יום שלישי- שירשור מקוון

NyaPrawr

New member
אוי, זה טוב.

וזה ממש כמו שאני אוהבת לעשות. הדברים הקטנים וה"רגילים" שבלבוש הנכון יכולים להיות אלטרנטיבים פלוס. הא וג'פריייייי (קמפבל)

Orcoblin

New member
נייסוש !

מסכימה עם ניצן, זו בעצם החוכמה בלבוש אלטרנטיבי, להרכיב אותו מפריטים רגילים. תמיד בחנויות גותיות ואלטרנטיביות אני ממש לא מוצאת את עצמי כי לרוב הכל מאוד מוגזם ומרגיש קצת כמו תחפושת. כל היופי זה להרכיב את הסגנון הזה לבד ולא שזה מוגש לך על מגש.

WogaRox1

New member
שוק ממש מגניב והגרלה שווה במיוחד

ווגערוקס ממשיכים להתעצם, ואתן רק מרוויחות ! ווגערוקס העלו פוסט חגיגי לכבוד החודשיים שהם באוויר, והם מעניקים לכן שתי מתנות ! כן, כל מה שצריך זה להיכנס ולעקוב אחרי ההוראות - ואתן בהגרלה D: WogaRox - המקום בו אופנה ואהבה נפגשים. http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=771644

Meitar Zaguri

New member
מגפיים גותיות גם לנשים וגם לגברים!

שלום לכולם :) מקווה שזה המקום הנכון ואם לא אני מבקשת סליחה!! אני מוכרת מגפי RIOT20 של החברה הבריטית Demonia עשויות 100% עור אמיתי ,נוחות,מגניבות בעיצוב יוניסקס מיוחד ויפה ובמצב מעולה,ממש חדשות! במידה 39-40. עלו 1000ש"ח ונמכרות אצלי רק ב800ש"ח! אפשר להתמקח על המחיר ועל איזור המכירה אני יכולה להיפגש בעיר אחרת אם צריך... בנוסף הדבר יכול לעזור לי לפתור בעיות משפחתיות. מי שמעוניין אל תפספסו זה שווה! :) ליצירת קשר: במייל:[email protected] ובט'ל:0506965273 מצורפת תמונה , תודה :)

אופנת סייבר-פאנק וצבעי הסוואה

פרויקט חדש בשם CV Dazzle מציע שיטת הסוואה מקורית מפני טכנולוגיות זיהוי פנים, המבוססת על שילוב של איפור, עיצוב שיער ואביזרי אופנה ברוח סייבר-פאנק. http://alllies.org/blog/archives/13547

julietb

New member
שאלה

אמרו בזמנו שבH&M הוציאו קולקציה מבוססת על הסרט נערה עם קעקוע דרקון.....אבל שום דבר מהפריטים לא מופיע בH&M שבירושלים...מישהי יודעת אם הפריטים האלה קיימים בי&M שבת"א?

NyaPrawr

New member
יאפ,

יש שני דגמי מגפיים, חצאית, ג׳קי, שני דגמי מכנסיים וחולצה. הא, והיה את התיק אבל הוא נגמר... וג׳קט.

julietb

New member
הדבר היחידי שרציתי אין

תעגילים...
לא אוהבת הרחבות אבל אהבתי תרעיון שיש עגילים דמויי הרחבות שאפשר להכניס לאוזן האמת מה שהיה בסרט היה עגיל ממש נחמד (אני ירושלמית ולא מצאתי כאלה בירושלים) מאיפה קונים במקומות אחרים בארץ? מישהו יודע או שכבר עדיף להזמין מחול ולגמור תסיפור? בקשר לקולקציה של הבגדים הדבר היחידי שאהבתי זה את המגפיים שנראים כמו נעלי צבאיות ישנות ואת העיל הארוך עם הריצרץ' לאורך האלכסון שגם אותו לצורך העניין לא מצאתי בירושלים ואת המכנסי עור שהיו נראים טוב..

NyaPrawr

New member
ממש רציתי את העגיל! P:

המכנסי עור לא מדהימים במציאות כי יש להם חתיכות "אלסטיות" כאלו שנראת לא קשורות, כי זה אמור להיות ריפ אוף למכנסי עור לאופנוענים

julietb

New member
אגב בסוף הזמנתי עגילים באינטרנט

היות ובארץ החליטו לוותר על העגילים האלו...

MacabreDoll

New member
H&M עזריאלי

זה הסניף היחיד שמביאים אליו את קולקציות היאנג והמעצבים למיטב ידיעתי :/

למעלה