תכנון שבועי!

Adimenzer1

New member
תכנון שבועי!

בנות, ניסיתי להשתלב בשרשורים הקודמים, אבל אני לא באמת מצליחה להשלים את כל מה שהלך פה בשבוע האחרון, אז אני פשוט מוותרת על זה
יום ראשון:
יום שני:
יום שלישי:
יום רביעי:
יום חמישי:
יום שישי:
יום שבת: שבוע נפלא

ריהותם

New member
מתכננת

יום ראשון:עבודה בבוקר,נפגשת עם עדיס בערב
יום שני:עבודה בערב,אמורה להיפגש עם יפעת
יום שלישי:עבודה בבוקר
יום רביעי:עבודה בבוקר
יום חמישי:כנס מהצבא בבוקר
יום שישי:חופש
יום שבת:חופש

Adimenzer1

New member
אז למדת משבוע שעבר ולא שמת לעצמך

שבוע עבודה רצוף? תהני בכנס של הצבא. מה שזה לא יהיה

שבוע קצר~

יום ראשון: קמתי בתשע וחצי, התארגנתי, הלכתי לצלם דפים ויצאתי לבית הספר ללמד. היה גרוע (הייתי ממש מתוסכלת), אבל המורה שלי אמרה לי שזה בסדר, ושאני לא צריכה לדאוג, והייתה ממש מקסימה ועודדה אותי. נסעתי לסבתוש לארוחת צהריים ונשארתי שם איזה שלוש שעות, בערך (קניתי 4 ספרים במאה, למרות שאני מרוששת. אופס
) וחזרתי למכללה. צפיתי ב'בית-ספר למוסיקה' (אמג, מישל. ושי. וואו) וקראתי פיק, ואז חברה שלי התקשרה ופאקינג הודיעה לי שהיא התארסה ואני יושבת ובוכה מאז. מאושר. יום שני: אר. מן הסתם לעבוד אחרי הצהריים. לשלוח רפלקציות למורה שאני מתעבת ולמורה שלא, לסדר למסיבה של המחלקה לאנגלית את 'נשים קטנות' על המקרן בחדר 302. בערב ללכת לקריוקי עם תמר ולשיר את ביוטיפול של כריסטינה אגילרה. לקוות לא לזייף. יום שלישי: הידד, חוזרים הביתה! עם תמר! הדלקת נרות בערב, ואז - סרט. New Year's Eve. שהטריילר שלו היה מקסים לחלוטין. יום רביעי: לודעת. אולי אני אלך לעבודה בבוקר? להדלקת נר שני נוסעים לדודה שלי בירושלים (איזה מטופש זה, לחזור בשלישי על מנת לנסוע שוב ברביעי ולחזור הביתה שוב. בחיי), וכל המשפחה מצד אימא מגיעה, אז יהיה שמח. יום חמישי: אר. לעבוד. איי גס. הדלקת נר שלישי! אין שיעורים פרטיים, ווהו! יום שישי: לבשל לשבת. לעזור לאימא (סבתא ביקשה). נר רביעי. יום שבת: לישון. נר חמישי. (שיט, חנוכה נגמר מה זה מהר. ;;) תוכדי: לכתוב פיק לאתגר האחרון בפורום 414, לכתוב רפלקציות, לקרוא את הספרים החדשים שלי, לקרוא את הפיק שאשתי השנייה שלחה לי... כן.

Adimenzer1

New member
שוב פעם - בואי ללמד אצלנו!

למי אכפת שזה רחוק?! מזל טוב לחברה שלך! (זה מוזר לי שחברה שלך בגיל של להתארס... את גדולה!
) ואני קניתי שמונה ספרים במאתיים
כי היה לי כרטיס מתנה מראש השנה. ואז הוספתי על זה קצת כסף בשביל לקנות את "חיות הפלא והיכן למצוא אותן". וזה ספר אדיר! יחסית לאחת שלא נשואה יש לך הרבה נשים
וואו. בכלל שכחתי מהדלקת נרות... אני די בטוחה שאני אדליק רק ביום שישי אצל סבא וסבתא ובשאר הימים אשכח
אני בקושי זוכרת את הסדר של ה"ברוך אתה ה' "...

אני החלטתי מה אני אעשה

אהיה מורה לכתיבה יוצרת. אני רק צריכה להתקשר לאוני' לברר על תואר שני ואז שנה הבאה, בעזרת השם, בלי נדר, אני אלך ללמוד.
ותודה! זה לא מוזר בכלל. אני היוצאת דופן, אם כבר. XD עדיין רווקה. הה. ויש לי שתי נשים! הידד לי. (את יכולה להיות השלישית, אם את ממש מתעקשת.
) הסדר של הברכות? רק בלילה הראשון מברכים גם "שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה", ובשאר הימים מברכים "להדליק נר של חנוכה" ו-"שעשה ניסים לאבותינו בימים ההם בזמן הזה", ואז אומרים "הנרות הללו אנו מדליקים אין לנו רשות להשתמש בהם אלא לראותם בלבד כדי להודות לשמך על טובותיך, על ניסיך ועל נפלאותיך" ואז שרים "מעוז צור". (יאיי, זכרתי הכל! ^^)

Adimenzer1

New member
באמת?

אנחנו תמיד אמרנו: "הנרות הללו אנו מדליקים על הניסים ועל הנפלאות ועל התשועות והעל הישועות שעשית לאבותינו בימים ההם בזמן הזה על ידי כהניך הקדושים. וכל שמונת ימי החנוכה הנרות הללו קודש הם, ואין לנו רשות להשתמש בהם, אלא לראותם בלבד, כדי להודות ולהלל לשמך הגדול על ניסיך, על נפלאותיך ועל ישועותיך."

RockinKeren

New member
מתכננת. D:

יום ראשון: בצפר. שיעור אחרון עם המורה בביולוגיה ששונאת אותי!#!@#
מבחן באנגלית. בארסה ניצחו בCWC.
ללמוד ביולוגיה, אולי קצת כימיה ^^
יום שני: בצפר, מבחן בביולוגיה.
לחרוש כימיה.
יום שלישי: בצפר. מועד ב' בכימיה. מורה חדשה בביולוגיה. *~* סוףסוף
(עד עכשיו היו לי 2 מורות, אחת לא יודעת את החומר, השנייה שונאת לי את הצורה, אני פשוט כ"כ פאקינג מואשרת!!!!!
)
יום רביעי: חופפפפפפפפששששששששש@#!#@!#
כנראה אני נוסעת לת"א עם חברות. ^^"
יום חמישי: חופש. אין לי מושג מה אני עושה, אם יהיה משעמם אולי אני אסיים את העבודות לחופש או משהו.
בארסה בערב
יום שישי: בר מצווש לבן דוד שלי.
יום שבת: חנוכה בקיבוץ!
סביבון רייייייייד
מעניין אותי אם השנה אני הולכת לקבל את החוטיני של מסי שהם הבטיחו לי שנה שעברה

RockinKeren

New member
דיי נו

תקשיבי, בקיבוץ יש מנהג שיש סביבון גדול בתקרה, שכל הילדים צועקים לו "סביבון רייד." ואז בסוף מקבלים מתנות. לפני שנה אני קיבלתי דיסקאוןקי, ואחותי קיבלה פוסטר של מסי!
אז אמרתי לאלה שקנו שזה ממש לא פייר, אז הן אמרו לי שאם עד שנה הבאה אני עדיין אוהבת את מסי, הן יקנו לי חוטיני של מסי.
ונחשי מה? שנה הבאה הגיעה ואני עדיין אוהבת את מסי.

Adimenzer1

New member
אני מצפה שאם את לא מבינה משהו

תתקשרי. אני לא מרשה לך לקבל פחות משמונים.

למעלה