שרשור שבועי+לבוש השבוע

MeshiNS

New member
שרשור שבועי+לבוש השבוע

כי אני לא יודעת מה עם מרווה... היא בטח תסביר לנו את זה בסכמ"ש שלה ><"
משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:
התחדשות השבוע:
פריט/לבוש השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שעשה לך את השבוע:
אדם שהרס לך את השבוע:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
תמונת השבוע:
התוכניות לשבוע החדש:
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:
+ מסקנת/ות השבוע:

Blue Emptiness

New member
חחחח פשוט לא הייתי בבית

אין לי כוח לסכמ"ש אז אעשה את זה בכמה מילים: ביום ראשון ניצן הייתה בצפון והסתובבנו עם נמרוד ואז היא נהייתה חולה אז היא חזרה בשני בבוקר ואז נפגשתי עם סיון, שלישי לא עשיתי כלום וברביעי ראיתי את סיון שוב, חמישי בערב גבי הייתה כאן עד שבת ובשבת בבוקר נסענו לסבתא וסבא ואחותי ולאירוע סיום השל"ת של אח שלי. ולסיכום השבוע אבדתי תא התיק אהוב עלי עם כל התעודות שלי למיניהן, האייפוד, מפתחות וכרטיס בנק.

Blue Emptiness

New member
נה זה בסדר :)

אין טעם להצטער, נורא התבאסתי בהתחלה אבל מה אני כבר יכולה לעשות, לא יעזור לי להתבאס מזה. בעיקר חבל לי על האייפוד כי סבא וסבתא קנו לי אותו לסיום תיכון ויום הולדת 18 וסבא החליט שהוא קונה לי עוד אחד, ולא נעים ._.

MeshiNS

New member
אני אנסה לעשות את זה קצר X_X

הסופ"ש שלי היה מעייף רצח XD משהו טוב שקרה לך השבוע:שבוע נחמד שכזה, הרגשתי כאילו אני על טייס אוטומטי רוב הזמן :S חמישי הייתה לידיד מסיבת גיוס, היה כיף D: משהו רע שקרה לך השבוע:כמה אנשים עיצבנו אותי ><" שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:הכל מהכל XD התחדשות השבוע:חחח ראסטה שהורדנו לידיד שלי במסיבת גיוס XD היא בארנק שלי עכשיו, יופידו! פריט/לבוש השבוע:פלטפורמה מיי לאב
תוכנית השבוע:המפץ הגדול:) מאכל השבוע:דיאטההההה . יציאת השבוע:מסיבת גיוס לידיד, התחיל בחמישי בערב ופרשתי בשישי בצהריים XD משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:יום שני (מחר) הצגה של all my sons אממ ורביעי בדיקת אקו לב, משום מה זה נשמע לי מגניב חחח . משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: להתחיל לקום מוקדם ימי שני רק בגלל שיש לי תגבורים במת'
אדם שעשה לך את השבוע:מלא :> אדם שהרס לך את השבוע:אנערף... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:שוב, מי שבא ברוך הבא....נביא לו אפילו גלידה. התוכניות לשבוע החדש:חדרר כושרררררררר, ולתפוס אומץ ללכת לבד XD ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:סבביש... + מסקנת/ות השבוע:זה כיף לפגוש אנשים חדשים... זה גורם לי להרגיש צעירה>< (כי לפי הסטטיסטיקה לבני 40 יש בממוצע רק 2 חברים אז...כן. ואני לא בפראנויה
אני פשוט רוצה לדעת שהכישורים החברתיים שלי עדיין קיימים כשאני צריכה אותם חחח )

סיכומון

הייתי במסיבה אצל חברים, ונראה לי שאני די מתחרטת על זה אני יודעת שאני נכנסת לדיכאון משטויות אבל ככה בא לי וככה אני רגילה אין שום סיבה בעולם שאני אהיה מאושרת אי פעם ואפילו לא מדברים קטנים בשביל מה הייתי צריכה לבוא לשם בכלל ולראות אותו, שיתגעגע אלי גם קצת
לעזאזל הכל...

למעלה