סכמ"ששששש

סכמ"ששששש

חברות וחברים.. הסופ"ש כבר כאן
ואני חושבת שיהיה נחמד שנעשה משהו שהמון זמן לא נעשה בפורום...ונסכם את השבוע!
אז אני אתחיל.. דבר טוב שקרה השבוע: התחלתי פסיכומטרי...אני חייבת לשכנע את עצמי שזה טוב!..כן, אני אגמור עם זה מוקדם ואפטר מזה.. דבר מבאס שקרה השבוע: אמממ....זה בכל זאת יהיה חייב להיות הפסיכומטרי...אחרי סימולציה ראשונה הבנתי כמה מצבי גרוע במתמטיקה
מאכל השבוע: ניוקיייי
מוכנה לאכול את זה במשך ימים ולא ימאס לי.. פאדיחת השבוע: טוב..זה לא רק השבוע..זה יותר שבועות אחרונים - אמא שמנסה לשדך לי כל דבר שזז..בלי להבין את המסר הממש לא סמוי שלי של "לא מעוניינת.." (לפחות לא אם זה בא ממך..) שיר רונה של השבוע: Waltz...מתנגן לי בלופים שזה מפחיד...כל כך ג'אנקית של האלבום הזה..
שיר השבוע (לא של רונה) : Nouvelle vague- in a manner of speaking ספר/סרט השבוע: מממ...ספר הפסיכומטרי נחשב?..
התחדשות השבוע: הסתפרתי!..וכרגיל, אני עדיין בשלב של לשנוא את הספר ולבכות לכולם שאני קירחת.. תכניות לסופ"ש: לישון,לישון,לישון..לאכול קצת,לישון, לצאת במוצ"ש
שיהיה סופ"ש רונה לכולם!

הדר 0

New member
סוף שבוע טוב!

בהצלחה בפסיכומטרי! אני ניגשת חודש הבא, אמאלהההה חחח אצלי זה היה הפוך, כל בחור שהיה יוצא לי ולאמא שלי לדבר עליו היא ישר היתה מוסיפה "הוא חמוד, למה אמרת שאתם לא ביחד?" דבר טוב שקרה השבוע: שיחרור מוקדם מהמילואים. הא. סתם אני חייבת להודות שהיה כיף, אבל באמת בא לי בטוב שהמפקד ויתר לנו על לילה. דבר מבאס: אין לי זמן לחיות (עכשיו אני בהפסקה אז מותר לי להיות במחשב) מאכל השבוע: המממ............. דוריטוס ירוק מהשק"ם
פאדיחה: לא בטוחה שעשיתי השבוע פאדיחה... אני כמעט בטוחה שצחקו עלי אבל לא זוכרת למה... שיר השבוע (רונה): כניראה שempty הוא תפס אותי שוב כשדיברנו עליו פה שיר השבוע (לא רונה): the birds- elbow
ספר השבוע: מצטרפת לחברה שמעלי- ספר הבחנים לפסיכומטרי של יואל גבע, תנסו פעם זה נחמד. התחדשות השבוע: קיבלתי סיסמא ומספר משתמש לאתר של קופ"ח כללית...............
תכניות לסופש: ללמוד, לישון, ללמוד, ארוחת צהריים חגיגית, ללמוד, לישון ולהתעורר לבוקר שכולו אימה. שוב שבוע טוב חברות יקרות.

rachelgw

New member
אוף... איך יש שירים שאני עדיין לא מכירה??!!

אפשר קישור לempty?? לא מצאתי ביוטיוב...

אמא שלך משדכת לך בחורות?

דבר טוב שקרה השבוע: יומולדת וכל הנלווה אליו (מסיבה, פגישות עם אנשים שאני אוהבת, מתנות, אהבה מורעפת עליי בלי שום פרופורציה). בכלל היה שבוע נחמד.
דבר מבאס שקרה השבוע: דאון מטורף אחרי היומולדת. פאדיחת השבוע: שחצי מהאנשים שהזמנתי למסיבה לא הגיעו בכלל
. אבל החשובים באמת הגיעו, כל השאר זה סתם לקישוט. שיר רונה של השבוע: My prison by the sea (השיר היחיד שהיה מקפיץ מספיק כדי להיכנס לפלייליסט יומולדת) שיר השבוע (לא של רונה) : הקאבר של ספיטפייר (דמוקרטי מודיעין שולט
) לBad Romance. זהירות, ממכר. וכשאני אומרת ממכר, זה אומר שתשירו שיר של ליידי גאגא כל השבוע, ואף אחד לא ידע שאתם שרים בעצם את הגרסא של ספיטפייר. http://www.youtube.com/watch?v=DMCbYQ31gb0 ספר/סרט השבוע: כיסוי של אמה דונהיו. קיבלתי אותו פעמיים השבוע
התחדשות השבוע: הרבה (כאמור יומולדת) תכניות לסופ"ש: לנסוע לנאות סמדר לשלושה שבועות. אמאל'ה.

הדר 0

New member
מזל טוב ושימח טוב!!

ככה את שומרת את היומולדת שלך בסוד?!

groishir

New member
רוב חברי ספיטפייר

היו בכלל בעירוני ב'! P: אל תקחי לבצפר הזה את הגאווה הכמעט יחידה שלו חחח

rachelgw

New member
זה הסיכום שלי..

וזה הסיכום שלי לשבוע הזה.. דבר טוב שקרה השבוע: הצלחתי להתעורר מוקדם מספיק בבוקר וללכת לעשות בדיקות דם דבר מבאס שקרה השבוע: הצלחתי להתעורר מוקדם מספיק בבוקר וללכת לעשות בדיקות דם מאכל השבוע: שקשוקה... חריפה.. בבית קפה (עם חברות - מה שעזר לה להיות כל כך מוצלחת..) עם ג'בטה, טחינה וחמוצים... ייייאאאםםם (יופי.. ועכשיו בא לי שקשוקה.. למה זה טוב?!) פאדיחת השבוע: שיר רונה של השבוע: הקול שקורא לי.. שיר השבוע (לא של רונה) : יעל דקלבאום - יהודית אומרת או סיפור אהבה יומיומי... לא ממש ברור איך קוראים לשיר הזה ספר/סרט השבוע: ..למי יש זמן לזה? התחדשות השבוע: התחילו איתי :) תכניות לסופ"ש: לקרא טקסט של אפלטון (איכס), ללמוד עוד כמה טקסטים בע"פ... להשלים שעות שינה... ואולי דייט, מי יודע? נחמד הרעיון הזה של הסיכומים :) שתהיה שבת מקסימה לכולן

rachelgw

New member
שכחתי לרשום את פאדיחת השבוע...

אז אולי זו העובדה שאני משחקת בהצגה החדשה פרה, שהיא בהריון, ויושבת על עגלה כזאת של סוסה... לדעתי, זאת פדיחה מספיק רצינית...

shachaf80

New member
סיכום השבוע בתחילת השבוע :)

דבר טוב שקרה השבוע: הופעתי בערב הסיכום לפולין של המשלחת שלי ושרתי את לראות את האור של אפרת גוש על הפסנתר וכמובן שנורא התרגשתי אז טעיתי טיפה אבל בכל זאת היה נחמד מאוד:) דבר מבאס שקרה השבוע: כמו בכל שבוע החלטתי שהשבוע אני אקדיש יותר זמן לספורט אבל גם השבוע נכנעתי לקור ולא , לא יצאתי מהבית מאכל השבוע: שניצל בצד שמאל, אורז בצד ימין מכוסה בהרבה סלט וקטשופ:) פאדיחת השבוע: הצלחתי לאחר להופעה של עצמי .. איזה יופי שיר רונה של השבוע: מבול - הייתי נוהגת לשמוע אותו כל יום לפני השינה והשבוע נזכרתי ביופיו :) שיר השבוע (לא של רונה) : תחרות כלבים בביצוע של אביב גפן ואביתר בנאי - מהמם! :) ספר/סרט השבוע: אשנה את זה לסדרת השבוע. זוכרים את הסדרה הישנה הזאת "פאזל"? העלו אותה בהוט ויאודי והצלחתי להתמכר בקלות:) התחדשות השבוע: טבעת שאחותי קנתה לי , סתם כי התחשק לה :) תכניות לסופ"ש: להעביר את האייפון לרטט ולהתבטל מול הטלוויזיה :)

היה סופ"ש? איפה?

דבר טוב שקרה השבוע: היה לי זמן להכין לחמניות עשבי תיבול וגבינות. טעימות, טעימות! דבר מבאס שקרה השבוע: אין לי יותר זמן להוציא את הכלבה ואת עצמי לטיולים ארוכים מאכל השבוע: ניוקי בטטה בחמאה ומרווה. פאדיחת השבוע: ישיבת בוקר במחלקת רפואה פנימית. דנים על אנזימים שונים שעולים ויורדים בפציינט הכלבי שלפנינו, עם דגש על פגיעות עצם. אני: "אז למה האנזים CK לא עלה?", וכולם ביחד: "כי הוא לא משתחרר מהעצם!". אוי, ויי-איזמיר. איזו פאדיחה, רציתי לקבור את עצמי מתחת לשולחן. אם לא היה כ"כ מוקדם ואם לא הייתי כ"כ עפוצה אז זה לא היה קורה, באמת. שיר רונה של השבוע: הבוקר השמיעו את "אתה מתעורר" ברדיו שפתוח באופן קבוע במחלקת אישפוז. כיוון שלא יוצא לי לשמוע מוזיקה לאחרונה אז נכתיר אותו כשיר השבוע. שיר השבוע (לא של רונה): גידי, של שרון ליפשיץ. רינגטון של אחת מהסטודנטיות שאיתי ברוטציה. ספר/סרט השבוע: סרט טיפוס מטורף על אנשים מוטרפים לא פחות, כולל אחד שהולך על חבל שמתוח מעל תהום, כשהוא לא קשור לחבל... כשזה שיעמם אותו הוא עשה את הדרך שוב, הפעם בעירום. התחדשות השבוע: לחמניות עשבי תיבול? תכניות לסופ"ש: תורנות של 12 שעות לפחות ואז חמין עם חברים
.

ROTEM30035

New member
סופ"שים זו אגדה

דבר טוב שקרה השבוע: גיליתי את היכולת לקרוא 40 עמודים על תולעים שטוחות ולשנן 4 סקיצות של חתכי רוחב כאלה ואחרים למבחן מעבדה בזואולוגיה ביומיים, זאת עקב למידה למבחן אמצע בביולוגיה של התא בשארית הזמן ולהפוך את הבלתי-אפשרי ל-*אפשרי* כשעל המבחן התנוסס לו הציון 100 בגאווה. דבר מבאס שקרה השבוע: הם אמרו "בואי, הופעה של הבלקן ביט בוקס, יהיה מגניב" אז זהו שלא. מאכל השבוע: קפה. שיר רונה של השבוע: לחיות נכון. רק כי כ"כ לא חייתי נכון השבוע. שיר השבוע: House rulls - Christian Cane - גם זה קורה. ספר השבוע: הביוגרפיה של ג'ורג' אורוול. מחר כפול תשע של אסימוב. ושלושה כרכים של האוניברסיטה הפתוחה על חרקים. תוכניות לשבוע הקרוב: ארבעת הפרקים הראשונים בעונה השמינית של בונז.

mk8810

New member
NEED MORE SLEEP

דבר טוב שקרה השבוע: זה התחיל מהסופ"ש ועדיין לא נגמר, אנרגיות חיוביות ומרץ שמעולם לא זכור לי שהיו לי בכאלה כמויות, שהן עולות על הדברים השליליים שקורים מדי פעם ומזכירות לי כמה החיים שלי טובים בסה"כ. דבר מבאס שקרה השבוע: דחיתי מלא ש"ב וזה התגלה כטעות. מרה. ביי ביי שעות שינה מאכל השבוע: אוכל מהבית, טעים טעים פאדיחת השבוע: יוצא לי יותר מדי לדבר עם המשפחה שלי בטלפון ואז לעבור לטונים גבוהים/כועסים והאנשים סביבי תוהים מה הולך...אז זהו, שככה אני רגילה לדבר איתם, לא כמו ברגיל שאני לרוב שקטה. שיר רונה של השבוע: Windmills of your mind שיר השבוע (לא של רונה) : SING - My Chemical Romance ספר/סרט השבוע: יש זמן לקרוא רק דברים שקשורים ללימודים >.< התחדשות השבוע: אין התחדשויות עד להודעה חדשה(או עד שהמלגה שלי תיכנס סוף סוף) תכניות לסופ"ש: להשלים שעות שינה, יש תכנונים לנסוע לסבתא, מקווה שיצא לפועל.

למעלה