סיכום שנת 2011!!!

MeshiNS

New member
סיכום שנת 2011!!!

אז הינה עוד שנה חלפנה לה הגיע הזמן לסיכום שנתי+חודשי!
אז את הסיכום החודשי נעשה הכי קצר שאפשר... החודש כתבו 1124 הודעות ע"י 94 אנשים. אז במקום הראשון שתואדם: Blue Emptiness- עם 132 הודעות. במקום השני שתואדם: NyaPrawr- עם 74 הודעות. עוד אנשים שהראו נוכחות החודש: innocence-עם 71 הודעות. ZombifiedArbok- עם 50 הודעות. אורי נה- עם 35 הודעות. פליצי קפיצי- עם 33 הודעות. LucyXX- עם 27 הודעות.
ועכשיו סיכום שנת 2011!!!!
שם+גיל:
:עיר\כפר\קיבוץ\חור כל שהו בארץ:
דרכי תקשורת שבאלכם לחשוף בפנינו P: :
תמונה כמובן!
אז איך עברה עלייכם השנה? אני יודעת שיש אנשים שהתגייסו,כמובן סיימו לימודים, עבודה חדשה או נשארו שנה בגן תקווה
תקוות לשנה החדשה ויעדים שאתם מקווים להגיע אליהם: אז יאללה הינה 2012 לפנינו ואולי זאת השנה האחרונה לחיינו
אז בואו ננצל אותה כמו שאנחנו יודעים לנצל את כל החיים האלה! אז תמשיכו להיות מיוחדים,יפים ושמחים כמו שאתם
נ.ב
מחר תפוז אנשים חוגג 15 שנה! ^-^ אז תצפו לכיף ! D:

MeshiNS

New member
שאלה ששחכתי להוסיף!

האם חגגתם את השנה החדשה? ואם כן איך? ^-^

svety

New member
הייוש ילדים.

שם+גיל: אימא סווטה. בת 25.
:עיר\כפר\קיבוץ\חור כל שהו בארץ: נעה ונדה בין פתח תקווה [עבודה+הבית של ההורים] ותל אביב [הבית של החבר]
דרכי תקשורת שבאלכם לחשוף בפנינו P: : יש טוויטר בחתימה. ופייסבוק - Orit Sveta Brener.
תמונה כמובן! וואלק, יש מליון בפייסבוק.
אז איך עברה עלייכם השנה? אני יודעת שיש אנשים שהתגייסו,כמובן סיימו לימודים, עבודה חדשה או נשארו שנה בגן תקווה שנה מלאת תהפוכות. מדהימה. למדתי המון, נהנתי המון.
תקוות לשנה החדשה ויעדים שאתם מקווים להגיע אליהם: מקווה שלא יהיה גרוע יותר. תכלס, הדבר היחיד שאני מאחלת לעצמי ולאהובים שלי הוא בריאות. יש לי אהבה מדהימה, חברות וחברים נפלאים, משפחה מהממת. ואת כל השאר אפשר לקנות.
האם חגגתם את השנה החדשה? ואם כן איך? ^-^ בנוביי גוד עצמו הייתי עם החבר. היה לנו יום מושלם. אני חוגגת כל שנה, זה החג האהוב עלי.

Blue Emptiness

New member
D:

שם+גיל: פרווה, 18
:עיר\כפר\קיבוץ\חור כל שהו בארץ: כפר הדרדסים!
דרכי תקשורת שבאלכם לחשוף בפנינו P: : http://www.facebook.com/marvafla
תמונה כמובן! D:
אז איך עברה עלייכם השנה? שנה מלאה שינויים וסופים והתחלות חדשות. הייתה שנה מדהימה, השנה הכי טובה שהייתה לי עד עכשיו, למען האמת. (בחיי ה'בוגרים' לפחות, בשנות התיכון בפרט)
תקוות לשנה החדשה ויעדים שאתם מקווים להגיע אליהם: להתפתח, ללמוד ולצמוח. לעושת את מה שטוב בשבילי ולא ליפול לבורות ללא מוצא. ובעיקר, אולי, להתפתח בתחום האמנותי~

אורי נה

New member
גבי, הכל בסדר?! O:

שם+גיל: דנה, 17 וקצת עיר\כפר\קיבוץ\חור כלשהו בארץ: 'חור כלשהו בארץ' זו בהחלט ההגדרה הנכונה דרכי תקשורת שבאלכם לחשוף בפנינו P: : אני מתקשרת רק עם חייזרים תמונה כמובן! אבל זו הודעה מהירה אז איך עברה עלייכם השנה? לא משעמם לרגע, לטוב ולרע+למדתי הרבה תקוות לשנה החדשה ויעדים שאתם מקווים להגיע אליהם: שזו תהיה שנה שארצה לזכור האם חגגתם את השנה החדשה? ואם כן איך? היינו אצל מישי מהשכבה והיה ממש כיף ומצחיק. אבל חזרנו מוקדם הביתה בגלל מתכונת>:

MeshiNS

New member
יאללה שנה הבאה עולה על מדים

אלא אם כן אני אקבל דחיית גיוס
(עדיין לא עברתי מיונים ולא כלום אז רוב הסיכויים שהתאריך שנתנו לי ישתנה...)
שם+גיל:משי (עם יותר מידי כינוייים) 17 ורבע XD
עיר\\כפר\\קיבוץ\\חור כל שהו בארץ:חור החורים, לוד.
דרכי תקשורת שבאלכם לחשוף בפנינו P: : פייסבוק: Meshi Natasha Sanker
תמונה כמובן!יום אחרי שצבעתי את השיער לכחול כשהלכתי לפגוש את מרווה ופגשנו שם גם את לוסי
אז איך עברה עלייכם השנה? אני יודעת שיש אנשים שהתגייסו,כמובן סיימו לימודים, עבודה חדשה או נשארו שנה בגן תקווהקשה ת'אמת,עכשיו שנה אחרונה לי"ב מקווה שיהיה טוב ! :>
תקוות לשנה החדשה ויעדים שאתם מקווים להגיע אליהם:לסיים את השנה עם בגרות מלאה
לעשות כיף ולמצוא עוד דרכים לגוון את הלוק שלי :) וכמובן למצוא תפקיד נורמלי בצבא כשיגייסו אותי, אה כן אבא שלי וויתר לי סוף סוף על עתודה ^-^
האם חגגתם את השנה החדשה? ואם כן איך? ^-^תל אביב, אלכוהול עזבו
אוף אני מקנאה בכל האלה שחגגו נובי גוד

MeshiNS

New member
סווינקי אני מבקשת!

ואת חייבת לי דיסק של אופת' *טחטחטח*

MeshiNS

New member
דיסק אחר של אופת' לייק דעעעעע

כי נשארו לי עוד 3 כדי להשלים ת'דיסקוגרפיה *-*

MeshiNS

New member
אמממ

STILL LIFE MY ARMS YOUR HEARSE MORNINGRISE הרגע קלטתי שיש לי 7 מתוך 10 אלבומים, אני גאה בעצמי ^-^ ואת צריכה למצוא לי עם מי לקנות את פילון נפילון!
<--הינה הוא אפילו סגול גם!

MeshiNS

New member
בגלל שאני מנהלת אני אדבר כמו מנהלת בצפר

כי מותר לי P: אז תביאי את אמא שלך לקרוא את ההודעה הנ"ל:
גברת אמא של גבי היקרה, ילדתך מראה זלזול רב בפורמינו היקר, בתחילת דרכה איתנו היא הראתה נוכחות ונכונות אך היני רואה שיש צורך להודיע לך שהיא הדרדרה בחודשים האחרונים,לגבריאלה יש פוטנציאל רב להגיע אפילו להאדמה! אני אודה לך אם תטפלי בעניין בכבדות ראש . בתודה, משי. סתם גבוש אוהבים אותך

כובד ראש? אוי ווי, באמת חפרתי ממש

ואני מצטערת על זה
זה בא כנראה בתקופות. אני משתדלת להיות מעודכנת עד כמה שאפשר, ולא רוצה להיעלם לגמרי, זאת פשוט תקופה כזאת שאני פחות פעילה כי אני צריכה פנאי לזה.

למעלה