תפוז אנשים חוגג 15!

MeshiNS

New member
תפוז אנשים חוגג 15!

ואנחנו מביאות לכם תחרות מגניבה !
אז לפני הכל הקדמה : תפוז חוגגים 15! החגיגות ימשכו מה-4.1 עד ה-11.1 ואנחנו חשבנו על תחרות לפורום הכי יצירתי ויפה בתפוז !! הזוכה בתחרות יואדם לחודש! (המואדמים החודשיים הנוכחיים ירדו)
אז מה התחרות???
כתום,כתום,כתום!
חובה עליכם ליצור את הלבוש\איפור\אקססורי (או כל דבר שעולה לכם בראש שקשור לאופנה אלטרנטיבית) הכי תפוזי שיש! הגולשים יצביעו לכל התמונות שהם האהבו ע"י שרשור מתחת להודעה את הסימן
מי שיקבל את הכי הרבה קולות יואדם לחודש!!! אז קדימה לעבודה!!!
קצת שאלון יום הולדת:
אז איך הגעתם לתפוז?
כמה זמן אתם מעבירים בתפוז בממוצע? (אל תשחקו אותה אנשים שלא מכורים למסך
)
מה היום הולדת שהכי זכור לכם?איך חגגו לכם? והמתנה הכי אהובה?
ו...גיל 15,זכור פה למישהו?
אז בואו נאחל מזל טוב לאתר שבלעדייו חלקנו לא היינו בכלל מכירים

Blue Emptiness

New member
מגניב לגמרי! D:

נחשוב על זה מחר. P: אז איך הגעתם לתפוז? וואו, אני לא זוכרת אפילו. זה היה איפשהו בכיתה ה-ו-ז שחיפשתי בוגל תמונות של פיות או משהו בסגון והגעתי לפורום "פיות ושדונים".
אבל לא חושבת שכתבתי שם, סתם חיפשתי תמונות בפורום
כמה זמן אתם מעבירים בתפוז בממוצע? כשאני בבית אני נכנסת לפחות פעם בחצי שעה לאיזה 2-5 דקות! מה היום הולדת שהכי זכור לכם? אני חושבת שיום הולדת 14, למרות שגם 7 ו11 איך חגגו לכם? 14 - הייתי עם חברה אצל עוד חברה (הן היו חברות מאד טובו תשלי באותה תקופה) והן קמו מוקדם בבוקר כדי להכין לי פנקייקס וקצפת ומלא דברים חמודים כאלה~ 11 - עשיתי יום הולדת לכיתה וזה זכור לי כאירוע מוצלח, דוקוא בגלל שלא הגיעו כולם ונשארו לישון אצלי כמה בנות והיה אינטימי כזה, כאילו... אני זוכרת שכל הלילה דיברנו שיחת בנות כזאת ושיחקנו קלפים
ו7 - אני סתם זוכרת שנסעתי לסבא וסבתא בבית הקודם וכשנכנסתי בדלת זרקו עלי מלאאאא קונפטי וקנו לי בובה ענקית של פו הדוב! D: והמתנה הכי אהובה? ^הפו הדוב, דה. טוב, לא יודעת, אבל תכלס אין על המתנות של סבא וסבתא. ו...גיל 15,זכור פה למישהו? האמת? לא בדיוק ._. אני לא זוכרת הרבה מכיתה י' בכללי

Blue Emptiness

New member
מבאז אותי שאף אחד לא משתף פעולה! :(

האתמ שחשבתי על זה, אבל אין לי בכלל בגדים כתומים ואיפור זה לא הצד החזק שלי, בכלל. ._.

MeshiNS

New member
סתם דוגמה כי אני בכל מקרה לא משתתפת

שפתיים תפוזיות :> לא מצאתי כל כך איך לעשות ת'שפתיים כתומות אז השתמשתי בצלליות וחיזקתי את זה טיפה בפוטושופ
אני מאמינה שאם יש פה מישהי שיש לה צלליות חזקות יותר או אפילו אודם כתום תוכל לעשות את זה טוב יותר
אז איך הגעתם לתפוז?
ת'אמת הגעתי לתפוז בכללי בסביבות כיתה ו'-ז', תאמינו או לא אבל אני בכלל נרשמתי לפורום של הבלאק אייד פיז
בפורום הזה אני בקושי שנה XD
כמה זמן אתם מעבירים בתפוז בממוצע? (אל תשחקו אותה אנשים שלא מכורים למסך )
נכנסת לפחות פעם ביום
מה היום הולדת שהכי זכור לכם?איך חגגו לכם? והמתנה הכי אהובה?
יומולדת 16!!! האוזפסט נקבע בדיוק על היום הולדת שלי והייתי כל כך מאושרת שאתם אפילו לא יכולים לתאר!! ואחרי שהכריזו על הלהקות חימום בכלל, ממש best sweet sixteen ever!!! המתנות שהכי אהבתי: מאמא-ד"ר מרטינס, מאבא-מעיל עור, מחברים- כבר לא זוכרת אבל למרווה יש אפשרות להיות בין המובילים *האמהאמ*
ו...גיל 15,זכור פה למישהו?
כן! היומולדת 15 שלי נפל לי בול ביום כיפור,אמא לקחה אותי להופעה יום לפני והזמר איחל לי יומולדת שמח על הבמה ^-^ אני דיי מתגעגעת לגיל הזה כי אז באמת הייתי חרשנית והוצאתי ציונים שלא מהעולם הזה

MacabreDoll

New member
יאללה בנות מה זה השקט הזה

אני לא יכולה להשתתף במילא :>

alina maria

New member
אני שונאת כתום חח

אז איך הגעתם לתפוז? שיטוט רנדומלי באינטרנט כמה זמן אתם מעבירים בתפוז בממוצע? (אל תשחקו אותה אנשים שלא מכורים למסך ) בזמן האחרון אני פחות בתפוז כי הפרסומות שקופצות משגעות אותי וכי במילא אין לי הרבה זמן פנוי (אונ' אנד שיט) מה היום הולדת שהכי זכור לכם?איך חגגו לכם? והמתנה הכי אהובה? כל יום הולדת היה מיוחד בפני עצמו. ליומולדת הזה קיבלתי לפטופ ^^ ו...גיל 15,זכור פה למישהו? הייתי פריקית קטנה חח

סליחה שאני לא משתתפת

אין לי מצלמה
ואני יודעת שזה מבאס, והחוסר מוטיבציה בפורם משפיע על כולם, אבל אני באמת משתדלת להיות בפורום. התקופה הזאת ממש עמוסה לי

כותרת כלשהי

אז איך הגעתם לתפוז? דרך הייד פארק- פורום RHCP כמה זמן אתם מעבירים בתפוז בממוצע? (אל תשחקו אותה אנשים שלא מכורים למסך ) פחות משעה ביום... מה היום הולדת שהכי זכור לכם?איך חגגו לכם? והמתנה הכי אהובה? היום הולדת שהכי זכור או האהוב הכי זכור יש הבדל. נממ יומולדת 14. הדברים הקטנים שעושים את ההבדל... מתנה אהובה... ממ לגיל 12 קיבלתי שעון של סווטש (שנראה כמו תות ומנגן משהו חמוד כזה ^ ^ ) ו...גיל 15,זכור פה למישהו? חחחח וואי זה היה מזמן. לא מעניין

למעלה