יום רביעי- מכירות והחלפות

אפרת1978

New member
קניות בסיילים של לונדון- אשמח לעזור לכולכן

היי בנות. שמי אפרת ואני חיה בלונדון. אני פה לעזור לכן , אני מתווכת קניות בשבילכן . כלומר... אם אתן רוצות לקנות מחנות או מוכר באיביי שלא מוכנים לשלוח לישראל, אתן נותנות את הכתובת שלי שהפריט מגיע אליי אני שולחת לכן אותו לארץ. יש לכן הזדמנות עכשיו שכולם בסייל מטורף... אשמח לענות על כל שאלה. אני זמינה תמיד במייל [email protected] שבוע נפלא. אפרת..

טנא לבן

New member
מחפשת שמלת נשים עם כפתורים מקדימה

הי אני מחפשת לקנות שמלת נשים עם כפתורים מקדימה, רצוי במידה S או M. תודה!

טנא לבן

New member
כן, אני אשים שתי דוגמאות, אבל

זה יכול להיות כל סוג של שמלה כל עוד יש כפתורים קדימה, רצוי לאורך כל הבגד... הנה דוגמא ראשונה

טנא לבן

New member
למכירה כובע צמר לבן מהמם

סוף סוף צילמתי את הכובע (מזל טוב לי...) כמו חדש, השתמשתי בו פעמיים! 20 ש"ח נמצאת בחולון, בת ים, רמת גן

למכירה שתי חצאיות :)

היי לכולן. אני מוכרת שתי חצאיות: אחת של ADERLASS שנקנה אז בולווט (שכבר לא קיימים), מידה M. נלבשה משהו כמו שלוש פעמים מאז שקניתי אותה. חצאית שניה, חצאית דמוי עור. נקנתה בנוקס. מידה 2. (אגב לא נלבשה מעולם). מוזמנות להציע מחירים. נפגשת בת"א. לא שולחת בדואר. מוזמנות לפנות אליי עם כל שאלה, אשמח לענות, טלי.

Xx Pinki xX

New member
היי בנות

סוג של שאלה/בקשה אני מחפשת כרגע דר מרטינס במחיר סביר (חיילת
) או כל נעל בסגנון לא אכפת לי חדש או יד שנייה וגם לא אכפת לי מהצבע כל כך(עדיף שחור..) המידה שלי היא 39-40 בערך כך שאם יש מישהי שתרצה למכור את שלה או שהיא מכירה חנות יד שנייה שניתן למצוא בה אני אשמח פור דה רקורד אני אספנית בגדים ממש גדולה,יש לי חדר ארונות מנקר עניים עם פריטים מכל הסוגים והמינים כך שאפשר אפילו לבצע החלפה של פריטים. ושאלה שנייה-מישהי מכירה חנות מקוונת שאפשר לרכוש בה מוצרים שונים לתפירה ויצירה בכמויות? או לתת לי שם של חנות שממש ממש שווה לנסוע אלייה? אני מתעסק לאחרונה עם שפצורים של פריטים ע"י הדבקות ותפירה והחנויות באזור שלי מציעות פיצפקעס בכמויות מאד קטנות...נגיד בשביל לשפצר מעיל עור בניטים בכתפיים אני צריכה בערך 50 ניטים לכל צד ופה בחנויות המקסימום שאני אמצא זה חבילה של עשרה והם גם לא יהיו בדיוק מה שחיפשתי. תודה :)

Xylophone

New member
לא יודעת אם עדיין יש

אבל על קינג ג'ורג' בחנות נעליים קצת אחרי מונסטון לשעבר היה.

למכירה גופיה פרחונית

חשופה בגב עליון, מידה 36 (S), חדשה 20 ש"ח. לקנייה\עוד פרטים\תמונות\מידות מדויקות - [email protected] :) (ואני נמצאת בעיקר במרכז)

למכירה כפפות גולגולות

חדשות לגמרי, 20 ש"ח הן די קטנות אבל מכסות מן הסתם :) (לי יש אצבעות ארוכות)

למכירה חולצה ארוכה דמוי מחוך

חשופה בקו של הכתפיים, מתרחבת קצת אחרי המרפק עד אמצע כף היד 35 ש"ח (אפשר להחליף את הסרט שבאמצע..)

למעלה