רייטינג: "המרוץ למיליון" חוצה את ה-30 אחוז

poland1

New member
רייטינג: "המרוץ למיליון" חוצה את ה-30 אחוז

אחוזי הצפייה מליל אמש משקפים שוב את הדומיננטיות של ערוץ 2 המסחרי אל מול ערוץ 10 המסחרי. "המרוץ למיליון" של "רשת" ממשיכה לצבור מומנטום ומטפסת אל המקום הראשון בטבלת הרייטינג, עם הנתון המאוד מרשים של 30.8%. http://www.mouse.co.il/CM.television_articles_item,1125,209,64482,.aspx

omer719

New member
מרשים ביותר

במיוחד לרשת שבשנים האחרונות לא מגיעה לנתונים של קשת, ומעולה ל'מירוץ למיליון' אולי הפעם לא נחכה שנתיים ומשהו בשביל עונה נוספת

poland1

New member
אגב, זה רק מצדיק עוד יותר את ההחלטה

לעשות עונה שניה. רשת עשתה טעות גדולה שביטלה את תוכנית הדגל שלה אחרי העונה הראשונה.. התוכנית שהביאה לה הכי הרבה רייטינג. אני מאמין שאחרי נתוני הרייטינג שהתוכנית משיגה, לרשת לא יהיה ספק אף פעם והם יעשו עוד ועוד עונות

ny22

New member
מנהל
איזה תוכנית היא ביטלה?

(נראה מדבריך שאתה מדבר על תוכנית שהיא לא המירוץ למיליון, אבל תקן אותי אם אני טועה).

poland1

New member
דיברתי על המירוץ למיליון, הרי רשת ביטלה

אותה (אחרי העונה הראשונה), והם עשו טעות גדולה, בגלל שזו הייתה התוכנית שהביאה להם הכי הרבה רייטינג גם בעונה הראשונה. טוב שהם הבינו את הטעות וחידשו את הסדרה לעונה שניה.

ny22

New member
מנהל
אני כל-כך שמח...

מעולה שזה ככה! זאת באמת תוכנית מעולה ואיכותית! תודה רבה על המידע ואני מקווה שהרייטינג עוד יעלה.. גם אני, ששמעתי שרשת רוצים לבטל את העונה השנייה אמרתי לעצמי שהם עושים טעות... שמח שגם הם הבינו את זה.

למעלה