יום רביעי- שירשור מכירות

MacabreDoll

New member
מכירת הסופ"ש המטורפת- החל ממחר

באיכות גבוהה ובמחירים מפתיעים!!! ~מבחר גדול בין 49-250 ש"ח בלבד~ בסופשבוע אחד בלבד – 1/2/3 בדצמבר : יום חמישי: 1.12.11 - 16:00-22:30 יום שישי: 2.12.11 - 09:00-15:30 יום שבת: 3.12.11 - 17:30-22:30
בגדים הורסים של המעצבת - יאנה תל אביב שמלות✩ מכנסיים ✩ ז'קטים✩ חצאיות✩ עליוניות✩ חולצות✩ חגורות✩ כולל קולקציית חורף 2012 + מעצבות נוספות
תכשיטים מהממים וייחודיים של המעצבות מרים 24k וסוזי גבאי
ועוד המון פריטים משלימים - לעשות לכן את החורף חם ... חנייה בשפע
חיוך וסימפטיה
קפה ועוגה בבית משפחת בזל & מילר - מעפילי אגוז 134, קומה 2, דירה 6, ת"א נשמח מאוד לראותכן
מוזמנות לקבוצה בפייסבוק- "ההתלבשות" או בקישור http://www.facebook.com/events/309829279035649/

MacabreDoll

New member
זה בתלאביב, מה יכול להיות מסובך?

הבנתי מבעלת הבית שיש תחבורה ציבורית, צריך לברר דרך אתר של אוטובוסים (אלא אם יש לך רכב?)

MacabreDoll

New member
אז היום פעם ראשונה הייתי שם

מעפילי אגוז זה רחוב שאני מכירה (ידיד שלי גר בצידו השני), וזה לא כזה מסובך מאיפה את באה שזה כזה מסובך? :O

חנתולה

New member

אני? אני באה מהצד השני של כדור הארץ... האאממ.. פ"ת.... חח נסעת באוטובוס? איזה?מאיפה לאיפה? לא הצלחתי למצוא משהו פשוט...

MacabreDoll

New member
מפ"ת יש מלא תחבורה ציבורית!

אני לעומת זאת גרה בגני תקווה אז לקחתי טרמפ מסוג אחר, יש בג"ת בעיה של חוסר אוטובוסים

svety

New member
זה ממש לא מסובך

קו 16 מגיע למעפילי אגוז אפשר לקחת אותו מכרמלית ומתחמ"ת, והוא עובר בכל אלנבי אז את יכולה לקחת 51 ולהחליף בתחמ"ת, או 66 ולהחליף בתחילת אלנבי, או 82 ולהחליף באמצע אלנבי.

חנתולה

New member
האמ תודה

מאוחר מידי...בסוף לא הספקתי אבל אדע לפעם הבאה אם תהיהP: טנקס

matilda1984

New member
חצאית מיני פרחונית

מכותנה עם גומי למעלה מידה one size אבל לדעתי תתאים יותר ל-S

למעלה