פרישת מנהל הפורום

פרישת מנהל הפורום

אנו מודים ל mosheab12 על תקופת ניהול בפורום ומאחלים לו הצלחה בהמשך הדרך בתפוז ובכלל המשך גלישה מהנה בתפוז אנשים

mosheab12

New member
לכל הגולשים שזכיתי להכיר

היה כיף להכיר! וזכיתי לקרוא את מה שמעניין אתכם! ולהיות חלק מפורום שכולו ריאליטי שאותו אני ממש אוהב. אני פורש מסיבות אישיות. אבל אני רוצה להודות לכם שנתנתם לי לשמוע מכם בדיונים שיצרתי ולהודות להנהלת תפוז על ההזדמנות להיות מנהל פורום לראשונה. אני אשוב לקרוא ולבקר מידי פעם! וברוח הפורום: תזכרו להתנהג בהתאם! שוב תודה, משה.

Outplay

New member
תודה על הזמן שהקדשת!

יאללה יש לנו חודש להתפרע לפני המנהל הבא!

willo

New member
מתחיל להרגיש כמו הכיתה של המופרעים

שכל המורים בורחים ממנה

לי זה יותר מרגיש

שכולם מבינים שהפורום הזה בעצם לא צריך הנהלה, זה בסך הכול פורום שלא מאוכלס בטרולים בכלל, למרות שמו המטעה. זה לא פורום רשמי לתוכנית ריאליטי ישראלית.

maya567

New member
הנהלת הפורומים עושים בעיות

עכשיו יש בעיה דומה גם בפורום טלוויזיה השכן. מצד אחד מבקשים שאלון 300 וראיון כאילו זו עבודה בשב"כ עם 0 התגמשות לטובת אנשים שקשה להם להגיע לרמת גן באמצע יום. ומצד שני פוסלים אנשים (--אותי) מבלי לתת סיבה אמיתית למה ואיך. וגם כשיש מנהל (ואני בטוחה שירון, עמית, שגיא ורון יוכלו להעיד) הם מציקים עם דרישות לא הגיוניות כמו כתיבת הודעה חדשה כל יום. הפורום שלנו מתנהל כבר שנים באותה מתכונת. אין שום צורך או סיבה לנסות "להפעיל" אותו ע"י הודעות "אז מה קורה היום אנשייייייםםםםםם" שמפורסמות רק כדי לצאת מידי חובה. בקיצור, תפוז מעצבנים.

אורישקי

New member
הם הציעו גם לי

ואז שלחו לי שאלון ואישור הורים מטורף והזוי
זה ממש דבילי. בגלל שאני בן 14 היה צריך אישור הורים מיוחד והם בישו ממני חתימות וצילום תעודות זהות של שני ההורים. כאילו מי יישמע.

E r u

New member
כנ"ל

מצחיק שהם חושבים שיש לאנשים זמן לנסוע ל"ראיון" ברמת גן ככה באמצע היום כאילו אין לנו עוד מה לעשות.

Uri04

New member
גם ממני ביקשו אישור הורים!

סתם לא. אבל אני מניח שזה נכון. מקווה שבקצב הזה לא יסגרו את הפורום על 'חוסר פעילות', רק משום שפורום 'הישרדות' הפך לפורום הישרדות וסדרות מציאות אחרות...

Oukami Kun

New member
גמר הישרדות 23

האם שווה לי להשקיע שעתיים מחיי ולצפות בדבר הזה, או פשוט לקרוא את הדיון שהיה בפורום בעקבות הפרק וזה יספיק לי?

Outplay

New member
שווה לראות

את הריוניון עוד לא יצא לי לראות, אבל הפרק עצמו טוב

E r u

New member
ROFL

למה אני לא מופתע? יאללה חלאס, לא צריך מנהל, אנחנו כבר לא בשנת 2003.

למעלה