום רביעי. וזהו. אני משעממת, מה לעשות?
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות את התוצאות של ההופעה של Rock Sugar בערב ראש השנה האזרחית [הלוואי שיכולתי להיות שם. :<], צ'אט עם אנשים בלתי שפויים בעליל [נו כברררר, אני כבר לא יכולה לחכות!
], פינוק לאבקראפטי בדואר
ואוליי הקלה? קטנה? קטנטונת?
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: עוד מתח והתרוצצויות, וניתוק קשרים עם מישהו. זה לא הולך להיות קל, אבל אין לי בררה. אני כל כך לא צריכה את הכעס הזה. :\
אדם שעשה לך את השבוע: ג'סייייי~!
מותק אהב את המתנה שציירתי בשבילו! יום הולדת שמח, יפה שלי!
אדם שהרס לך את השבוע: לא רוצה לנקוב בשמו. :|
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מלא אנשים שפגישה איתם צורכת כרטיס טיסה. D':
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
תמונת השבוע: ניסיתי ללבוש משהו קצת פחות מותאם מבחינת צבעים; אני חושבת שזה נראה בסדר. D:
התוכניות לשבוע החדש: לשמור על קור רוח, לאזור אומץ, "להעז" להגן על עצמי מדברים לא נעימים. הגיע הזמן שלא אניח לעצמי לסבול לחינם.
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: עמוס, מלא עליות וירידות חדות, אבל אני מתעקשת להיות אופטימית. D:
+ מסקנת/ות השבוע: אירוניה זה מבין הדברים הכי מרגיזים ומצחיקים שקיימים.
~ 2 1 0 2 ! ~
איך אתם חוגגים את ערב השנה החדשה? עם צינון, כאבים וכעס. עצוב, נכון, אבל לא נורא. נשרוד.
מה הציפיות שלכם מעצמכם ומהסביבה לגבי שנת 2012? מהסביבה אני לא כל כך בטוחה; אני יותר מצפה מעצמי להתעלות על הקשיים שלי ולא להיכנע, גם אם ההתמודדות מאוד מאוד קשה [כמו שנאמר, "מה קרה? קצת קשה, אז נשברים?!"
].
בעשר אותיות, איך תסכמו את שנת 2011? עשר אותיות או עשר מילים? אני לא יכולה לחשוב על מילה בעלת עשר אותיות כרגע, מצטערת.
אבל בעשר מילים: כמו רכבת הרים, רק עם פחות בחילות ויותר צרחות היסטריות.
מה למדתם, אילו מסקנות הסקתם ומה צריך לשפר בשנה החדשה? למדתי הרבה דברים, המוביל שבינהם הוא שאסור לי לוותר על עצמי. וגם, שיש מצב שאני מכירה בני עשרה שהם יותר בוגרים רגשית מאנשים בגיל 30. :\
מה הוא ה-פריט/בגד/אקססוריז של שנת 2011??? התליון שקניתי לפני כמה חודשים טובים, שתמיד מצליח להעלות חיוך על הפנים שלי.
שלושת הפריטים בטופ הווישליסט לשנה החדשה? עוד נעליים\מגפיים, סוודרים גדולים וחמודים וקשתות לשיער עם פפיונים גדולים.
וכמובן, מה היא ההצהרה האופנתית לשנה זו? לוליטה ואוטומה לפנים!
אני מעדיפה להיות חמודה מאשר סקסית, IDGAF אם זה "לא לגילי". D: