שאלון יומני הערפד לפגרה

SharoNofit

New member
גם את השקעת

חחחח כהה ת.ז... מפקד צבאי משהו
הציטוט שבחרת אחד היפים.
חח בעונה 1 היה מכשפות... אנשי זאב לא מעניינים גם אותי במיוחד.
הרסת אותי עם לקסי
חחח קתרין ומאט...
גם קוגרית רצינית ביותר וגם גילוי עריות מתוסבך (אפילו שהם לא באמת אחים...) אהבתי את הסרטונים שלך! ומצטרפת לפנטזיה שלך חחח

00נטע00

New member
חח אם מכשפות אין לי בעיה

רק עם המקוריים האנשי זאב הרוחות ושאר היצורים המשעממים שהפכו את הסדרה ממדע בדיוני להזויה ממש..

MAAYANAH

New member
קת'רין ומאט???גילוי עריות??התבלבלת.

נראה לי שהתבלבלת בין ג'רמי למאט.... ג'רמי זה אח של אליינה לא מאט.

SharoNofit

New member
שאלון יומני הערפד לפגרה

אז כדי שלא עוד פעם כולם יעלמו
הכנתי מין שאלון סיכום כזה על הסדרה האהובה.
ת.ז. - שם: - גיל: - אזור:
אני בטים:
דמות אהובה:
דמות משנה:
ציטוט אהוב:
עונה אהובה:
פרק:
סצנה אהובה:
סצנה מרגשת:
סצנה מצחיקה:
הזוג המאוהב הכי הזוי שיכול להיות:
סרטון אהוב:
תמונה אהובה:
תמונה מצחיקה:
מה הכי אהבתי עד עכשו בעונה ה-3:
למה אני הכי מחכה שיקרה:
פנטזיה שהייתי רוצה שתקרה:

noam239

New member
מסכימה איתך

המכשפות דווקא אין לי בעיה רק שהיה את כל הקטע אם הרוחות זה ניהיה ממש מפגר לא אהבתי את זה כלל..

SharoNofit

New member
חחח נו ככה זה שיש דמויות משעממות

אני כבר שוכחת אפילו איך קוראים להם!! חח למרות שכאן פשוט התבלבלתי... ואגב מאט היה לו שלשום יומולדת
ואני חייבת לצרף תמונה מצחיקה שמצאתי|זורו\

SharoNofit

New member
עונה

ת.ז.
- שם: נופית - גיל: 22 - אזור: מרכז
אני בטים:
סטלנה.
דמות אהובה:
לגמרי קתרין
דמות משנה:
קלאוס. (למרות שלאחרונה הוא התרכך)
ציטוט אהוב:
וואי יש כ״כ הרבה טובים!!! אז אני פשוט יבחר את הראשונים שעולים לי בראש: קתרין: "The brother who loved me too much, and the one who didn`t love me enough" דיימון: "And the evil slut vampire who only loved herself" אלנה: "!You don't have to hurt anybody" קלאוס: ".Oh, come on love... Of cours I do"
עונה אהובה:
2.
פרק:
טקס ההקרבה.
סצנה אהובה:
שקתרין בלבלה את דיימון וסטפן פעמיים. (דיימון חשד שזאת קתרין בבית והיא שכנעה אותו שהיא אלנה, בזמן ששנייה לפני סטפן חשב שהיא אלנה ונישק אותה, כשהם גילו שזאת קתרין בטעות סטפן הצמיד לקיר את אלנה האמיתית שבדיוק הגיעה חחח וואי זה היה גדול
סצנה מרגשת:
עונה 3 פרק 1, סצנת הטלפון ביומלדת של אלנה "I love you Stefan. Hold on to that. Never let that go"
סצנה מצחיקה:
שדיימון צייר בהתלהבות כלב-זאב כשניסה לגרום למייסון להתוודות מול כולם...
הזוג המאוהב הכי הזוי שיכול להיות:
אממממ השריף ודר' פל..?
סרטון אהוב:
של קתרין. אבל החלק הכי טוב נמצא ב-1:34-2:08
http://youtu.be/mlOFv7BHr14 וגם את זה אהבתי (הוא ממש כמה שניות רק ההתחלה) חחח השילוב של השיר הרס אותי
http://youtu.be/dey27-bYnvg ועוד אחד קצרצר גם כן שיר - אלייז'יה
http://youtu.be/Vbi3PySxvho
תמונה אהובה:
מצורפת
תמונה מצחיקה:
שתי תמונות בעקבות פרק 6 - הראשונה
וזאת
מה הכי אהבתי עד עכשו בעונה ה-3:
את הצד השני בסטפן הריפר! ורבקה.
למה אני הכי מחכה שיקרה:
סייג׳ ודיימון, איך סטלנה יחזרו אחרי כל מה שקרה ומה מתכננים לנו הלאה... אני גם לא קראתי את הספרים אז אין לי כיוון ומקווה ששיהיה מעניין.
פנטזיה שהייתי רוצה שתקרה:
שיבואו 2 בחורות מדהימות חדשות למיסטיק פולוס ודיימון וסטפן ישר יתאהבו בהם וכאילו "היי אלנה את לא מעניינת יותר נמאס לנו לחכות כאילו את הבחורה היחידה בעולם ואין אף אחת אחרת שתרצה בחורים חתיכים כמונו" שקתרין וסטפן הריפר יהיו ביחד, שאלנה ורבקה יהיו ה-BFF חח אולי אלנה תלמד משהו, שאלנה תפסיק לדבר בלחש כשהיא מדברת, שאלנה תהיה בת-כלאיים, שבוני תהיה ערפדית-מכשפה, שדיימון יחזיר את השיער שלו מעונה 1, שלקסי תחזור קבוע לתוכנית.

ואני

ת.ז. - שם: הדר - גיל:18 - אזור: י-ם אני בטים: קשה מידי לבחור. זה יותר קשה מאשר לבחור את טים פיטה או גייל...אז אני בטים ג'רמי
דמות אהובה: דיימון וקתרין. יש משהו שנינות המבריקה שלהם. דמות משנה: סטפן,אלנה,ג'רמי,קרוליין,אלאריק ואלייג'ה[כי הוא לא פראייר
] ציטוט אהוב: Elena: You can't kiss me again... it's not right. Damon: It's right. It's just not right now. עונה אהובה: התלבטות קשה בין 2 ל 3 . אני הולכת להיות כאפות, ולא לענות על השאלות הבאות, כי אני עייפה, וזה לחטט קצת במוח ואין לי כוח.. סורי.. פרק: סצנה אהובה: סצנה מרגשת: סצנה מצחיקה: הזוג המאוהב הכי הזוי שיכול להיות: סרטון אהוב: תמונה אהובה: תמונה מצחיקה: מה הכי אהבתי עד עכשו בעונה ה-3: סטפן המרטש D: למה אני הכי מחכה שיקרה: המ..שג'רמי יחזור, שישימדו את אנשי הזאב [ כי הם לא נחוצים בככל] חוץ מטיילור, ושלאלאריק יהיה סופסוף טוב, ועם בחורה גם. פנטזיה שהייתי רוצה שתקרה: לא הייתי קוראת לזה פנטזיה...אבל כ"כ קשה לבחור איזה זוג אני אוהבת יותר[ אלנה ודיימון או אלנה וסטפן] אז שיעשו שלישייה ונגמר הסיפור

noam239

New member
עונה

שם: נעם - גיל: 23 - אזור: הדרום אני בטים: סטלנה!! דמות אהובה: קלאוס/קתרין (סורי הייתי חייבת שתיים חח) דמות משנה: אלייג'ה ציטוט אהוב: וואוו באמת יש הרבה אז כמו ששרון אמרה מהעונה ה-3 שסטפן מתקשר לאלנה היה מדהים!! וגם בעונה ה-3 שדיימון אומר לאלנה שהוא יעזור לה להחזיר את סטפן: i dont want that you forget the things that you felt when he was gone".. סוף העונה ה2 שדיימון גסס: you should meet me in 1864 you would like me . i like you now just the way you are". ועוד מלא שבטח אני לא זוכרת. עונה אהובה: עונה 1
פרק: ההקרבה סצנה אהובה: סצנת האהבה בין אלנה לסטפן בעונה ה-1!
סצנה מרגשת: ההלוויה בפרק 21 בעונה ה2
סצנה מצחיקה: כל הקטעים של ריק ודיימון ללא ספק!
הזוג המאוהב הכי הזוי שיכול להיות: מאט ובוני חחחח
סרטון אהוב: איןלי סרטון ספציפי אחד אך ללא ספק כל המאוחרי הקלעים פשוט הורגים אותי מצחוק
תמונה אהובה: http://www.youtube.com/watch?v=4HeetRyaR_o&feature=related מצאתי פה תמונה מעלפת אבל לא מצאתי אותה לבד תמונה מצחיקה: http://www.youtube.com/watch?v=kkd3nLaS8Ds בסרטון יש הרבה תמנות מצחיקות מה הכי אהבתי עד עכשו בעונה ה-3: הצד של סטפן הרע לשם שינוי למה אני הכי מחכה שיקרה: החזרה של סטלנה!!
פנטזיה שהייתי רוצה שתקרה: שלקסי תחזור!! אהבתי אותה.. וגם רוז הייתה מדהימה!! שהיא ודיימון יחזרו אהבתי אותם ביחד..

MAAYANAH

New member
עונה עונה

מעיין 24 קריות סטליינה. דמות אהובה-ניקלאוס דמות משנה-סטפן ציטוט אהוב: ניקלאוס שאומר לקרוליין do you think that low of me עונה אהובה-עונה 1 פרק וסצינה זה כאשר ניקלאוס מציל את קרוליין והוא אומר לה שיש לה עוד הרבה דברים לחוות כמו מוזיקה ואומנות. (מזכיר קצת את ראיון עם ערפד) סצנה מצחיקה-כל מה שקשור בקרוליין מצחיק זוג מאוהב הזוי- אליינה וקתרין?? (נרקסיסטיות משהו..חחחח) תמונה אהובה: לא הבנתי איך מוסיפים לכאן תמונה אבל זו תמונה ישנה שאליינה כמעט מתנשקת עם סטפן ודיימון בו זמנית. תמונה מצחיקה: שניקלאוס ואלייג'ה כמעט מתנשקים חחחח הכי אהבתי שפיתחו את הדמות של ניקלאוס. הכי מחכה שג'וזף מורגן יפתח סדרה משלו על המקוריים. פנטזיה-שג'וזף מורגן יפתח סדרה משלו על המקוריים!! הוא דמות שיכולה להחזיק לבד סדרה.

jasika siton

New member
עונה :)

ת.ז. - שם: ג'סיקה - גיל: 19 - אזור: תל אביב אני בטים: דמות אהובה: קתרין ודיימון. עד לא מזמן זה היה דיימון וקתרין אבל הוא נהיה רכרוכי מדי לטעמי.. דמות משנה: רבקה ציטוט אהוב: עונה אהובה: 2 פרק: סצנה אהובה: ואו יש הרבה.. ואני גם כבר לא כ"כ זוכרת.. אבל אחת מהסצנות זה בעונה הקודמת, שדיימון אומר את כל מה שהוא מרגיש כלפיי אלנה לקת'רין ואז הם מתנשקים והוא חושב שזו אלנה. סצנה מרגשת: ההקרבה בעונה הקודמת סצנה מצחיקה: היו מלא אבל משום מה אפחת לא עולה לי כרגע.. הזוג המאוהב הכי הזוי שיכול להיות: למרות שאני בעד, קרוליין וקלאוס. מה הקשר? וגם בוני וג'רמי.. איו. סרטון אהוב: תמונה אהובה: תמונה מצחיקה: מה הכי אהבתי עד עכשו בעונה ה-3: את סטפן הרע למה אני הכי מחכה שיקרה: עד ממש לפני כמה פרקים חיכיתי לדיימון ואלנה. אבל כבר ירד לי מזה.. אז להתפתחות שונה של הדמות של אלנה ולא רק " כולם רוצים להרוג אותי ואני מוכנה להקריב את עצמי! " פנטזיה שהייתי רוצה שתקרה: שקלאוס ואלנה יהיו ביחד! חח הזוי, אבל יכול להיות מעניין!

עונה

שם:מעין - גיל:22 - אזור:מרכז אני בטים: דלנה:p דמות אהובה:דיימון דמות משנה: רבקה ציטוט אהוב:Damon: GOD, I wish you didn't have to forget this but you have to
עונה אהובה:3 סצנה מרגשת:הסצנה שבה דיימון אומר לאלנה מה הוא מרגיש כלפייה סצנה מצחיקה:יש הרבה כאלה קשה לבחור :p הזוג המאוהב הכי הזוי שיכול להיות: קלאוס וקרוליין מה הכי אהבתי עד עכשו בעונה ה-3: את כל ההתעסקות הזו של דיימון באלנה למרות שזה כבר נהיה מתיש למה אני הכי מחכה שיקרה:שאלנה תגיד לדיימון שהיא אוהבת אותו

Karina85

New member
עונה...

- שם: קארין - גיל: 26 - אזור: ת"א אני בטים: דלנה, אבל בצורה פחות מובהקת מבעבר. נראה לי שזה בגלל שסופסוף חזרו הריגושים לסטלנה... דמות אהובה: קלאוס, איאן, קת'רין דמות משנה: אלאריק ציטוט אהוב: Damon: If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this... עונה אהובה: המממ נראה לי שהשניה. או הראשונה. לא יודעת. פרק: אין לי פרק מסויים סצנה אהובה: סצינת האהבה הראשונה של סטלנה. מה אני אעשה, זה היה רומנטי ומרגש ואני בחורה. סצנה מרגשת: כנ"ל, וגם סצינת המוות של רוז סצנה מצחיקה: בערך כל סצינה של דיימון... חחח הזוג המאוהב הכי הזוי שיכול להיות: קלאוס וקרוליין, הם עוד לא זוג אך נראה שהם בדרך... סרטון אהוב: הסצינה של אלנה וסטפן, שמתי פה לא מזמן תמונה אהובה: אין תמונה מצחיקה: אין מה הכי אהבתי עד עכשו בעונה ה-3: את קלאוס!!! למה אני הכי מחכה שיקרה: דלנה כמובן. פנטזיה שהייתי רוצה שתקרה:שקלאוס יהיה עם אלנה. יש ביניהם כימיה מצויינת לדעתי.

למעלה