WANTED

הכו2שת

New member
WANTED

דרושות מבינות אופנה ואוהבנות אמנות (הפניה בלשון נקבה מכיוון שעד כמה שידוע לי, כאן כולן נשים - אך פונה לשני המינים), עם כישרון כתיבה ו/או צילום, בעלות ניסיון. לכתיבה וצילום למאגזין סגנון ואמנות חדש בארץ, שבעליו הוא היסטוריון אופנה ואנרופולוג מבגליה, בעלים של חנות וינטג' ומותגי על. חובה ידע באנגלית - כתיבה ודיבור ברמה של שפת אם. דרוש ידע בסיסי בעולם האופנה ואמנות, ואהבה מיוחדת לתחום. רק לבעלות הסתכלות מיוחדת וסגנון אישי מובהק, לא לרודפות אחרי טרנדים ולא לאוהבי בלוגים של אופנת רחוב סוג ז'. רק לאנשים שבגאווה יכולים להגיד על עצמם שהם אנרכיסטים ואוהבי אבנגארד. רק לבעלי הסתכלות שונה ומיוחדת על האופנה, הסגנון והאמנות, כאלה שהמאגזינים המוכרים בארץ ובחו''ל לרוב משעממים אותם. יש צורך בניסיון קודם, לפחות בסיסי בתחום. רק לכאלה שידעו להעריך את ההזדמנות, ומחפשים ללמוד עוד ולהעמיק. לפניות: [email protected] טלפון יימסר במסר פרטי.

NyaPrawr

New member
זה נשמע נפלא,

אבל מעולם לא היה לי בלוג אופנה, אז אני לא באמת יכולה להגיד שיש לי נסיון. אני כותבת ומצלמת בשביל עצמי, אבל יש לי נסיון בכתיבה עיתונאית. מה הרעיון? עיתון? הכתיבה הנדרשת באנגלית או עברית? לאיזה קהל? לאילו גילאים את מכוונת?

NyaPrawr

New member
אחזיר לך תשובה מאוחר יותר היום;

אין לי גישה כרגע למחשב (דרך פלאפון) ותפוז לא מאפשר לי לשלוח מסרים.

למעלה