ות הפופ! - 28.12

candyheart

New member
שמות מעניינים לרוב.

רשימות מהסוג יכולות להיות בקלות מזוייפות...אז נחכה ונראה.

theone24

New member
אני די שמח, כי שם האלבום היה טיפשי ברמות

ולא משהו שמתאים למלכת הפופ. שמות השירים היו נחמדים, אבל מה ניתן להסיק משמות בלבד?

theone24

New member
25 מסעי ההופעות הכי מצליחים ב2011.

אז אחרי שהבילבורד חשף את 10 מסעי ההופעות המצליחים בארה"ב, כעת הגיע תורו של אתר pollstar לחשוף את 25 מסעי ההופעות הכי מרוויחים השנה. אז בלי בילבולי שכל, הנה 10 מסעי ההופעות הכי מצליחים שרצו מסביב לעולם, ואת כל ה25 תוכלו לראות בתמונה המצורפת.
1. U2 – $231.9m 2. Take That – $224.0m 3. Bon Jovi – $148.8m 4. Taylor Swift – $104.2m 5. Roger Waters – $103.6m 6. Elton John – $102.7m 7. Rihanna – $90.0m 8. Kenny Chesney – $84.6m 9. Sade – $83.3m 10. Paul McCartney – $79.2m

candyheart

New member
Take That מאוד מרשימים!

ממש לא ידעתי שההופעות שלהם הצליחו בצורה כזאת! ממש נחמד לראות את זה.

theone24

New member
ריאהנה: "קייטי פרי היא אגדה".

רירי וקייטי הן חברות טובות, אין חדש פה , זה ידוע מזמן. אך עד היום, השתיים לא הירבו לדבר אחת על השנייה בעיתונות, מעבר לתמונות הפאפרצ'י המשותפות שיש להן מדי פעם, לכן זה היה מרענן לראות את ריהאנה מדברת על קייטי בראיון חדש למגזין Glamour. "היא אגדה. אני אוהבת אותה. כאשר פגשתי אותה לראשונה היא הייתה כמו משב אוויר מרענן. היא הייתה כל מה שאני רציתי להיות. קייטי עולה לבמה כמו שהיא רוצה, היא מתלבשת איך שהיא מעדיפה ואומרת את מה שעולה על דעתה. עכשיו גם אני כזאת". היא אף חשםה מה הכי מפחיד אותה עד היום בקשר שלה ושל כריס בראון, שכידוע לכולם נגמר בפיצוץ: "אני פוחדת שאני אצטרך לחיות עם השמועות על מה שקרה ביני לבין כריס עד סוף ימי חיי".

The Gloaming

New member
כזאת צבועה..

עלאק מפחדת מהשמועות על כריס, ואחכ הולכת ועושה קליפ עם מישהו שנראה כמוהו.

נסחפה

התשובות שלה קצת מעורפלות ("עכשיו גם אני כזאת","אני פוחדת שאני אצטרך לחיות עם השמועות על מה שקרה ביני לבין כריס עד סוף ימי חיי" - WTF? תתבגרי עליו) ובנימת תחושה אישית - היא מאכזבת אותי.

Bleed for Me

New member
דיי כפרה עליך, תפסיקי לעשות לעצמך (עוד)

פאדיחות, צאי לחופשה ארוווווווכה, ותני לנו להירגע מהשטויות שלך כבר. תודה

hollypop girl

New member
פחחח....להשתמש במילה אגדה כדי

לתאר את קייטי פרי? כיפית, צבעונית, מרעננת משהו!! רק לא אגדה. יצאה קצת צבועה פה....

theone24

New member
Hot Shot: גאגא חושפת את החבר החדש.

גאגא ידועה בתור אחת שחושפת את נשמתה על הבמה כאשר היא מופיעה, אך את חייה הפרטיים היא דואגת להשאיר לעצמה. לפני חודשיים היא נשאלה מה קורה בחייה הפרטיים והיא ענתה: "אתם יודעים שאני לא מדברת על חיי האהבה שלי, אך אני מאוד מאושרת". היום היא הייתה מוכנה לחשוף את האושר, ומסתבר שהאושר הוא בדמות חבר חדש העונה לשם Taylor Kinney. טיילור וגאגא נפגשו על סט צילומי הקליפ You & I, כאשר הוא הבחור המענה את גאגא בתולת הים.

candyheart

New member
לא רע.

לא שאפשר לראות הרבה כשכולו בשחור,אבל בינתיים מרשים מבחינת מראה. נראה לא מוזר לי לראות את גאגא על זרועו של מישהו.את החלק הזה של חייה היא באמת שומרת יחסית בפרטיות בדרך-כלל.

שווה בטירוף.

ורק עכשיו היא חושפת אותו? אני כבר ידעתי שהם כבר ביחד מאז התמונה ההיא שהיא העלתה בטוויטר.

למעלה