יום שלישי- שירשור מקוון
S Shusho New member 28/2/12 #2 כאילו מה... זה שרשור מיכל? יש פוסט לבוש, לינק בחתימה. באמת אין כאן לאף אחד אחר בלוג/טאמבלר/פינטרסט/ווטאבר? תנו לינקים/תמונות!
כאילו מה... זה שרשור מיכל? יש פוסט לבוש, לינק בחתימה. באמת אין כאן לאף אחד אחר בלוג/טאמבלר/פינטרסט/ווטאבר? תנו לינקים/תמונות!
M MeshiNS New member 29/2/12 #5 חחח תמיד רציתי בלוג.. אבל בת'כלס אין לי כוח להשקיע בזה... יש לי מלא מה לשים בבלוג אבל...אני פאקינג עצלנית
חחח תמיד רציתי בלוג.. אבל בת'כלס אין לי כוח להשקיע בזה... יש לי מלא מה לשים בבלוג אבל...אני פאקינג עצלנית
K Karaoke Superstar New member 29/2/12 #9 אההההאהאה וגם! הגרלה על אוזניות מניטים! איך שכחתי? קישור יש בחתימה וזה, או בתגובה שלמעלה.
U Unholy Confessions New member 6/3/12 #18 יש לי טמבלר לא אלטרנטיבי בעליל וכל מה שאני מפרסמת/מרבלגת בו זה גברים קוריאנים... אז לא יודעת עד כמה אנשים פה יתחברו לזה
יש לי טמבלר לא אלטרנטיבי בעליל וכל מה שאני מפרסמת/מרבלגת בו זה גברים קוריאנים... אז לא יודעת עד כמה אנשים פה יתחברו לזה
D darkmargot New member 28/2/12 #3 Dark Margot אני מעצבת אופנה אלטרנטיבית מוזמנים להיכנס לדף שלי בפייס: להתעדכן במבצעים ודברים חדשים
N NyaPrawr New member 29/2/12 #13 אוי זה נורא חמוד! לא שווה לשים מעל זה גלזורה לבד או משהו, שלא יתלכלך\ימחק?