שרשור
+
שאלות של יום שני!

MeshiNS

New member
שרשור
+
שאלות של יום שני!

טוב בנתיים השרשור אוף ושאלות... תסלחו לי שאני הולכת לשרשר לפה מיד שאלות +אוף בהודעות נפרדות

MeshiNS

New member
אוף ושאלות מחובר* מזכירה לכולם שעדיין יש סקר!

אני רוצה לגמור עם זה עד סוף השבוע... אז מי שלא הצביע...שיעשה את זה! לא להתעצל זה בשורת תפריט למעלה בכפתור סקר! טוב אז אני ממש מבואסת עכשיו קיבלתי את התוצאות פסיכומטרי והן ממש לא גבוהות, לא שציפיתי למשהו ובאמת שזה לא מזיז לי אבל אני כבר מרגישה את התחושת אכזבה שתהיה לאבא שלי שהוא ישמע על זה. ולא נראה לי שהעובדה שכל החברות שלי קיבלו גם בסביבות הציון שלי יעזור לו
גם נכנסתי לתקופת מבחנים ואני בלחץ+ אני צריכה להשלים שאלון 03 ואני פשוט לא יודעת איך להשלים את החומר

MeshiNS

New member
+שאלת גרביונים!

אני ממש לא רוצה להתקע עם ג'ינס החורף אז אני מחפשת גרביונים עבים יחסית (יותר מ80 דינר) אבל צבעוניים ואפילו עם הדפסים...בבקשה לא להמליץ על ברוריה>< תודה לכל העוזרים!

NyaPrawr

New member
בצורה דיי מפתיעה, את הגרביונים -הכי- טובים

שלי קניתי בשוק. לא שוק הכרמל, הזה שטיפה לפניו, על קינג ג׳ורג מצד ימין?... קניתי בירוק ושחור לפני שנתיים והם כל כך עבים שזה מרגיש כאילו אני לובשת עוד מכנסיים. והם עלו 10 ש״ח לזוג. :D חוץ מזה, תבדקי באיביי. בד״כ הגרביונים שם זולים, ואת יכולה לקבוע את החיפוש לפי דינר.

MeshiNS

New member
בדרך כלל יש שם צבעים משעממים=\

לא רוצה צבעים משעממים T_T

Blue Emptiness

New member
אני מצאתי בחנויות כאלה כמו כולבו

שיש בהן בד"כ מוצרים לבית ולגינה וכו' ויש חלק של גרביים+תחתונים+גרביונים+בגדי ילדים ושטויות בסגנון, קניתי בחנות כזו גרביונים באיזה 10 שקל והם ממש עבים! בטח גם בדלתא וכאלה יהיה, ובכלל הלבשה תחתונה, במשביר ואפילו בסופר פארם לפעמים יש!

khsofia

New member
מבקשת את עזרת המין הנשי בכדי לסיים תואר 1

שלום לכל הנשים!! אני מנסה לסיים את התואר ועושה עבודה גמר בפסיכולוגיה בין תרבותית. אני ממש אשמח אם תוכלי למצוא זמן ולהיכנס ללינק למטה ולענות על כמה שאלות – זה לוקח כ-10 דקות ואנונימי לחלוטין! תודה תודה תודה, סופיה חנקין. https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dE9hTFF5U0ZleFRvZGhZa3BVTkRBMmc6MA

NyaPrawr

New member
בלאק פריידי Black Friday~

בסופ״ש הקרוב (או הבא? נו בשביל זה בשרשור שאלות), בארה״ב יש סיילים מטורפים של לפני החגים. לצערי, אני לא בארה״ב. למזלי, יש אינטרנט. מי יכולה לעזור חי באתרים\איביי\אטסי שעושים הנחות ענק? או סתם הנחות חגים? אני מתחילת-איביי ועדיין מחפשת חנויות מעניינות. כל סגנון יתקבל~ תודה!

Shusho

New member
בלאק פריידי זה יום אחרי ת'נקסגיבינג

מה שאומר שזה יום שישי הזה
אתרים שהייתי בודקת בהם: כל האתרים שאת בדרך קונה מהם. תסמני לעצמך פריטים שאת אוהבת וביום שישי עצמו (תזכירי שיש הפרש שעות בנינו לבין ארה"ב) תחזרי לבדוק אם יש עליהם הנחה.

l i o r a n g e

New member
האמת שלא.

בלאק פריידי הוא בחנויות עצמן, באינטרנט יש את מה שנקרא סייבר מאנדיי, שזה פחות או יותר אותו דבר רק ביום אחר

לבלוגריות אופנה שביננו - כמה שאלות

מאמינה שיש פה כמה, חוץ ממיכל (ואיזו ירושלמית אחת שמסתובבת ומגיחה מידי פעם, עם השמלת חתולים הבלתי נשכחת שלה
אם את קוראת את זה אז... היי!
). השאלות כאן הן מתוך התעניינות רצינית באמת. פשוט יוצא לי לראות המון בלוגריות אופנה ברחבי הרשת, וזה מעלה בי תהיות. אולי זה שווה דיון בפני עצמו, אז אפשר לבקש מהנהלת תפוז שיפרידו את ההודעה הזאת מהשרשור או משהו...
איך מתחזקים בלוג אופנה?
איך מושכים אליו קוראים וגורמים להם להתעניין בסגנון שלכן?
איך זה משפיע עליכן? בלוג אופנה זה משהו שמראה מה אתן מייצגות מבחינת לבוש ובגד, כך לפחות אני חושבת. יש בלוגים שהבלוגרית אופנה מייצגת פן גותי, ויש בלוגרית אופנה שמייצגת סגנון יותר ווינטג'י. ז"א... הרי אתן מפרסמות בפוסטים בגדים שלבשתם בתקופה האחרונה, וכל מיני שילובים מעניינים. האם זה שאתן בלוגריות אופנה של הסגנון המסויים הזה גורם לכם להתחייב "להתלבש יפה" כל הזמן באותו סגנון? (סליחה שיצאתי לא מובן. סירבול שלכ מה שאלות ביחד
) כמה פעמים ניסיתי לתפעל בלוג אופנה, אבל אני אף פעם לא מבינה איך הדברים בבלוגים הולכים (עיצוב הבלוג זה החלק הכי מעצבן) ואיך גורמים לבלוג הזה לשרוד תקופה שקצת יותר ארוכה מחודשיים.
ממש אשמח לתשובות

שאלה בנוגע למניק פאניק

היי , במידה וצובעים עם מאניק פאניק אבל לא בצבעים הבהירים : לדוגמא : סגול כהה , שחור , כחול כהה - האם גם צריך לחמצן את השיער קודם ? צבע השיער שלי כרגע הוא כהה בין שחור לחום כהה , אז נני שאני רוצה סגול כהה , או כחול כהה ..... * אני יודעת שנניח אדום , אז כן צריך אבל..... תודה

ebony

New member
כן

השיער צריך להיות בהיר כדי שהצבע יתפוס טוב יש הוראות על כל צבע ובינתיים לא נתקלתי בגוון שהיה כתוב שלא צריך להבהיר את השיער בשבילו. אולי לשחור לא צריך אבל הכי טוב פשוט להסתכל באתר שלהם או במה שכתוב על הצנצנת

ש י ר ד ן

New member
כתבתי בשרשאלות והוא לא קפץ

היי כולם
אני מחפשת לקנות בארץ דוקטור מרטינס מקוריות. עכשיו, אני יודעת שיש בג'יפה בת"א, אבל ממה שידוע לי יש רק את הגזרה הנמוכה - וזה מעבר למחירים המטורפים שם... רציתי לקנות באינטרנט, ועוד עכשיו עם בלק פריידי זה היה אמור להיות הכי משתלם שיש, רק שהמחיר של המשלוח הופך את כל העניין למדכא ולא כדאי. אלא אם מישהי יודעת משהו שאני לא? אז אני מחפשת את הגזרה הגבוהה. האהבה המקורית שלי הייתה הזוג הזה, אבל גם את אלו אני לא אזרוק מהמיטה
אזור המרכז - תל אביב - בת ים - ראשון - חולון וזה בעדיפות, מישהי מכירה? או מישהו אם יש פה גם בנים?
תודהההה

Blue Emptiness

New member
לפי מה שזכור לי בגיפה יש גם כמה גבוהות

להזמין מהאינטרנט זה פשוט לא משתלם בכלל בכלל. גם אם את נוסעת וקונה בעצמך זה יוצא כמעט אותו מחיר, אלא אם כן את קונה יד שניה/חיקוי/בחנות בלונדון~ חברה שלי הזמינה מהאינטרנט, ולא רק שהמשלוח יקר בטרוף, לקחו לה מכס ממש גבוה וכל העניין הגיע קרוב ל1000 ש"ח, ככה שאני ממש לא ממליצה

ש י ר ד ן

New member
קודם כל תודה

אם בג'יפה יש גבוהות אני אהיה המאושרת באדם. אמן שלא יעבור את האלף שקל ויהיה טוב.... בכל מקרה, בדכ גם אני לא ממהרת להזמין באינטרנט אבל במסגרת השישי המטורף הזה היה מבצע אדיר באמזון שמכרו כמה דגמים ב40 דולר. כןכן. 40 דולר. היה מאוד עצוב לגלות שהמשלוח לארץ עולה עוד 60... ומכאן מגיעה ההודעה
תודה בכל מקרה, אני בהחלט אנסה בג'יפה!

למעלה