סיכום שבועי ושרשור לבוש!

Blue Emptiness

New member
סיכום שבועי ושרשור לבוש!

משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:
התחדשות השבוע:
פריט/לבוש השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שעשה לך את השבוע:
אדם שהרס לך את השבוע:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
תמונת השבוע:
התוכניות לשבוע החדש:
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:
+ מסקנת/ות השבוע:
~ 2 1 0 2 ! ~
איך אתם חוגגים את ערב השנה החדשה?
מה הציפיות שלכם מעצמכם ומהסביבה לגבי שנת 2012?
בעשר אותיות, איך תסכמו את שנת 2011?
מה למדתם, אילו מסקנות הסקתם ומה צריך לשפר בשנה החדשה?
מה הוא ה-פריט/בגד/אקססוריז של שנת 2011???
שלושת הפריטים בטופ הווישליסט לשנה החדשה?
וכמובן, מה היא ההצהרה האופנתית לשנה זו? D; מוזמנים להוסיף תמונות, ציטוטים, ברכות ומטעמים! שתהיה שנה אזרחית מוצלחת לכולנו ושנעבור אותה בשלום.

אורי נה

New member
ונאמר: שתהיה שנה אזרחית, ולא שנה צבאית:)

משהו טוב שקרה לך השבוע:גבי ומרווה היו פה והיה מצחיק ממש, בחמישי פגשתי חברה שלא ראיתי המון זמן, שיעורי נהיגה משהו רע שקרה לך השבוע:השביזות בחמישי בבוקר, לגלות בחמישי בצהריים שבשישי יש לך מתכונת ב005 כשאתה לא יודע בכלל עד איפה למדו זה לא כיף, ריבים עם ההורים שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:תיאורטית? חייל של מאה שערים. רלוונטי כ"כ.. התחדשות השבוע: פריט/לבוש השבוע:פיג'מה תוכנית השבוע:עספור וביה"ס למוזיקה. עוד לא החלטתי מי יותר דפוקה סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: הסילבסטר המאולתר שהיה עכשיו משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:רוקי/יומולדת לחברה משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:הרבה מבחנים אדם שעשה לך את השבוע:מרווה, גבי, הרגילים והחבורה ההיא אדם שהרס לך את השבוע: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:..+מרווה גבי וניצן+הודיה ציטוט/יציאת/מילת השבוע:מי זוכר.. תמונת השבוע: התוכניות לשבוע החדש:לנסות לנשום ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:סביר.. לא היה לאן לברוח-לטוב ולרע + מסקנת/ות השבוע:הכל השתנה, ובעצם כלום ("עברה שנה, יעברו גם שנתיים.. הכל יהיה בסדר, אנחנו עוד נזרח")

אורי נה

New member
אה, יש עוד חלק..

(משעמם לי נו) איך אתם חוגגים את ערב השנה החדשה?היינו אצל ילדה מהשכבה והיה נחמד מה הציפיות שלכם מעצמכם ומהסביבה לגבי שנת 2012?בערך אותן ציפיות משנה שעברה בעשר אותיות, איך תסכמו את שנת 2011?מיאווווווו מה למדתם, אילו מסקנות הסקתם ומה צריך לשפר בשנה החדשה?זה לא לכאן וזה מה הוא ה-פריט/בגד/אקססוריז של שנת 2011???המגפי ויניל שליייייי/חולצות גזורות שלושת הפריטים בטופ הווישליסט לשנה החדשה?שמלה לנשף, לבר מצווה של אח שלי, וג'ינס נורמלי וכמובן, מה היא ההצהרה האופנתית לשנה זו? D; כמה שפחות חולצות בצפר יותר טוב

ZombifiedArbok

New member
!Happy 2012

משהו טוב שקרה לך השבוע: פרוייקט סיום 99% גמור, ה"פרוייקט" של שבוע שעבר היה מוכן בדיוק בזמן והיה להצלחה גדולה
, קניה קטנה של פינוק לאבקראפטי לכבוד חנוכה\השנה האזרחית החדשה. D:
משהו רע שקרה לך השבוע: כאבים בלתי נגמרים, מתח ברמות מטורפות, צינון, כעס ורצון חזק לנתק קשר עם מישהו שבזבז את כל ההזדמנויות שנתתי לו
+ אקסטרה כאבים, חולשה וחולי כתוצאה מהכעס המדובר
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: To Life, השיר של הרברט ווסט [ההורס.
] מהפארודיה הלאבקראפטית של "כנר על הגג", "שוגות' על הגג": http://www.youtube.com/watch?v=OJAoaCHdTJY "לחיים, לחיים, אחזירם! אחזיר את המתים לחיים!"
וגם, הגרסה של מישל כהן ל"ברצלונה". השם ישמור, איזה קול יש לילד הזה!
התחדשות השבוע:
כרגע. D;
פריט/לבוש השבוע: שמלת הצמר הלבנה שלי בהרכב פשוט אבל חמוד, ביום שישי... שלצערי לא צילמתי כי הייתי נורא עייפה.
וגם זה
תוכנית השבוע: "בית הספר למוזיקה", כי מישל מדהים ושלו חמוד בטירוף
[יש לי חולשה לילדים שרים, מה?
]
סרט השבוע:
ספר השבוע: לאאאבקראאאפט!
"מן הצד שמעבר" זה אחד הסיפורים אם לא ה-!
מאכל השבוע: מרק, מרק, תה ועוד קצת תה.
יציאת השבוע: שיעור כיפי ביום רביעי. וזהו. אני משעממת, מה לעשות?
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות את התוצאות של ההופעה של Rock Sugar בערב ראש השנה האזרחית [הלוואי שיכולתי להיות שם. :<], צ'אט עם אנשים בלתי שפויים בעליל [נו כברררר, אני כבר לא יכולה לחכות!
], פינוק לאבקראפטי בדואר
ואוליי הקלה? קטנה? קטנטונת?
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: עוד מתח והתרוצצויות, וניתוק קשרים עם מישהו. זה לא הולך להיות קל, אבל אין לי בררה. אני כל כך לא צריכה את הכעס הזה. :\
אדם שעשה לך את השבוע: ג'סייייי~!
מותק אהב את המתנה שציירתי בשבילו! יום הולדת שמח, יפה שלי!
אדם שהרס לך את השבוע: לא רוצה לנקוב בשמו. :|
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מלא אנשים שפגישה איתם צורכת כרטיס טיסה. D':
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
תמונת השבוע: ניסיתי ללבוש משהו קצת פחות מותאם מבחינת צבעים; אני חושבת שזה נראה בסדר. D:
התוכניות לשבוע החדש: לשמור על קור רוח, לאזור אומץ, "להעז" להגן על עצמי מדברים לא נעימים. הגיע הזמן שלא אניח לעצמי לסבול לחינם.
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: עמוס, מלא עליות וירידות חדות, אבל אני מתעקשת להיות אופטימית. D: + מסקנת/ות השבוע: אירוניה זה מבין הדברים הכי מרגיזים ומצחיקים שקיימים.
~ 2 1 0 2 ! ~
איך אתם חוגגים את ערב השנה החדשה? עם צינון, כאבים וכעס. עצוב, נכון, אבל לא נורא. נשרוד.
מה הציפיות שלכם מעצמכם ומהסביבה לגבי שנת 2012? מהסביבה אני לא כל כך בטוחה; אני יותר מצפה מעצמי להתעלות על הקשיים שלי ולא להיכנע, גם אם ההתמודדות מאוד מאוד קשה [כמו שנאמר, "מה קרה? קצת קשה, אז נשברים?!"
].
בעשר אותיות, איך תסכמו את שנת 2011? עשר אותיות או עשר מילים? אני לא יכולה לחשוב על מילה בעלת עשר אותיות כרגע, מצטערת.
אבל בעשר מילים: כמו רכבת הרים, רק עם פחות בחילות ויותר צרחות היסטריות.
מה למדתם, אילו מסקנות הסקתם ומה צריך לשפר בשנה החדשה? למדתי הרבה דברים, המוביל שבינהם הוא שאסור לי לוותר על עצמי. וגם, שיש מצב שאני מכירה בני עשרה שהם יותר בוגרים רגשית מאנשים בגיל 30. :\
מה הוא ה-פריט/בגד/אקססוריז של שנת 2011??? התליון שקניתי לפני כמה חודשים טובים, שתמיד מצליח להעלות חיוך על הפנים שלי.
שלושת הפריטים בטופ הווישליסט לשנה החדשה? עוד נעליים\מגפיים, סוודרים גדולים וחמודים וקשתות לשיער עם פפיונים גדולים.
וכמובן, מה היא ההצהרה האופנתית לשנה זו? לוליטה ואוטומה לפנים!
אני מעדיפה להיות חמודה מאשר סקסית, IDGAF אם זה "לא לגילי". D:

Blue Emptiness

New member
סיכום של השבועיים האחרונים

כי לא סיכמתי גם שבוע שעבר, וקרו מלא דברים @_@
משהו טוב שקרה לך השבוע: טוב אז ביום רביעי לפני שבועיים (ה21.12) סוף סוף חידשתי את הצבע בשיער בתוספת קצוות סגולים (שכבר הספיקו ממש לדהות!) בחמישי שאחרי הייתי עם דנה וגבי במוזיאון ת"א וגילינו שפחות מיום שלם שם זה לא יספיק, אבל עדין היה כיף, וגבי באה אלי לאחר מכן~ בשישי נסעתי עם גבי לנהריה לקנות ספרים, לאכול גלידה, להיפגש עם ידיד שלי ובעיקר לחכות לניצן - ואז נסענו אלי + אח שלי. היה סופ"ש ממש כיפי והכנו מרנג וסופגניות D; ואז בראשון נסענו למפגש שכבר סיכמתי עליו בנפרד. אחרי המפגש אני וגבי נסענו לישון אצל דנה (מי היה מאמין שראינו אותך בהפרש של פחות מחודשיים???????) ולמחרת נסענו עם חברה של גבי לת"א והיה... מעניין. וזהו~
משהו רע שקרה לך השבוע: תסמונת 'קדם מפגש' שהייתה קצת מבאסת, אבל סתם כי הרגיש לי שהסופ"ש עובר מהר מדי >< וכשקמתי בבית בשלישי בבוקר הייתי צרודה להפליא עם שרירים תפוסים, ומצוננת ממש. ואח שלי היה בבית כל השבוע עד היום בערב, שזה לטוב ולרע. ואתמול, כמובן, כי אני אף פעם לא יוצאת. באו לאח שלי כל החבורה שלהם, והצטרפו שני בנים מהשכבה שלי וזה היה מביך במקצת לול
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: פלייליסט שירי פופ שגבי ביקשה ממני לצרוב לה ושמענו כל הסופ"ש, היה נורא. אה, וגם feist המדהימה ששמעתי עם גבי בנסיעות
התחדשות השבוע: 2 גרביונים, 3 ספרים (אליס הספר המוער, ימי שלישי עם מורי ו"כה אמר וינסנט, החתול הטיפש") וכובע
(שעלה 70 ש"ח, וזה הרבה, אבל אני שמחה שקניתי בסוף). אה והצבע ואמא יספרה לי את הפוני.
פריט/לבוש השבוע: המעיל שלי 3>
תוכנית השבוע: שנות השבעים!
סרט השבוע: רוקי D: והתחלתי לראות עם אמא אתמול ראיון עם ערפד אבל לא היה לה נאה לסיים.
ספר השבוע: סיימתי את תפילה לבובי והתחלתי את אליס
מאכל השבוע: סופגניות הום מייד! ומרנג! ויותר מדי קלוריות בכל דבר.... ושניצלים.
יציאת השבוע: כל החלקים עם גביניצןדנה.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: רוקי? :<
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: שלא יהיה רוקי!
אדם שעשה לך את השבוע: גביניצןדנה
אדם שהרס לך את השבוע:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שתי שורות מעל~
ציטוט/יציאת/מילת השבוע: יותר מדי :|
תמונת השבוע: אנחנו נורמליות! באמת! ואני בכלל לא פוזלת @_@
התוכניות לשבוע החדש: מקווה שיצא ללכת לרוקי בשישי, חוץ מזה שום דבר מיוחד
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: היה כיף!
+ מסקנת/ות השבוע:
~ 2 1 0 2 ! ~
איך אתם חוגגים את ערב השנה החדשה? הייתי בחדר ופוראבר אלון מתמיד, אבל שתיתי אחר כך את כל השמפניה ואכלתי עוגה
מה הציפיות שלכם מעצמכם ומהסביבה לגבי שנת 2012? שלמרות שערב השנה החדשה לא היה שונה מהשנים האחרונות, שהשנה הזאת כן תהיה שונה, מינימום כמו בחודשים האחרונים. ושאמצא מה לעשות עם החיים שלי, כי זה לא יכול להמשך לנצח.
בעשר אותיות, איך תסכמו את שנת 2011? מיייייוחדת
מה למדתם, אילו מסקנות הסקתם ומה צריך לשפר בשנה החדשה? הוו, ממש הרבה, האמת.
מה הוא ה-פריט/בגד/אקססוריז של שנת 2011??? המרטינס
שלושת הפריטים בטופ הווישליסט לשנה החדשה? עקבים, הדמוי מרטינס מקינג ג'ורג', ושמלות!
וכמובן, מה היא ההצהרה האופנתית לשנה זו? D; אין לי תשובה לעצמי ._.

MacabreDoll

New member
בוקר טוב ושנה טובה

משהו טוב שקרה לך השבוע:
הייתי אובר פעלתנית, שני מפגשי פורום, שני ימים צילום בסטודיו, ארוחת ערב עם הנשים, צביעת שיער עד השעות הקטנות מדי של הלילה... משהו רע שקרה לך השבוע:
כמעט ולא ישנתי, בכלל. ציפיתי לבלנדר קדם-סילבסטר ואחרי 10 דקות שהגעתי פשוט קרסתי לתוך איזו מיטה. שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:
http://macabredoll.tumblr.com/tagged/music התחדשות השבוע:
שמלות מh&m ו forever21
פריט/לבוש השבוע:
שמלמלות תוכנית השבוע:
לעבוד במרץ על התצוגת אופנה! סמנו לכן את ה12.1!! סרט השבוע:
החיים שלי הם סרט. מאכל השבוע:
ספגטי בשמנת פטריות שאני עושה
+משמין רצח יציאת השבוע:
כל השבוע הזה לא היה יום שלא יצאתי/באו אליי. תענוג איתכם. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
מנוחה? פחחח! משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:
מנוחה, באמת... אדם שעשה לך את השבוע:
בנות הפורום, ממש שמחתי לפגוש חלק מכן,כפרעליכן! + האנשים הרגילים שאני פוגשת באופן קבוע שזה צוות הבלנדר וגם פורום פירסינג וקעקועים אדם שהרס לך את השבוע:
מישהי שאיחרה בשעתיים לפגישת עבודה. ומישהי מהפורום מפיצה עליי שמועות שאני מרמה בכסף, אממ, לא הבנתי את מי בדיוק ואיך אבל זה הכי מגוחך+אויש תנוחי
את מכונת התפירה ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
סתומה א': הוא תימני אמיתי! סתמוה ב': הוא מראש העין? סתומה א': מחולון! סתומה ג' (אני): הוא מתימן, מפגרות, מתימן! תמונת השבוע:
נראה לי שזה ברור לכולם, אפילו אמא שלי עשתה לייק. תודה לנועם דינר התוכניות לשבוע החדש: תפירות בשיגעון!
חסר שינה ! + מסקנת/ות השבוע:
אני ממש אוהבת להאכיל את החברים שלי
~ 2 1 0 2 ! ~
יצאתי עם חברים לבר באלנבי מה הציפיות שלכם מעצמכם ומהסביבה לגבי שנת 2012?
לשרוד אותה קודם כל. אני מניחה שכולנו יודעים מה אני רוצה לקדם ולאן אני רוצה ללכת
איך תסכמו את שנת 2011?
שנה של התקדמות עם עצמי ועם הסביבה מה למדתם, אילו מסקנות הסקתם ומה צריך לשפר בשנה החדשה?
ווי זמיר, זה הרבה p: מה הוא ה-פריט/בגד/אקססוריז של שנת 2011???
שמלות של מקברה דול, מה השאלה בכלל?
בלי לחץ וכמובן, מה היא ההצהרה האופנתית לשנה זו?
כל מה שמקברה דול מייצגת, וכרגיל שאפשר לשלב פריטים אלטרנטיביים באאוטפיט יומיומי

svety

New member
איזה בוקר מזעזע.

משהו טוב שקרה לך השבוע:
צבעתי את השיער, מפגש פורום פירסינג וקעקועים, פגשתי המון אנשים שאני אוהבת. היה לי נוביי גוד מושלם. יום שבת היה מהמם פשוט.
משהו רע שקרה לך השבוע:
הגעתי לבלנדר שפוכה מעייפות ושיכורה תחת, לא כיף בכלל.
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:
נצבא!!!
התחדשות השבוע:
שתי חצאיות מH&M, שתי חצאיות מForever 21. כן, לפוראבר 21 יש גם חצאיות שעולות על מידה 42-44. רק צריך לחפש. עגילי ניטים מForever 21. גרביון רשת מברוריה, אחרי ששנים לא לבשתי כזה. אה, ואייפון! איך שכחתי
פריט/לבוש השבוע:
חצאית כוכבים מH&M
תוכנית השבוע:
לדעתי ראיתי רק איך פגשתי את אמא.
סרט השבוע:
לא ראיתי.
ספר השבוע:
אמ. כן. זה. לא יצא.
מאכל השבוע:
אכלתי לא מעט אוכל טעים. המאכלים הכי טעימים היו אלו שהכינו לי - עוף ותפוחי אדמה של לנור, וניוקי עם פירות ים, ברוטב שמן זית ועגבניות ושום שדניאל הכין לי.
יציאת השבוע:
חמישי למפגש פורום פו"ק, שישי לטרול. רביעי ללנור
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
יומולדת לאחותי הקטנה והיפה
.
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:
הרבה עבודה
.
אדם שעשה לך את השבוע:
האשמים הרגילים. ומלבדם - אלה כי היא אלופה, וליבי, כי היא מגניבה.
אדם שהרס לך את השבוע:
אנאערף. לא חושבת שיש מישהו כזה. כלומר, יש אחת, אבל לא אגיד את זה כאן.
את האשמים הרגילים.
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
"נצבא!!!!!!!!!!" וגם מה שלנור אמרה, על תימנים וראש העין. ובכלל - המון יציאות מפגרות של לנור, אלה ושלי ביום רביעי אצל לנור. כמה בדיחות בולבולים, יא אללה. חבל שאני לא זוכרת כלום
תמונת השבוע:
אין.
התוכניות לשבוע החדש:
המון עבודה
מהמם!
+ מסקנת/ות השבוע:
הקטע הזה, שבו את שותה מלא ובטוחה שאת סבבה, עד שאת יוצאת לרחוב ונושמת אוויר ומגלה שאת הפוכה מהתחת, הוא ממש, אבל ממש, אבל ממש לא מהמם.
~ 2 1 0 2 ! ~
הייתי עם דניאל. היה מהמם. אני כל כך אוהבת אותו.
מה הציפיות שלכם מעצמכם ומהסביבה לגבי שנת 2012?
אני לא מצפה לשום דבר מהסביבה. כלומר, אני כן מצפה, אבל אני דואגת להבהיר את הציפיות שלי, בשביל לא להתאכזב ולא ליצור סיטואציות לא נעימות. הציפיות שלי מעצמי הן להמשיך ולעשות רק מה שעושה לי טוב, גם אם לפעמים אני מתעוררת מאוחר מדי.
בעשר אותיות, איך תסכמו את שנת 2011?
מ-ד-ה-י-מ-ה. [למרות שלא הכל היה מושלם ולמען האמת הרוב לא היה מושלם, הייתה שנה מדהימה.]
מה למדתם, אילו מסקנות הסקתם ומה צריך לשפר בשנה החדשה?
למדתי שלפעמים אני צריכה להקשיב קצת יותר לחברות שלי, כי אנשים מבחוץ לפעמים רואים את מה שאני לא רואה.
מה הוא ה-פריט/בגד/אקססוריז של שנת 2011???
הו, וואו. אני חושבת שהאקססורי הכי מעלף שלי הוא השרשרת עם תליון הOMG, למרות שקיבלתי אותה רק בסוף אוקטובר. הבגד שעשה את השנה הוא שמלת הנקודות שקיבלתי ממיכל.
אין.
וכמובן, מה היא ההצהרה האופנתית לשנה זו? D;
אין לי הצהרה אופנתית. ממשיכה להתלבש איך שאני אוהבת, ומי שלא מתאים לו - שיחפש את החברים שלו בסיבוב.

מיאו

משהו טוב שקרה לך השבוע: ההתנדבות השבועית עם בעלי החיים .( היה כיף כרגיל " בלי חיות אי אפשר לחיות). משהו רע שקרה לך השבוע: היום אחרי ההתנדבות עמדתי בתור באיזה דוכן של אוכל והיו שם מלא אנשים , ואני בסך הכל רציתי לראות מה יש , ופתאום איזה בחור שעמד שם עם מישהי , משך אותי בתיק וצעק עליי שיש עוד אנשים , אני לא נדחפתי לפניהם או משהו אבל הוא ממש היה בעצבים לא נורמלים , אז אמרתי לו " לא נדחפתי" אז הוא אמר לי " אז למה נגעת בה ? " ( התכוון לבחורה שהייתה איתו ) אז אמרתי לו " לא נגעתי בה " אז הוא אמר לי " באמת אז גם אין לך תחושה " בן אדם הזוי ומפחיד אמא,לה ותבינו שהבחורה שהייתה איתו עמדה עם עגלה , מסכן התינוק עם בן אדם כזה עצבני ( ממש חולה נפש , וזה היה ממש מפחיד). שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: לא שיר זמרת "ברנדי" התחדשות השבוע: נעליים מנוקס , טבעת גם כן מנוקס , והיום : ארבעה זוגות של גרבי ברך , צעיף ומשקפי שמש + מניקור ספא ב - 150 ש"ח ( הוצאתי ים של כסף השבוע) פריט/לבוש השבוע: הנעליים החדשות מנוקס . תוכנית השבוע: פרייזר סרט השבוע: לא יצא לי השבוע ספר השבוע: סוף סוף סיימתי עם "מים אדירים" והתחלתי את " נוילנד" של אשכול נבו מאכל השבוע: סושי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: התנדבות עם בעלי החיים. משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: עבודה אדם שעשה לך את השבוע: קולגה לעבודה אדם שהרס לך את השבוע: הבחור מהיום , זה פשוט היה מפחיד האגרסיביות שלו אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כרגיל מארק רונסון התוכניות לשבוע החדש: להיזהר מהיתקלות עם ישראלים אגרסיביים ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: דווקא היה שבוע לא רע + מסקנת/ות השבוע: לא לצאת לתל אביב ביום שישי בצהריים מלא אנשים ( ואנשים מטורפים ) , ישראלים הם עם אגרסיבי .

למעלה