שבוע קצר~
יום ראשון: קמתי בתשע וחצי, התארגנתי, הלכתי לצלם דפים ויצאתי לבית הספר ללמד. היה גרוע (הייתי ממש מתוסכלת), אבל המורה שלי אמרה לי שזה בסדר, ושאני לא צריכה לדאוג, והייתה ממש מקסימה ועודדה אותי. נסעתי לסבתוש לארוחת צהריים ונשארתי שם איזה שלוש שעות, בערך (קניתי 4 ספרים במאה, למרות שאני מרוששת. אופס
) וחזרתי למכללה. צפיתי ב'בית-ספר למוסיקה' (אמג, מישל. ושי. וואו) וקראתי פיק, ואז חברה שלי התקשרה ופאקינג הודיעה לי
שהיא התארסה ואני יושבת ובוכה מאז. מאושר.
יום שני: אר. מן הסתם לעבוד אחרי הצהריים. לשלוח רפלקציות למורה שאני מתעבת ולמורה שלא, לסדר למסיבה של המחלקה לאנגלית את 'נשים קטנות' על המקרן בחדר 302. בערב ללכת לקריוקי עם תמר ולשיר את ביוטיפול של כריסטינה אגילרה. לקוות לא לזייף.
יום שלישי: הידד, חוזרים הביתה! עם תמר! הדלקת נרות בערב, ואז - סרט. New Year's Eve. שהטריילר שלו היה מקסים לחלוטין.
יום רביעי: לודעת. אולי אני אלך לעבודה בבוקר? להדלקת נר שני נוסעים לדודה שלי בירושלים (איזה מטופש זה, לחזור בשלישי על מנת לנסוע שוב ברביעי ולחזור הביתה שוב. בחיי), וכל המשפחה מצד אימא מגיעה, אז יהיה שמח.
יום חמישי: אר. לעבוד. איי גס. הדלקת נר שלישי! אין שיעורים פרטיים, ווהו!
יום שישי: לבשל לשבת. לעזור לאימא (סבתא ביקשה). נר רביעי.
יום שבת: לישון. נר חמישי. (שיט, חנוכה נגמר מה זה מהר. ;
תוכדי: לכתוב פיק לאתגר האחרון בפורום 414, לכתוב רפלקציות, לקרוא את הספרים החדשים שלי, לקרוא את הפיק שאשתי השנייה שלחה לי... כן.