ערוץ ה-CW פירסמו את התאריך בכורה לעונה הרביעית והוא ה-15.9.12.
פרומו לפרק 16 שישודר לאחר פגרה של כחודש ב15.3 http://youtu.be/-uADBjl9n38 בפרק זה שייקרא "1912" ויהיה פרק פלאשבק תוצג הדמות החדשה סייג׳ שגם קשורה למקוריים ונלמד בו על העבר של דיימון. שחוזר לאט לאט לדיימון של עונה 1. תמונה מהפרק
המפיקה ג'ולי אומרת שעד סוף העונה אלנה סופסוף תבין שהיא לא יכולה להילחם ברגשותיה לשני האחים ושהיא צריכה להחליט, וההחלטה אכן תתרחש!
אנחנו הולכים ללמוד עוד על העבר של אלאריק, הטבעת שלו, ולמה אלנה כ״כ סומכת עליו.
לדר׳ פל יש עוד סודות, הדמות תתפתח ותהיה חשובה. לטווח הרחוק לא ידוע עדיין למפיקים אם היא תמות או תישאר בסביבה.
כנראה השילוב החדש של מכשפה-ערפדית (אבי בנט) יהיה מעניין.
ג׳רמי אמור לחזור שוב עד סוף העונה.
יש שמועות שבוני וג׳יימי (הבן המאומץ של אבי בנט) יתחברו.
יש גם שמועות שהשריף תפוטר.
עניין הרציחות המסתוריות במיסטיק פולס יהיה חלק מרכזי בעלילה עד סוף העונה.
קאט על בוני: "בוני היא לא נקמנית, תמיד יש מטרה מאחורי מעשיה גם אם היא טועה או צודקת לפי דעת הקהל אבל היא עומדת בתוקף על העקרונות שלה. אם היא הולכת נגד אלנה או אלנה הולכת נגדה זה בגלל שהם מאמינות שמה שהם עושות זה הדבר הנכון. זה יהיה חשוב לזכור את זה לפרקים הבאים."
איזה כייף לדעת שתיהיה עונה 4 ממש קיוותי!!! וסוף סוף אלנה תבחר למען השם!! יהיה בטח מעניין בפרק האחרון.. וואי הלוואי וזה יהיה סטפן ולא יפתיעו אותנו ולפתע היא תבחר בדימון זה יהיה כזה לא יפה זה נוגד את הדמות שלה שהיא פיתאום תלך אם דיימון אני לא יאהב את הטוויסט הזה כלל.. נקווה שזה יהיה סטפן! אני שמחה שריק לא ימות אני ממש אוהבת את הדמות שלו!! לרגע חששתי.. זה היה צפוי שג'רמי יחזור לקראת סוף העונה מעניין מה יעשו איתו הם חייבים למצוא למאט לו ולטיילר איזה משהו ככה הם נורא משעממים..
שבוני תהיה עם ג'יימי. ברגע שיש דמות שחורה בסדרה ברור שהיא תהיה עם בוני. ואליינה תבחר בסטפן אין הפתעה שם. וזה שדיימון חוזר לעצמו?? כנראה הבינו שלא יפה לדיימון להיות טוב. נראה לי המפיקים קוראים פורומים ולפי זה קובעים מה יהיה הלאה. סתם רוצים להחזיר את הרייטינג של העונה ה-1. אני ברצינות שוקלת פשוט להפסיק לראות!!! גם כל עניין הפגרות הזה ממש לא לטעמי, הם מנסים להאריך את הרגע וחבל.
מסכימה איתך זה בהחלט מעצבן כל הפגרות האלה אבל הם עושים את זה בכוונה כדי להאריך באמת את הרגע כמו שאמרת. אבל יש בזה משהו כפי גם חשק לחכות לא יישר לסיים את העונה.
"ברגע שיש דמות שחורה ברור שהיא תהיה עם בוני" הרסת אותי
הם בטוח קוראים בפורמים אין לי ספק.
לא הבנתי בגלל מה את רוצה להפסיק לראות בגלל שדיימון חוזר להיות רע? והפגרות זה הכי באסה אבל אנחנו לא היחידים. לכל הסדרות שבערוץ ובכלל יש פגרות זה ככה... וככה גם היה עונות קודמות.
קודם כל תודה על הכל!!! התמונות הרגו אותי מצוחוק, במיוחד ה2 האחרונות! היהל י ברור שיהיה עונה 4 ואני מאוד שמחה על כך אני חושבת שההחלטה של אליינה תהיה לא לבחור באף אחד מהם ואז היא תהיה לבד, אומללה, וקדושה מעונה כמו תמיד ובעונה ה4 שוב פעם יתחיל המשולש הרומנטי אני היחידה שהיה לה ממש ממש חסר המשפט "קת'רין תחזור לסדרה, יהיו עוד פלאשבקים שלה עם האחים, והיא תרצח מלא אנשים בדרך" ??? אני מתגעגעת לנינה הרעה