כי הסכמ"ש בודד ולא סיכמשתי הרבה זמן
משהו כיפי: השבוע נגמר. סוף סוף אני יכולה לישון!!
משהו מעצבן: עבדתי הרבה יותר מידי שעות. אני אומנם צריכה את הכסף הזה אבל זה לא אומר שאסור לי להתלונן.
משהו מצחיק: יש בגנים קטע כזה של גננות להגיד לילדים "סבלנות לא קונים בשום חנות" כל פעם שהם נהיים קצת חסרי נחת. איזה יום אחד הגננת חילקה לילדים אוכל בארוחת צהריים וקודם מחלקים לכולם צלחות וכפיות ואחרי זה מוזגים להם אוכל וכמובן שזה מתכון מצוין להעפת צלחות וכפיות על הרצפה (במקרה הטוב), תיפוף על השולחן עד כדי החרשת אוזניים (במקרה הפחות טוב) או העפת הצלחות על הילדים האחרים בשולחן (במקרה הגרוע) מה שמוביל להמון צרחות. אם תשאלו למה לא שמים לילד את האוכל בצלחת ורק אז מגישים לו אותה, יענו לכם שהילדים צריכים ללמוד להתאזר בסבלנות. אניווי היא מחלקת צלחות והקטנים יותר שבחבורה צווחים כי הם כבר רעבים והיא מדקלמת להם "סבלנות, לא קונים בשום חנות!" ואז ילדה בת 3 מהגן של הגדולים עונה לה "אפשר לקנות הכל באפ סטור" ילדה חכמה.
משהו טעים: עוגת מרנג. די משוכנעת שזה היה שבוע שעבר אבל למי אכפת.
משהו חדש: דרכון. זה נחשב?
סרט טוב: לא ראיתי סרטים אבל ראיתי שדרו ברימור התארחת אצל לנו ואמרה שיש לה סרט חדש שאמור לצאת בארה"ב עכשיו אז לייק, זה יהיה סרט החודש שלי לתקופה הקרובה.
שיר טוב: Alone With You - Jake Owen זמר/להקה טובים: קרן פלס
ספר טוב: Bossypants - Tina Fey
סדרה טובה: אמריקן איידול! ומרפאה פרטית
למרות שהם הורסים לי את אמיליה
פרק שיצא לי לראות השבוע: לא רואה.
היום הכי הכי: שישי
בילוי השבוע: כל בילוי שכולל את המיטה שלי הוא בילוי נערץ ומוערך.
ציטוט השבוע: איזה בוקר אחד נכנסתי למטבח בגן וראיתי את אחד הילדים מהקבוצה של הבוגרים [בן 3] שלא ראיתי כשנכנסתי בבוקר לגן ואמרתי לו "אייל, לא ראיתי אותך בבוקר" והוא עונה "אני ראיתי אותך" אז שאלתי "אז למה לא באת להגיד לי בוקר טוב?!
" והחצוף הקטן עונה לי בתגובה "אויש נו, זה לא משמעותי" אמרתי לו אחותך לו משמעותית! אתה תבוא להגיד לי בוקר טוב!!#@$ והוא עוד מעז להתעצבן עליי ולהגיד לי "אמרתי לך שזה לא משמעותי אז זה לא משמעותי!!"
הילדים האלה צריכים מכות לפעמים|הא|
האדם שעשה לי את השבוע: גושי הקטנה
פירגון ו- למישהו מהפורום: אין לי מושג כבר מי יש בפורום אז אני אלך על עדי הלאסביה המצויה
איך עבר עלי השבוע: ככה
תכניות לשבוע הבא: הופעה של קרן פלס
תמונת השבוע: אמיליה
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0