ההופעה הכי טובה בעולם

blah blah story

New member
ההופעה הכי טובה בעולם

לכולנו יש את ההופעה שאנחנו לא יכולים להפסיק לחרוש עלי וגם אם לא נראה אותה חודשים נמצא אותה שוב ונראה שוב ושוב. או יותר נכון, נדמה לי שזה לא רק אני
אז חשבתי לעצמי, אולי נעשה שרשור הופעות? וככה כולנו נכיר את ההופעות המעולות שאחרים אוהבים

blah blah story

New member
אז אני אתחיל...

וכמובן עם שאניה. יש לה המון הופעות מעולות אבל את זאת אני אוהבת במיוחד Shania Twain - The Woman In Me - Up Tour in Philadelphia
היא נשמעת מדהים
גם אני רוצה שהיא תשב לידי ותשיר ככה
בא לי להחטיף
בפרצוף של הבחור שיושב לידה ונראה סובל - חוצפן!
זאת שאניה. לא צריכה להיות עוד סיבות

blah blah story

New member
ממשיכה עם שוגרלנד

היה לי קשה לבחור הופעה אחת בולטת (לא רציתי לקחת לכם את הכל
) אבל את ההופעה שלהם עם שרה ברילס Come On Eileen חרשתי לא מעט. לא סבלתי את השיר הזה לפני כן וגם היום אני יכולה לשמוע רק את הגירסה הזאת.

Guncrazy

New member
אני גם אוהבת את ההופעה הזו מאוד

יש להם הופעות הרבה יותר טובות מזו אבל זו גם הופעה נהדרת. ואני גם ממש אוהבת את השיר הזה. גם בלי קשר לשוגרלנד.

LeAnnDylan

Well-known member

אני מתה על ההופעה הזו אבל בניגוד אליך, אני אהבתי את השיר מאוד גם לפני זה.

blah blah story

New member
אחרון לבנתיים..

עד שאני אחשוב על עוד. מרטינה ועיר קטנה גדולה.. הופעה מתוך "Girls Night Out" מתחיל מLBT שרים מרטינה וממשיך מרטינה שרה מישהי אחרת כאשר LBT זמרי הליווי שלה
אבל ההופעה כ"כ טובה Independence Day & When Will I Be Loved ובונוס קטן, נחשו מי העלה את הקטע לצינור
(גליתי את זה רק אחרי ששמתי את הקישור)

Guncrazy

New member
לא יצא לך קישור אבל ידוע שדילן העלתה אותו

היא העלתה אותו בשבילנו בזמן כשלא היה את הקטע המלא ביוטיוב. ואז פתאום כולם העלו אותו

LeAnnDylan

Well-known member
Independence Day מעולה!!

לפעמים אני חושבת שהקאברים שליטל ביג טאון עושים טובים יותר מהשירים שלהם. אבל אז אני שומעת את בונדוקס
את When Will I Be Loved אני מחבבת בעיקר משום שזה שילוב בין מרטינה לבין ההרמוניות המצוינות של לב"ט אבל אין בהופעה הזו שום דבר מיוחד וזו לא אחת ההופעות הטובות של אף אחד מהם. בעיניי בכל אופן.

Guncrazy

New member
הופעה של ליאן שאני ממש אוהבת

יש לה המון הופעות מצוינות אבל אחת שאני ממש אוהבת זו ההופעה הזו ל-How Do I Live http://www.youtube.com/watch?v=xr4kbVNB5rk פשוט, נקי ופנטסטי. הקול שלה מושלם
אנסה לחשוב על הופעות נוספות של אמנים אחרים שאני אוהבת בזמן שאעבור על כל החפירות שלכם הפורום. OMG

LeAnnDylan

Well-known member
זו אחת ההופעות האהובות עליי שלה

לא יודעת אם הכי טובה שלה כי יש לה הרבה מעולות אחרות אבל זה השיר שלה שאני הכי אוהבת ואני אוהבת את הפרייזינג שלה והשינויים שהיא עושה בשיר. היא נשמעת הרבה יותר בוגרת וסקסית והשיר מקבל פתאום משמעות אחרת.

LeAnnDylan

Well-known member
אחחח מהממים. כפרעליהם^^

בהתחלה לא התלהבתי מהביצוע לייב של קית' לשיר כי הוא שינה אותו מאוד ואני כל כך אוהבת את הסטודיו אבל בשמיעה שניה ושלישית החלטתי שהגרסה הזו פשוט מצוינת ואפילו מתעלה על הסטודיו!

Guncrazy

New member
בזמן שאני מגיבה לשרשור של דילן

אני שמה את השירים ברקע, בדיוק שמעתי את את Stronger (של פיית' היל) ובא לי לחנוק אותה על איך שהיא מצליחה לשיר ככה בלי להתאמץ בכלל. הצרחה שלה ב-2:30 OMG
היא לא אנושית!!! אין ספק שזו רק הופעה מצוינת אחת מיני רבות שלה אבל את זו שמעתי עכשיו והתרשמתי בטירוף אז הנה - http://www.youtube.com/watch?v=PmDByN9AZ0U

LeAnnDylan

Well-known member

זו הופעה מעולה שלה והקטע הוא שבסטנדרטים שלה זו פשוט עוד הופעה רגילה. היא בכלל לא מתאמצת. מדהימה שכמותה!!

LeAnnDylan

Well-known member
אני מאוהבת בשיר הזה

זו בהחלט אחת ההופעות הטובות של השנה. אני ממש מקווה שב-2012 הדואט הזה יהיה מועמד לקולבריישן בטקסים המובילים. מגיע להם

למעלה