Post McMeeting

Adimenzer1

New member
Post McMeeting

אז נפגשנו לנו בסביבות אחת עשרה ביום שלישי, ופגשנו בפעם הראשונה את נועה ואת מעיין
. ואני מאוד מקווה שלא הלחצנו אתכן יותר מדי ושתבואו גם למפגש הבא. ונועה הלכה לנו יחסית מוקדם (וחבל, אפילו לא אמרת שלום
) ומעיין גם נטשה אותנו יחסית מוקדם (באמת? שעתיים וחצי להתארגן?!). אבל היה לנו אחלה מפגש (והצלחנו לא לדבר יותר מדי על כדורגל) ובואו נקווה שיהיה לנו לפחות עוד אחד לפני פסח, כי פסח זה רחוק!
ודרך אגב - סתם התחשק לי לשתף אתכן שאדווה שבאה למפגש והיא לא בפורום היא בעצם זאת שגרמה לי לאהוב את מקפליי מההתחלה, גם אם היא לא יודעת את זה
ושכחתי להגיד לה
ועכשיו... החוויה הכי גדולה של מפגשי פורום... התמונות!
אני מעלה את כולן, ובבקשה אל תגיבו עד שאני מסיימת כי זה יכול לבלבל אותי ואני לא אוהבת להתבלבל. אני פרפקציוניסטית.
ובואו כולנו נחזיק אצבעות שתפוז לא יראה בהעלאת התמונות הצפה של הפורום ויחסום אותי שוב
מודגש ובלתי ניתן להתעלמות! בנות, יש 99 תמונות. משמע אני כנראה שוב פעם אגיע גבוה בסולם אלה שהגיבו הכי הרבה בפורום. ואני מזהירה אתכן - אני לא מוכנה להיות מקום ראשון! לא אחרי שלא הייתי בפורום שבוע של מסע בראשית ושלושה ימים כשהייתי אצל קרן. את תתחילו להגיב, תעשו מקוויקנד ותגיבו עליו. יש לכן יומיים. יום אחד, למען האמת.

Adimenzer1

New member

אז נלך עם האייקון של הכתר. וקרדיט לאינסטגרם (שגילינו עליו נפלאות במפגש) על התמונות המעוצבות

למעלה