סיכום שבועי+שרשור לבוש

MeshiNS

New member
סיכום שבועי+שרשור לבוש

כי מרווה בירושליים אז היא לא יכולה להשתמש בכל דבר שקשור לדברים שהומצאו אחרי שה' נתן לנו את לוחות הברית
משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:
התחדשות השבוע:
פריט/לבוש השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שעשה לך את השבוע:
אדם שהרס לך את השבוע:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
תמונת השבוע:
התוכניות לשבוע החדש:
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:
+ מסקנת/ות השבוע:

MeshiNS

New member
מתחילים לרדת במשקל!!!!

משהו טוב שקרה לך השבוע:נרשמתי לחדר כושר, משקל יעד:58 קילו, מוכנה להתפשר על 60 P:
משהו רע שקרה לך השבוע:השלמות ללוג של מודל F זה פשוט סיווטט שבאלי למות....
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:lamb of god-rednack
התחדשות השבוע:הלכתי עם אבא לקניות ממש בספונטניות יום חמישי (אני:"אבא אני אצתרך בגדים לחדר כושר", אבא:"יאללה רוצה עכשיו?")
שלל : 3 חולצות ספורט, מכנס ספורט, לק ,עיפרון עיניים ו4 תחתונים הכי נעימים בעולם שאני מצטערת שלא קניתי עוד *-*
פריט/לבוש השבוע:אמממ צעיף?
תוכנית השבוע:חברים:>
סרט השבוע:ראיתי את וואילד טארגט עם רופרט גרינט ופשוט התאהבתי
(למרות שלפני שבועיים ראיתי את צ'ריבומב שלו וזה יותר אורגזמי*~* )
ספר השבוע:חח סף סוף עשיתי עם עצמי משהו ואני ממשיכה לקרוא את הספר "מסדר שחור" שעצרתי בו באמצע...
מאכל השבוע:מאפינס.
יציאת השבוע:חדר כושר D:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:אממ יום שלישי אני צריכה ללכת לת"א למין פגישה עם ההפקה של אופת'+דארק טרנקוויליטי לכל מיני הסברות+אני אקח ת'מחוך שלי מנוקס סוף סוף.... רציתי לראות את מרווה אבל בגלל השביתה אבא שלי לא יכל להוציא לי כסף למחר
מרווה אנא סילחי לי
פלוס, מחר אני לא לומדת אז סופ"ש ארוך D:
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:אמממ לא יודעת...
אדם שעשה לך את השבוע:
אדם שהרס לך את השבוע:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:מי שבא ברוך הבא...
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
תמונת השבוע:מהתמונות לספר מחזור ->
התוכניות לשבוע החדש:חדר כושר מינימום 3 פעמים בשבוע! ולא לבזבז מלא כסף!
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:סבבה...
+ מסקנת/ות השבוע:אממממ מסתבר שספורט זה כיף אם לא מביאים על זה ציון

MeshiNS

New member
אני נותנת לעצמי 5 חודשים

עד סוף הלימודים (שזה יום בריכה+נשף חח).

MacabreDoll

New member
המון בהצלחה ^___^

נ.ב וואו היום אכלתי מלא מלא אוכל נורא נורא מזיק ושאלוהים יעזור לי XD

MeshiNS

New member
בהצלחה גם לך

תאמיני או לא אבל בסופ"ש הזה טחנתי כמו לא יודעת מה

MacabreDoll

New member
מה טחנת? ^^

גולת הכותרת אצלי... כזה, רק לבן. זה בא בגודל של סופגניה בינונית, למזלי היו איתי עוד 2 בנות אבל וואו ... פשוט מכל הבחינות, שחיטות אמיתית

MeshiNS

New member
זה לא הקיפוד שוקולד?!??

יאווו איך באלי *~* אני אכלתי מלא חטיפים ועוגה

MacabreDoll

New member
כן זה מעלף!

עכשיו אני קצת מתקשה לחזור למסלול אבל זה יקרה בקרוב

אורי נה

New member
"איך עוד יום עובר בלי נשימה"

משהו טוב שקרה לך השבוע:פגשתי את גבי לאיזה שעתיים, הצבא היה יעיל (יחסית, כן?), חברים.. משהו רע שקרה לך השבוע:לחץ בלימודים, תחושת פספוס, הצבא מסרב לקבוע לי פרופיל ורוצה אותי פעם שלישית בבקום, הנתונים שלי לא מקסימליים שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:השטויות הרגילות התחדשות השבוע: פריט/לבוש השבוע:הג'ינס האהוב עלי עם שני סווטשרטים תוכנית השבוע:סרוגים סרט השבוע: ספר השבוע:נוילנד מאכל השבוע:פנקייקים שהכנתי לבד ואשכרה יצאו טעימים! יציאת השבוע:מוצ"ש למסיבת הפתעה של חברה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:כנס עתודה בתקווה שהצבא לא יבריז לנו, לראות חברה משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:יותר מדי, להקדים את הזימון המזורגג.. אדם שעשה לך את השבוע:הרבה, מישהו שנפצע קשה בתאונת דרכים והרצה לנו אדם שהרס לך את השבוע:אני אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:החברה ציטוט/יציאת/מילת השבוע: "מי פה ילד יחיד?" ~200 ילדים שותקים~ "בראש העין יודעים את העבודה!!!" "הוא נראה בסדר גמור" ~שתיקה~ "לא הבנתם.. הוא לא נראה בסדר, הוא גמור" השעה 12:45 -"כל הבנות בחדר הזה הולכות אח"כ למחשב ירוק, חוץ מדנה. את הולכת הביתה" "ישששששששששששש" היה שווה לבוא שוב לבקום רק כדי לשמוע את זה^^""" תמונת השבוע: התוכניות לשבוע החדש: ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:לפה ולשם + מסקנת/ות השבוע:הסדרות שאתם נותנים לי לראות טובות, מעניינות.. באמת. אבל אם אין איתי מישהו אני לא יכולה לשבת מול הTV/מחשב ולראות אותן. זה פשוט משעמם כל כך. ואני יודעת שאתם לא יכולים להבין את זה

MeshiNS

New member
גמאני קבלתי זימון לכנס...

אבל לא באלי עתודה, ובכל מקרה התבטלו לי הלימודים מחר אז אין לי סיבה לבוא D:

אורי נה

New member
חחחחחחחחחחחחחח

לא קיבלתי הזמנה לכנס, אבל אפשר לבוא לשם בכל מקרה רק צריך ת"ז (אני דווקא ממש רוצה עתודה חח) בואי, יהיה מגניב!<:

MeshiNS

New member
פיכס אין מצב! XD

אין לי כוח לשמוע חפירות על עתודה, יש לי את זה מספיק מאבא שלי בבית... ובאמת שיש לי דברים יותר חשובים לעשות מלהרדם באוניברסיטה בהרצעה של איזה 3 שעות ><

אורי נה

New member
(וכמובן שהכי חשוב זה שזה אישור מוצדק והתחמקות

מבוחן שבכלל לא זכרתי שהוא מחר^______^)

MeshiNS

New member
בגלל זה אני לא באה D:

אם זה נופל על בצפר אני תמיד הולכת אבל אם זה על הזמן הפנוי שלי..זובי XD

NyaPrawr

New member
זה היה שבוע מוזר,

שנגמר ביום מוזר, שבסיומו שוטרים מוזרים עקבו אחרי הביתה ושאלו אותי שאלות מוזרות. ווטפ משי מה חברים של אבא שלך רוצים ממני

MeshiNS

New member
חחחח מה אבא שלי קשור?

הוא מכיר רק שוטרים שיושבים במשרד ממוזג שהבטן שלהם מתנפחת מרוב בטלנות... בכל מקרה... למה עצרו ומה שאלו?XD

למעלה